• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben uzun zaman yurtdışında yaşadım ve hamilelikte yüzmenın yasak olduğunu hiç duymadım. Orda hamile kadınlar özellikle yüzmeye gidiyor Doğuma kadar ve normal umumi havuzlar bunlar aynı burda olduğu gibi. Orda dedikleri şu eğer suuun gelmediyse ve açılma olmadıysa bebeğe bir zarar gelmez. Bizde eylülde tatile gideceğiz ve hem havuza hem denize girmeyi düşünüyorum.
Yüzme yasak değil ki tam tersi. Burdaki mantık hamilenin enfeksiyon kapma riski. İdrar yolu enfeksiyonu normalde çok zor bide hamilelikte çok sıkıntı olur. Deniz istediğin gibi serbest ama havuzu bu yüzden önermiyorlar

Günaydın kızlar. Hepimiz için sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hafta olsun inşallah. ilkduyansenol ilkduyansenol bende aynıyım iki gündür yatacak yer arıyorum kendime, bugün sabah da kalktım biraz önce kahvaltı ettik şimdi yine uzandım. Sanki hiçbiryerim tutmuyor gibi ya..

Allah dan yeme isteği var o da olmasa yanmışız yani

günaydın güzel anneler. 1 16tgcmrh canım gittin mi doktora seninle beklenen doğum tarihimiz aynı.ben hala gitmedim de bu hafta sonu inşallah.Kalp atışını falan duydun mu canım

Günaydın kızlar. Doktordan geliyoruz. Bebegimizin kalp atışını duyduk bugün. Öyle heyecanlı öyle güzel bir olay ki Allah isteyen herkese yaşatsın. Dakikada 135 atiyordu minigimin kalbi. Hersey yolunda dedi doktor. Sizle de paylaşmak istedim canlar..
Rabbim sağlıklı sıhhatli şekild e kucağında almayı nasip etsin..

Benim kanamam da çok oldu, birden aniden aynen musluk gibi aktı. Kese etrafı bozulmuş dediler. Hastanede yattım bir gün. Bebek duruyor kalp atışı da var. Ama risk hala devam ediyor. Ara ara kan geliyor fakat bu defa kırmızı değil rengi pembemsiye döndü. Kanama olduktan sonra kalp atışı devam etti mi sizde? Hemen o an düşük mü oldu. Bu durumla kıyaslayınca sizinki ile ne gibi benzerlikler ve farklılıklar var?
Allah korusun canım :( benim önceki böyle olmuştu inşallah bebeğin kurtulur yanlış bi hareket mi yaptın ne oldu böyle:(

günaydın güzel anneler. 1 16tgcmrh canım gittin mi doktora seninle beklenen doğum tarihimiz aynı.ben hala gitmedim de bu hafta sonu inşallah.Kalp atışını falan duydun mu canım[/
gittim canımm ultrasonla baktı belkı görulmeyebılır dedı ama bıraz uğraş sonun da işte yakaladım dedi:) bı sorun yok dedı kalp atışı için haftaya çağırdı.
salam sucuk sosıs vs. yeme dedi. folık asit saf olanı kullan dedi oda folibol müş. bıde sağ balık yağı verdi ocean diye bunu da 6 ay kullanıcaksın dedi.
sen naptın nasıl gıdıyor bebişş:)

Back
X