2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Okurum canım Rabbim inş Çifter bebis nasip etsin sana

Evet canım. Gündüz kasılıp geçiyordu, sıradan kasılma sandım. Sık geliyodu ama daha öncede olunca artık önemsemiyodum:) gece sancı gelip geçmeye başladı, devamıda geldi şükür. Allahım sizlerede en az benimki gibi rahat ve su gibi bir doğum nasip etsin inşallah:)
Tamam canım haberini bekliyorum o vakit :)
Tamam canım:)
Gaz sancılarına göre değişiyor ama gece banko nöbette geçiyor :)
Gündüz uyuyup gece uyumayan bebişler anasını sevenlermiş, gündüz annelere iş yapma fırsatı veriyolarmış :)) bana böyle dediklerinde azcık doping oluyor :))

jtaime020626 canım gözünaydın analı babalı sağlıcakla huzurla büyüsün inşallah:)
Doğuma giden diğer arkadaşlardan ses çıkmadı sanırım, inşallah onlarda sağlıcakla kavuşmuşlardır.

Kızlarrr yaa sıze bırsey soracagımm. Benım de agrım oluyor , ara ara kasıklarım sancılanıyor gecıyor ve dedıklerı gıbı bebıs sankı karnımın bı yerıne poposunu dayanım gıbı bır tepcık olusup sonra ınıyor. Bunları yasıyorum evet ama ben bu gercek sancıyı nasıl anlayacagımmm?? Doktora sordumm geldıgı zaman anlarsın zaten dedı. Bırı bana nolur su sancıyı bır tarıf etsın kızlar, ne zaman telaslanmam gerektıgını bıleyım en azındann. cunkuu agrım olsa da azıcık dolanayım gecer dıyorum evın ıcınde ıkı tur atıyorum hafıflıyor kasıklarımdakı sancıı. Sımdılık boyle agrılarım oluyor. Bı el verın kızlarr

Aynı düşüncelerdeyim ama bana da doktor düzenli Sancı olacak Dedi yani zaman aralığı falan düzenli olacakmış,bel ağrısı çok oluyormuş birde.benim genelde akşamları tutuyor sonra uyumaya çalışıyorum eğer uykumdan uyandırmazsa yalancı diyip geçiyorum artık bütün sancılar yalancı gibi geliyor

Senın bır de zamanının dolmasına 4 gun kalmıss. Masallah canımm bu gunlere gelmıssın cok sukurrr. Insallah hayırlısıylaa kucagına alırsınn.. bel agrısı oluyormus dıyosun yanı , bende sırt agrısı oluyor ama o da ahırlıktan dıye dusunuyorum. Ayyy rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın. Sancıları karsılayacak guc kuvvet versınn. Cabucak kucagımıza almayı nasıp etsınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…