2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok benim kanamadan dolayı kesem sönmüş balon şeklini aldı kalp atışına bakmadılar bile. Sonra benimle bağını koparmış kese öyle demişlerdi. Bir hafta bekledik düşsün diye ama çok şiddetli sancılarım oldu düşmemiş içerde parçalanmış kürtaja alındım sonra 6 haftalıktı zaten küçüktü baya. Sen içini ferah tut kesen bozulmamış bak rahimde kanama alanı varsa geçer bir arkadaşım benimle aynı anda kanama yaşadı o şuan 6 aylık gebe. Önemli olan kesenin şekli durumu vs.

Herkesin gunu aydin olsun:) Bugun Kalp atislarimizi duyduk dk da 146 :)

Dogum tarihimiz aynı ve ayni gunde kalp atisini duymusuz ne guzel:) tebrikler canim Allah tamamina erdirsin

Hayirli olsun kizlar. Benim de 18 mart gorunuyor dogum tarihi. Ama benim bir sorunum var 6+1ken karindan ultrasonla bebegi bile goremedik siz daha once gorup sonra kalp atisi icinmi gittiniz. Direk mi kalp atisina gittiniz. Kesem 16mm olmus ama ici bostu cok.uzuluyorum bos gebelik diye... Herkes 5. 6. Haftada illaki duymus görmüş. Sanirim bir sorun var yarindan sonra kontrolum var cok.korkuyorum

Allahım hayır etsin inşallah aksam bi rüya gördüm kızlar çok etkiledi ama beni benim bir kızım war rüyamda hamileyimm gene doğum oluyor bebek kız bebek gene ve down sendromlu çok ağlıyorum aldirirmiydim acaba ama yapamazdim aldiramazdim diyorum çok gerçek gibiydi çok etkiledi beni Allahım hayırlı sağlıklı ewlat wersin inşallah herkezlere Banada çok etkiledi beni çok (

Endişelenme canım, banada aynısını dedi doktor. 5+4 de bizde göremedik 10 gün sonrsya gel dedi , günlerde geçmiyor en azından yolk sacı görseydim içim rahatlayacaktı ama göremedik henüz. Sizde varmı acaba yolk sac? Bndeki 11.8 di sanırım kese ölçüsü işaretlememiş tam anlayamadım.

Canım ben daha once 5+2 de gittim ve sadece kese görünmüştü. 6. haftada kontrole gitmedim. Bugun bebek vr kalp atisi gorundu ama 7+2ydik. Sen canini sıkma 7. haftada gorunmeye basliyor daha çok canim.

Bende sağlıklı evat nasip et allahım diye çok dua ediyorum aklıma ara ara geliyor böyle şeyler benimde, annelik iç güdüsüyle korkuyoruz sanırım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş

Kızlar , merhaba bişey sormak istiyorum.
Şimdi mesele 6 haftalık hamileyim ve henüz bebek görünmediya, muhtemel doğum tarihi mart sonuysa geç oluştuğundan dolayı nisana mı sarkmış olur yoksa onun önemi yoktur, son adet tarihimi önemlidir?tşklr

Hayir canim yolk sac da gorunmedi. 2 li olcmus benimkini en 16mm boy 11 mm ortalama 13.7mm yaziyor.

Canım ben daha once 5+2 de gittim ve sadece kese görünmüştü. 6. haftada kontrole gitmedim. Bugun bebek vr kalp atisi gorundu ama 7+2ydik. Sen canini sıkma 7. haftada gorunmeye basliyor daha çok canim.
Insaalah canm. birsuru Bos gebelik Yorumu okudum kacgundur. Iyice bunalima soktu beni. Kotusune alistirmaya calisiyorum kendimi ama insan nekdr yapabilirse iste.. Keske bende 7.haftada gitseydm direk. Neyse cikardi ortaya var yda yok

Son düzenleme:
Insaalah canm. birsuru Bos gebeli. Yorumu okudum kacgundur. Iyice bunalima soktu beni. Kotusune alistirmaya calisiyorum kendimi ama insan nekdr yapabilirse iste.. Keske bende 7.haftada gitseydm direk. Neyse cikardi ortaya var yda yok
Bende aynı duygulardayım bende yarın gideceğim iki tanemi tekmi ne oluyor ne bitiyor doğana kadar sorularımız hic bitmeyecek galiba .. bazen düşünüp düşünüp oturup ağlıyorum aklıma deli deli şeyler geliyor ama faydasız ve anlamsiz biliyorum

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Benim de daha onceki ka
Kızlar ben iki gecedir titreyerek uyanıyorum çok üşümeye başladım sizlerde de var mı böyle şeyler

Evet canim bazi geceler titreme bende de oluyor hatta kalkip corap falan giymisligim var bu havada :) ama yarim saat icinde falan gecip bu sefer de sicak basiyor. Haftada 2-3 gece oluyor.

Kac hafta kac gunluksun canim? Daha once gorunmedimi? Allah en.hayirlisi neyse onu versin hakkimizda. Isyan etmek yakismaz ne gelirse Ondan geliyor ama cok haklisin.bende cok korkuyorum ve kotusunu dusunuyorum hep insaallah yarin guzel haberlerle gelirsin..

Canım ben ilk gittim iki kese var dedi biri 12 mm diğeri 10mm dedi on gün sonra gel dedi gittigimde birinde kalp atışı vardı bebek 7.7 mm olmuş diğeri boş dedi on gun sonra gel dedi yarın gideceğim inşaAllah sata göre 9 haftalık ulturasyona göre 8 haftalık...aklima herşey geliyor benimde tek siginagimiz rabbimiz...

12mm ken 7.5mm bebek varmis neguzel bak. Benm 16mm ken.bombostu insaallah digerinden de guzel haber alirsin.

Amin inşallah canım herkezlere nasip etsin Rabbim sağlıklı ewlat bizlere de çok etkiledi beni ara ara aklıma zaten geliyor ama ikili veya uçlu testleri yaptirmiyorum ben kizimdada yaptirmamistim bundada yaptirmicam Rabbim ne werirse kabulum Allahım hakkımızda hayirlisini nasip etsin insallah

Insaalah canm. birsuru Bos gebelik Yorumu okudum kacgundur. Iyice bunalima soktu beni. Kotusune alistirmaya calisiyorum kendimi ama insan nekdr yapabilirse iste.. Keske bende 7.haftada gitseydm direk. Neyse cikardi ortaya var yda yok
Canım internette olumlu olumsuz hersey var. Bebegini ve kalp atışını 9. haftada bile goren var. Güzel seyler düşünelim kendimizi de bebişimizi de strese sokmayalim olur mu. İnan bugün doktor ultrasona ilk baktigimizda boş sandim keseyi o kadar kucuk ki kese icinde. Bence 6. hafta baksaydik goremezdik. Gor bak guzel olacak hersey Allahin izniyle..

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Benim de daha onceki ka

Evet canim bazi geceler titreme bende de oluyor hatta kalkip corap falan giymisligim var bu havada :) ama yarim saat icinde falan gecip bu sefer de sicak basiyor. Haftada 2-3 gece oluyor.
Aynen dengemiz kaçtı iyice

Allah razi olsun canm destegin icin. Tek.umudum o benmde. Cok kuucktr belki ondan gorememistr diyorum. Herkesn bunyesi farkli ama cok daha kucuk keselerde bebekleri gorenleri okuyunca endisem ister istemez artiyor. Hayirlisi Allahtan bakalm neler yasayacaz. Rabbim.büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…