- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.081
Antibiyotik ve krem kullanıyorum canım. Sana bir şey sormak istiyorum bir de tecrübelisin bebeğimin göbeği düşmedi daha 9.gun bugün özel bir şey yapmam lazım mı?Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuş inşallah
Oy maşallah, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah canım :) bugün yarın derkennn geldi sonunda:)
Allah gönlünce bir doğum nasip etsin inşallah canım, idrarla ilgili diyosan hiç yanma acıma olmadı. Sadece kabız olmamak gerek ona dikkat ediyosun. İlkide normaldi benim, ilk birkaç aydan sonra zamanla toparlandı ve ilişkide sorun yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.
Tşkler canım. Benim ilki sağa doğru kesikti. Hareketlerimi çok kısıtlamamıştı. Bu kez ilk kesinin biraz altından makata doğru kesmiş dr. O yüzden oturmakta bende zorlandım. İnternetten baktım makata doğru olması gerekiyomuş normalinde. Dikişler için bişey kullanıyo musun canım sen?
Aynen ayneenn lçkuzım :) bende olmayan göbüşe baktıkça daha dün içerdeydi ne güzel diyorum. Sanli onca zaman doğumu beklememişim gibi :) insan özlüyor gerçekten.ö

Annesi gibi koç olacak benim kızım 

gece kalkıp kalkıp kendimi dinliyorum. Ama benim kız baya hareketli su an. Sanırım doğum yaklaşınca hareketlerinin azalması gerekiyormus