2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ankarada olan var mı hangi hastane hangi Dr gidiyorsunuz benim sürekli gittiğim bir doktorum var ama yinede kararsızım

arkadaşlar hamileliğimin 8. haftasında uçak yolculuğu yapacağım yurt dışına gitme planımız vardı ve çok önceden planlanmıştı. Doktoruma sordum kanaman olmadığı süre boyunca her yere gidebilirsin dedi ama kafam karışık uçak yolculuğu yapan yada yapacak olan var mı aranızda

bende 9 haftalık hamileyim canım perşembe uçak yolculugu yapıcam ve 4 gün sonra tekrar uçakla izmire geri dönücem. istanbulda bi prof doktorada sordum izmirdeki kendi doktorumuda sordum herhangi bir sıkıntı olmayacagını soylediler. ama kanama konusu önemli eger oyle biseyle karsılasırsan mutlaka doktoruna söyle. şimdiden iyi yolculuklar :)

ayrıca hamileliğimin ilk 7 haftasında 3 kere uçak yolculugu yaptım hatta ıkısı bir gün araylaydı çok şukur bir sey olmadı

merhaba :) izmirin neresindesiniz hangi hastaneyi doktoru tercih ettiniz ?
Karataş hastanesinde Ümran hanım a gitmekti niyetim ama istediğim tarihte olmayınca Arzu Akar'a almak zorunda kaldım. Yorumlar çok iyi ama gitmeden birşey diyemeyeceğim. Bende daha araştırma aşamasındayım. Neslihan Gürbüze gitmiştim ilk ama tavsiye etmiyorum. İlk randevum da hiç ilgilenmedi bilgi vermedi. Arzu Hanımdan hastaneden memnun kalırsam perşembe günü geri dönüş yaparım size.

Giresunda yasiyorun .Mesajin icin cok tesekkur ederim:) oyuncak ormek iyi fikir evde kafami dagitmak iyi olur vakit gecer boylece . kursa yazilsam da devam edemem cunku eylul gibi dershaneye kaydolucam kpss sinavi gibi bir belam var
Allah yardımcın olsun canim. O dertleri ben de cektim sonunda selamete erdim. Inşallah bebisinin kismetine atanirsin. Bebek kismetiyle gelir. Ahh şimdi giresunda olmak vardı ne serindir oralar. Karadeniz turuna gittik esimle doyamadik

bende karataş hastanesindeki doktorların cerrahisinin iyi oldugu duymustum. çok teşekkür ederim senden randevundan sonra haber bekliyorum :)

Selamlar anne adayları benimde ilk Hamileliğim yedi aylık suyum bittiği için sezeryan la erken doğum yapmıştım ikincisinde de aynı olurmu diye çok korkuyorum doktorlar çok su içmeyle alakası yok deselerde ben şimdiden bol bol su içmeye çalışıyorum varmı bu konuyla bilgiliz

Kızlarr doktora gittik bugün herşeyi normal şükür keseyi bebeği gördük kalbi normal atıyormuş ama alttan muayene etti kan ve idrar testlerimi verdim kan değerlerim iyi de idrarda lokosit değerim yüksek çıktı tekrar idrar kültürü verdim onun sonucu iki gün sonra çıkıcakmış biraz endişeliyim lokositi yüksek çıkan varmı başka?

Bol bol su iç ben gunde 3 litreye yakin içiyorum seni idrar yolu enfeksiyonundan korur

Benim de öyle idrar yolları enfeksiyonu dedi doktor çokta dikkat ediyorum halbuki ama enfeksiyon çıktı yine de. Dr bişey demedi c vitamini ve bol su tüketiyorum

T toprak_c ben uçak yolculuğu yaptım geçen hafta. Hatta bu Perşembe de yapacagım bebege hicbir zararı yokmus ama benim uçak fobim var bebis onun stresinden etkileniyordur diye üzülüyorum çünkü korkudan içim gece gece gidiyorum yol boyu ben benlikten çıkıyorum

Canım dört gözle senin haberini bekliyordum cok sevindim artık tadını çıkar cok sukur
Çok şükür canim ya çok teşekkür ederim :) yine de 12. Haftaya kadar temkinli olurum. Bugun kontrol olacak iki arkadaş da hayırlı haberlerle döner umarım. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim

Aslında mantıkla bakınca su içmeyle pek alakası yok gibi dursa da amniyo sıvısı her 3 saatte 1 annenin sistemiyle temizleniyormuş Havuzların devir daim gibi. E anneden değiştiğine göre vücut susuz kalırsa orasıda susuz kalır diye düşünüyorum ben. Sen hiç ihmal etme. Bol bol iç. Şimdi havalar sıcakken zaten içiyoruz. Ben günde 2 litreyi geçiyordur. Git gel iç

Benim çok su alışkanlığım yok ama dikkat ediyorum hatta uygulama indirdim unutmamak için beni uyarıyor

Benim de öyle idrar yolları enfeksiyonu dedi doktor çokta dikkat ediyorum halbuki ama enfeksiyon çıktı yine de. Dr bişey demedi c vitamini ve bol su tüketiyorum
Kaç çıktı sizde?benden tekrar idrar istedi. C vitaminini nasıl kullanıyosunuz kapsülmü suyu bende çok içmeye çalışıyorum ama olcaksa oluyo işte

Bende aynı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…