2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayır 12 mm ken bebek var demedi 10 gün sonra gel dedi birinde bebeği gördüm diğer kese 13 mm olmuş boş dedi bir 10 gün daha geçti canim 12 mm ken hicbirsey yoktu
Hmm anladm canim. Hadi hayirlisi bakalim Allah kucaklarmizi bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaallah iyiki burasi var insan dertlestikce rahatliyor biraz.

Canım yarin inşallah iyi haberler alırsın senden güzel haberler bekliyorum

Evet canim belki senin geç döllenme olmuştur 20 mm kadar normal görünmemesi vajinal baksaydı görürdü belki uzulme
Belkide canm ama iste aklma gelmedi oan onu teklif etmek. Kese de kucuk olsaydi gec dollenmeye ikna olurdm.belki ama.kese de 6haftalga uygun.buyuklukte oldgu icin o ihtimali de ikna edici bulmadm kendi adina yarin mutlu haberlerini insaallah bekliyoruz :)

Seninde canim inşaAllah hakkında hayırlısı olsun dilek2912 Allah razi olsun canim

Insaalah canm. birsuru Bos gebelik Yorumu okudum kacgundur. Iyice bunalima soktu beni. Kotusune alistirmaya calisiyorum kendimi ama insan nekdr yapabilirse iste.. Keske bende 7.haftada gitseydm direk. Neyse cikardi ortaya var yda yok
Aynen bnde saçma sapan şeyler srsştırıp araştırıp gereksiz stres yapıyorum kendi kendime. Ben anlayamadım ama kese ölçünü belirli bir ifade yazıyormu ultrason kağıdında...

Rabbim bir daha yasatmasin canim. Allahim.kucagina aldirsin saglikla bebegini.

Evet 5. Haftada kese 6. Haftada kalp atışı duyduk canım ama vajinal bakıldı öyle gördük karından bakılmayla gözükmüyor okadar küçük olunca içini ferah tut sen bebişi strese sokma kötüyü düşünüp kötüyü çağırma

İnsaallah canm cok sagol. Bekleyip dua etmekten baska care yok

6+5im bugün vajinal yoldan bebisimin atan kalbini gördük ateş böceği gibi yanıp sönüyordu fosforlu fosforlu :)) dopplerin ses enerjisi bebekte kalp anomalisi yapabiliyor vs deyip dinletmedi ama bana tuhaf geldi o an zaten vajinal bakılıyorum diye gerildim ama bu tatilde gittigim gecici bir doktor :) 9. Haftada dinlemeye git dedi ama bekleyemicem sanirim tatilden döner dönmez kendi doktorumda olurum :)) herkes bebisini saglikla kucagina alsin inşallah N nessuya senden de iyi haberler bekliyorum

aynenn canım ben de 6 haftalık ama 4 aylık gıbı karnım var anlamadım bıde catlamaktan korkuyorummmm
Benimde Karnım çok şiş özellikle alt Karnım. Ödem ve gaz bu kadar şişmesi normal mi acaba resmen 3 4 aylık hamile gibiyim

Canım benim çok sevindim,çok mutlu oldum.Perşembe günü bende güzel haberleri verebilirim inşallah sana. Allah tamamına erdirsin

Kizla r siz yarim yüz üstü yatabiliyormusunuz bir sakıncası varm8 ben bazen uykuda oyle olmuş oluyorum ....
Canım normalde 20.haftaya kadar sorun olmuyomuş bildiğim kadarıyla. Ben yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum normalde ama şimdi yine de dikkat ediyorum. Zaten karnım kocaman :))
Kızlar ben iki gecedir titreyerek uyanıyorum çok üşümeye başladım sizlerde de var mı böyle şeyler
Hava azcık serin geldi mi bende öyle üşüyerek uyanıyorum canım, bikaç kez oldu benimde son günlerde.
Allah hayır etsin canım, Rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun sağ sağlim kavuştursun inşallah

kızlar herkese merhaba yazılanları daha okuyamadm umarım herkesin bebişi iyidir.bizde cumartesi gördük çok şükür miniği kalp atışını dinledik içim çok rahatladı darısı bekleyenlere.benim ilki sezeryan olmuştu doktor sen istiyosan 2.yi normal doğum yaparım dedi çokk mutlu oldum çok istiyorum normal doğum çünki

Merhaba arkadaşlar burayı baştan beri takip edip okuyorum artık aranıza katılayım dedim. 16 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Ama 5 gün sonra lekelenmelerim oldu halada ara ara devam ediyor. Hamile olduğuma sevinemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…