2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Ben de düşmüştür sanıyordum hatta o kadar kanı görünce doktor da öyle düşündü. Bütün adet döneminde akabilecek kan kadar bir anda şiddetli aktı durdu. Ama ultrasondan baktılar, bebek duruyor kalp atışı da var ama kese etrafı bozulmuş dedi. Umarım toparlanır. Çok sağol tekrardan.

Kızlar haftası benimle aynı olanlara bir sorum var. Ben en son 8 haftalıkken gittim herşey yolundaydı artık 1 ay sonra gel dedi 12. Haftada gidicem çok değil mi 1 ay görmeden rahat edemiyorum :)

Yüzüstü yatma durumunu ben sordum doktoruma istediğin gibi yatabilirsin zaten ilerde kendin yatamayacaksın dedi :)

Allah korusun canım benim önceki böyle olmuştu inşallah bebeğin kurtulur yanlış bi hareket mi yaptın ne oldu böyle
Uzun yola gitmiştim sonrasında da üzücü şeyler yaşadım çok strese girdim. Birden göğüs hassasiyetimi kaybettim. Üç gün sonra da birden şiddetli kanama başladı. Şu an azaldı. Ama riskli gebelikmiş hep yatmak gerekmiş. Teşekkür ederim.

Aynen ya ben de 6+5 im bir dahakine ta 9. Hafta git dedi ay ben olurum meraktan ilk hamilelik diye böyleyim belki :) N nessuya darisi sana cok teşekkür ederim mutlaka yaz buraya sen de insallah guzel haberlerini :)

Kızlar tansiyon düşüklüğü bebeğe zarar verir mi? Benim tansiyonum genelde düşüktür bugün olctugumde bayan düşük olduğunu gördüm bebeğe bi etkisi olur mu?
cnm normal korkma düşük oluyor zatn benim ilkinde hep düşüktü.yüksek olursa tehlikeli Allha korusun şeker ve gebelik zehirlenmesine neden oluyo.için rahat olsun

benimde hemen hemen aynı gitme zamanım cnm .ben tahlil falanda yaptırmadım ilk yapılacak olan 2li test olacak galiba

Canım 1 ay bana da fazla geldi benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor.

Canım dört gözle senin haberini bekliyordum cok sevindim artık tadını çıkar cok sukur

Canım ben daha once 5+2 de gittim ve sadece kese görünmüştü. 6. haftada kontrole gitmedim. Bugun bebek vr kalp atisi gorundu ama 7+2ydik. Sen canini sıkma 7. haftada gorunmeye basliyor daha çok canim.
Benim 5+2 de kese göründü. Ama bebek 7+2 de göründü kalbi duyduk. Bide doktorumun usg cihazı çok gelişmiş. Mesela benim kendi doktorum keseyi gördü. 2 gün sonra devlette kan tahlili için gittiğim doktor kese göremedi gebelik görünmüyor dedi düşün. Cihazdan da fark ediyor içini ferah tut

Uzun zaman sonra ben geldim yarın kalp atışını duymak için gidicez inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olsun dünden beri bel agrısı basladı bende de özellikle yürürken vuruyor.

Hayırlı olsun bebeğin cnm sağlıcakla tamamlarız inş hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…