2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Emzırırken agrının olma nedeni rahmin topRlanmasından kaynaklı sut hormonları toparlanmasında daha çok etken olduğu için ağrı daha fazla hissediliyor ben suni sancı aldıgım için benim agrılar çok fazla oluyor günde 4 tane ye yakın ağrı kesici kullanıyorum..rahim toparlanıp küçüldükçe sancı yapıyor...

Cnm sen suni ilemi dogum ettin ama.normal deme epedural.almismiydim

Gelir cnm senin birinciydi deme karistiriom ben ya bi nisan anneleri hahha ilkti demeeee uc aylarda dua ett gelir benide unutma
Yok Can'ım ikinci evladim insaallah ama buda abisi gibi Nazli cikti ben ikinci kesin 40 dolmadan gelir dedim fkt iki gun kaldı bakalım salı gecesine kadar geldi geldi yoksa oda gececek 40. Haftayi ya nasip :)

Kizlar yazamadim hic, prensimle ugrasiyordum. Gayet saglikli ve iyiyiz, dogum hikayemi anlaticam size, eve cikiyoruz birazdan.. Epiduralle normal dogum yaptim, epizyotomi falan olmadi, gayet iyi bir doktorla dogumumu yaptim. Doktor cok onemliymis. Prensim 3.460kg dogdu 50.3 cm boyu var Hepinize dua ettim, dunyanin en guzel hissini Allah herkrse nasip etsin. Normal dogum yaptigim icin ayrica cok mutluyum, epiduralle cok daha kolaymis ayrica. Herkese cok selamlar

Cok sevimdim cnm ai masallah prensese ugras tabi guzellikle epedural nasil agrisiz mi gercekten sende cunku yurtdusindasin duan icin saol bende edercem.size ins mersk ettik cok

Yok Can'ım ikinci evladim insaallah ama buda abisi gibi Nazli cikti ben ikinci kesin 40 dolmadan gelir dedim fkt iki gun kaldı bakalım salı gecesine kadar geldi geldi yoksa oda gececek 40. Haftayi ya nasip :)
Gelir annesi gelir sabirr kokliyacann nazli kiziniiii ehhh merak edionn demeeeee guzelligiiii nasil bir mucize demeee anne olmak evlattt ben aglarimm kesin ilki tadacammmm o inga sesiii aii suan bile

Arkadaşlar nişan dediğimiz şey beyaz da olabilir değil mi?
Canim nisan denen sey öyle kuck bise degl sen anlarsn görünce
Akinti vs gbi degil
Topikleri geziyodm rast geldi yazim dedm
Benim 6.5 aylik oldu kizm doğalı :)
V dogum yapcagm gün minicik kahve rengi leke gormstm aksam saat 11 civariydi
Uyuyamamstm zaten o gece saat 3 te suyum geldi suyla birlikte nisanda düştü kanla karisik seffaf avuc icim buyuklgnde bişeydi dagilmiyodu sümüksü gbiydi

Gözün aydın olsun.. prensesine bol gazsız uykular..

Tesekkur ederim cevapladigin için. Afedersiniz peceteden dustu topak halindeydi onun için sasirdim. Sümüksü birşey yoğun ama beyazdı. Normal alıntı biraz daha sulu geliyor gibi geldi

Doguramayanlarda bugün her gece sancı yla uyanirim umuduyla yatiyorum yok gelmeye niyeti yok tam 39+0 olduk bugün son 7
Aynı şekilde gece kalkıp kalkıp kendimi dinliyorum. Ama benim kız baya hareketli su an. Sanırım doğum yaklaşınca hareketlerinin azalması gerekiyormus

Tesekkur ederim cevapladigin için. Afedersiniz peceteden dustu topak halindeydi onun için sasirdim. Sümüksü birşey yoğun ama beyazdı. Normal alıntı biraz daha sulu geliyor gibi geldi
Kucukmuydu canim
Olabilir de olmayabilirde
Benimki suyumla birlikte gelmsti baya buyuktu avuc icimi doduruyodu kanla karışık sefaffafti
Az kalmis annesi her an gelir artk
Allahim hayırlı kolay dogum nasip etsin inşaAllah

Kanlıysa 1 2 güne başlıyor doğum ama rengi beyaz Sarı olunca malesef baslamiuor bendende 1 hafta önce geldi ama doğum baslamadi burda bi iki kisidede geldi onlardada baslamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…