2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Zaten bi tane oğlum var otizmin isminden bile kusasım geliyor çok kötü gunler yaşadık
Ondan ötürü bu sefer herşeye temkinliyim. Hatta gereksiz olan bazı aşıları da yaptırmıycam

Folbiol çok ağır. Normalde 400mikrogram yeterli iken onda 5mg var yani 10kattan daha fazla. Beni mahfetti bi tane içtim de.

Bende en son 7+6 da gitmiştim bir dahakine, şu an 9+1 bende bekliyorum bir kaç hafta sonra giderim sanırım. 1 ay çok normal.

Kızlar ankarada olan var mı hangi hastane hangi Dr gidiyorsunuz benim sürekli gittiğim bir doktorum var ama yinede kararsızım
Ben Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum etlikte, doktorumda Funda hanım. Tavsiye üzerine gittik şu an memnunum.

Uçak yolculuğunun bir zararı yok ben 2 hamileliğimde de bir çok kez bindim bir sorun yaşamadık. Endişe etmeyin.

Kan verdiğimde bende de lökosit yüksek çıkmış ama doktoruma tekrar görünmedim. Vücudunda herhangi bir enfeksiyon varsa yüksek çıkar, mesela bende Boğaz enfeksiyonu vardı ondan tahmin ediyorum.

Çocuğunuzun zayif olmasının onla hiç bir ilgisi yoktur, her çocuğun yapısı farklı. Ben hep normal 400 mglık folikasitlerden kullandım. Folikasit sadece çocukta oluşabilecek Doğum kusurlarını engelliyor.

Kızlar ya bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim ayak koltuk altı ve bikini bölgesindeki kıllarım adeta çıkmaz oldu çıkanlarda uzamamaya niyetli sizdede böyle bişey oldu mu ?
Kızın olacak galiba :) benim kıllarımda normalde çok çabuk uzardı ama bu aralar çok yavaş uzuyor.

Tam tersi olmayan yerlerimde de çıkmaya başladı.
Seninde oğlun olacak herhalde :)

Kızlar ya bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim ayak koltuk altı ve bikini bölgesindeki kıllarım adeta çıkmaz oldu çıkanlarda uzamamaya niyetli sizdede böyle bişey oldu mu ?
Ay ne güzel benimkilerde tam tersi okadar hızlı çıkıyorki kafayı yedirtecekler bana

Yaaa öylemi oluyor bilmiyorum canım.ama hiç midem bulanmadığı için oğlun olacak diyenler var.sağlıklı olsunda farketmez

Kimilerinde öyle oluyomul canım, bende de tam tersi lazere gidiyordum bitti demiştim . Mübarek fışkırdı bu ara
Hormonların etkisiyle

aşlarım rengin falan

Ben de o kadar çok pimpirikleniyorum ki. Alüminyum içermeyen roll on, paraben içermeyen sampuanlar fln. Ama işte ne kadar da olsa paketli olan her ürün illaki bir seyler içeriyor.

Doğal ürün derken ne kullanıyorsun mesela ? Özellikle diş macununu merak ettim.

Valla ben de bu soruyu sordum da bugün mide bulantım yavaş yavaş başladı sanki böyle giderse benim de halim olmayabilir.

O zaman bünyeyle alakalı bişey bu mide bulantısı.
Evet kesinlikle bazıları hormonlardan çok etkileniyor bazıları hiç etkilenmiyor. Benim bu sefer ek yük bulantım oldu, öncekilerde olmayınca şaşırdım dedim herhalde bu sefer ikiz hormonlar daha yüksek :)
Doktora gittiğimde cidden iki kese vardı ama maalesef biri boş.

kızlar günaydın bu arada herkes folibiol dan bahsetmiş benimde içime kurt düştü.benim sağlık ocağındaki doktorum yazdı bu ilacı sen geç başladın günde iki kere al dedi bide şimdi sizler yazınca içim rahat etmedi.pazartesi günü kendi doktorumla kontrol var tekrar ona danışıp hangi ilacı tavsiye ederse ona devam edicem

Selam.
Folbiol zararli mi anlamadim.doktorum bana kullan dedi.hamile kalmadan oncede kullanmistim. Burda yazilanlari okuyunca elim ayagim titremeye basladi.

Özellikle doktorunuzun verdiği ilaçlar neden sizi korkutuyo arkadaşlar bir zarari olsa verirler mi hiç.folbiol kulllanilan en eski ve en guvenilir folik asit markası tabiki daha sonraki yıllarda muadilleri çıktı ama halen bir cok hekimin tavsiye ettigi bir marka.bence doktorunuza güvenin.

Ben folic trio kullanıyorum canım gayet memnunum şu an 8+4 üm hiç mide bulantım olmadı çok şükür günde 3 tane içiyorum içinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini var..

5 mg demek 500 mcg demek 400 mcg 4 mg. Yani folbiol sadece 1 mg fazla. Yanlış miyim? Ki abim de bana onu önerdi muhtemelen eşine de hamileyken kullandırdı

Zaten bi tane oğlum var otizmin isminden bile kusasım geliyor çok kötü gunler yaşadık
Ondan ötürü bu sefer herşeye temkinliyim. Hatta gereksiz olan bazı aşıları da yaptırmıycam
Otizmden ben de cok korkuyorum sanırım cocuk dogup 2 yasina gelene kadar bana huzur yok :/

Allahim kafayi yicem ya. Cidden tirlatcam. Atcam kendimi bi yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…