- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.601
Bugun, doktora gidip bebegin kalbini duyanlar ne kadar cok :) masallah hepimize.
Ben de bugun doktoruma gittim.
6+1'de 2 mm olan bebegim, bugun yani 7+5'de 13 mm olmus, cok sevindim derken bir anda garip bir ses.
Odum koptu, meger minik kalbisiymis :) cok dinleyemedik, zarar olmasin diye hemen kapadi doktorum, ama hala saskinligim gecmedi. O ne buyulu an oyle :)
Embriyoyu goremeyen arkadaslar, stres yapmayin. sizin haftanizda ben de cok stres yapmistim.
6+0'da devlette kesem bile gorunmemisti ama 6+1'de ozelde doktorum hemencecik hem keseyi hem embriyoyu rahatca gordu. Cihaz eski olunca oluyor boyle seyler.
@toprak_c eger ucak fobin yoksa sorun degil, ama ucak fobin varsa stresten bebis etkilenebilir.
N NickimTam13Harf aman dikkat, folik asit ve b12 vitamininin gerektiginden asiri kullanilmasi bebekte otizm riskini 17 kat artiriyormus, doktora danisikli alin vitaminlerinizi. Gunluk 400mg i gecirmeyin.
Mrhaba güzel anneler genelde mutlu haberler var masallah allah bozmasin insallah .. ...içiniZde folbiol kullananlar varmı bana devlette doktor folbiol yazdı mitlu pembeli dışı ama icime kurt düştü agirmi acaba kafama göre değiştirmekte istemiyorum randevuda bir ay sonra folbiol kullanan varmı iciniZde
Bende en son 7+6 da gitmiştim bir dahakine, şu an 9+1 bende bekliyorum bir kaç hafta sonra giderim sanırım. 1 ay çok normal.Kızlar haftası benimle aynı olanlara bir sorum var. Ben en son 8 haftalıkken gittim herşey yolundaydı artık 1 ay sonra gel dedi 12. Haftada gidicem çok değil mi 1 aygörmeden rahat edemiyorum :)
Yüzüstü yatma durumunu ben sordum doktoruma istediğin gibi yatabilirsin zaten ilerde kendin yatamayacaksın dedi :)
Ben Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum etlikte, doktorumda Funda hanım. Tavsiye üzerine gittik şu an memnunum.Kızlar ankarada olan var mı hangi hastane hangi Dr gidiyorsunuz benim sürekli gittiğim bir doktorum var ama yinede kararsızım
Uçak yolculuğunun bir zararı yok ben 2 hamileliğimde de bir çok kez bindim bir sorun yaşamadık. Endişe etmeyin.arkadaşlar hamileliğimin 8. haftasında uçak yolculuğu yapacağım yurt dışına gitme planımız vardı ve çok önceden planlanmıştı. Doktoruma sordum kanaman olmadığı süre boyunca her yere gidebilirsin dedi ama kafam karışık uçak yolculuğu yapan yada yapacak olan var mı aranızda
Kan verdiğimde bende de lökosit yüksek çıkmış ama doktoruma tekrar görünmedim. Vücudunda herhangi bir enfeksiyon varsa yüksek çıkar, mesela bende Boğaz enfeksiyonu vardı ondan tahmin ediyorum.Kızlarr doktora gittik bugün herşeyi normal şükür keseyi bebeği gördük kalbi normal atıyormuş ama alttan muayene ettikan ve idrar testlerimi verdim kan değerlerim iyi de idrarda lokosit değerim yüksek çıktı tekrar idrar kültürü verdim onun sonucu iki gün sonra çıkıcakmış biraz endişeliyim lokositi yüksek çıkan varmı başka?
Çocuğunuzun zayif olmasının onla hiç bir ilgisi yoktur, her çocuğun yapısı farklı. Ben hep normal 400 mglık folikasitlerden kullandım. Folikasit sadece çocukta oluşabilecek Doğum kusurlarını engelliyor.Ben de folbiol kullaniyorum insaallah bi zarari yoktur.ilkinde folic plus kullanmistim ama oglum su an cooook zayif kemikleri de ayni sekilde akranlarina gore cok minyon bi cocuk.acaba folik asit az miligramda kullandim ondan mi acaba diye düşünmedim degil.Kontrolde de doktorum ne kullaniyorsun dediginde folbiol dedim o ağır bi ilac gecmisinde engelli cocuk hikayesi olanlara veriyoruz ama basladin madem degistirme dedi.o an yerine ne kullanabilirim diye sorcaktim baska sorularla unuttuminsaallah yan etkisi yoktur.yakin tarihte kontrolu olanlar sorarsa bilgilenmis oluruz
Kızın olacak galiba :) benim kıllarımda normalde çok çabuk uzardı ama bu aralar çok yavaş uzuyor.Kızlar ya bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim ayak koltuk altı ve bikini bölgesindeki kıllarım adeta çıkmaz oldu çıkanlarda uzamamaya niyetli sizdede böyle bişey oldu mu ?
Seninde oğlun olacak herhalde :)Tam tersi olmayan yerlerimde de çıkmaya başladı.
Ay ne güzel benimkilerde tam tersi okadar hızlı çıkıyorki kafayı yedirtecekler banaKızlar ya bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim ayak koltuk altı ve bikini bölgesindeki kıllarım adeta çıkmaz oldu çıkanlarda uzamamaya niyetli sizdede böyle bişey oldu mu ?
Yaaa öylemi oluyor bilmiyorum canım.ama hiç midem bulanmadığı için oğlun olacak diyenler var.sağlıklı olsunda farketmezBende en son 7+6 da gitmiştim bir dahakine, şu an 9+1 bende bekliyorum bir kaç hafta sonra giderim sanırım. 1 ay çok normal.
Ben Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum etlikte, doktorumda Funda hanım. Tavsiye üzerine gittik şu an memnunum.
Uçak yolculuğunun bir zararı yok ben 2 hamileliğimde de bir çok kez bindim bir sorun yaşamadık. Endişe etmeyin.
Kan verdiğimde bende de lökosit yüksek çıkmış ama doktoruma tekrar görünmedim. Vücudunda herhangi bir enfeksiyon varsa yüksek çıkar, mesela bende Boğaz enfeksiyonu vardı ondan tahmin ediyorum.
Çocuğunuzun zayif olmasının onla hiç bir ilgisi yoktur, her çocuğun yapısı farklı. Ben hep normal 400 mglık folikasitlerden kullandım. Folikasit sadece çocukta oluşabilecek Doğum kusurlarını engelliyor.
Kızın olacak galiba :) benim kıllarımda normalde çok çabuk uzardı ama bu aralar çok yavaş uzuyor.
Seninde oğlun olacak herhalde :)
Yaaa öylemi oluyor bilmiyorum canım.ama hiç midem bulanmadığı için oğlun olacak diyenler var.sağlıklı olsunda farketmez
O mide bulantısına pek inanmıyorum, bir kızım ve bir oğlum var ikisinde de midem hiç bulanmamıştı :)Yaaa öylemi oluyor bilmiyorum canım.ama hiç midem bulanmadığı için oğlun olacak diyenler var.sağlıklı olsunda farketmez
Kimilerinde öyle oluyomul canım, bende de tam tersi lazere gidiyordum bitti demiştim . Mübarek fışkırdı bu araKızlar ya bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim ayak koltuk altı ve bikini bölgesindeki kıllarım adeta çıkmaz oldu çıkanlarda uzamamaya niyetli sizdede böyle bişey oldu mu ?
O zaman bünyeyle alakalı bişey bu mide bulantısı.O mide bulantısına pek inanmıyorum, bir kızım ve bir oğlum var ikisinde de midem hiç bulanmamıştı :)
aşlarım rengin falan
Canım ben Zaten her zaman makyaj yapan biri değilim ama yaptığım zamanda normal kullandıklarını kullanıyorum fondaten rimel ve likit maybelline kullanıyorum alligim flormar pastelin ürünlerini de kullanıyorum diyeceğim o ki ilk hamileligimde herşeye dikkat ederdim makyaj malzemesi el kremi kol altı için rolon bile kullanmazdim ama bunda daha rahatim Rabbime emanetler ve her zaman makyaj yapmadigim içinde birşey olacağını düşünüyorum
Benimde 29 cıktı
Ben makyaj malzemelerimi değiştirmedim çünkü çok makyaj yapmıyorum ama sık kullandığım nemlendirici, roll-on(özellikle yazın kullanmadan olmuyor),diş macunu,şampuan ve duş jelimi değiştirdim onları doğal ürünlerden kullanıyorum
günaydın kızlar bendeki 2 gündür zirvelere çıkan bulantımı ekşimemi mide yanmasımı ayırt edemiyorum inşallah bu hafta son bulur artık dayanamıycam tükendim resmen,makyaj yapan varmı diye soran arkadaş vardı valla ben sabah yüzümü yıkayıp işe geldiğime şükür ediyorum makyajım falan şurda dursun .göz altlarım çöktü arkadaşlarım rengin falan atmış diyor okadar fenayım yani dayanamazsam rapor alıcam
Evet kesinlikle bazıları hormonlardan çok etkileniyor bazıları hiç etkilenmiyor. Benim bu sefer ek yük bulantım oldu, öncekilerde olmayınca şaşırdım dedim herhalde bu sefer ikiz hormonlar daha yüksek :)O zaman bünyeyle alakalı bişey bu mide bulantısı.
teşekkür ederim cnmm darısı başına olsun.6+0 da gittik çok şükür duyduk kalbiniCanım gözün aydın bende kalp atisini duymak icin sabırsızlanıyor um.tam kac hafta kac gunluktunuz duyduğunuzda
Ben folic trio kullanıyorum canım gayet memnunum şu an 8+4 üm hiç mide bulantım olmadı çok şükür günde 3 tane içiyorum içinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini var..kızlar günaydın bu arada herkes folibiol dan bahsetmiş benimde içime kurt düştü.benim sağlık ocağındaki doktorum yazdı bu ilacı sen geç başladın günde iki kere al dedi bide şimdi sizler yazınca içim rahat etmedi.pazartesi günü kendi doktorumla kontrol var tekrar ona danışıp hangi ilacı tavsiye ederse ona devam edicem
Otizmden ben de cok korkuyorum sanırım cocuk dogup 2 yasina gelene kadar bana huzur yok :/Zaten bi tane oğlum var otizmin isminden bile kusasım geliyor çok kötü gunler yaşadık
Ondan ötürü bu sefer herşeye temkinliyim. Hatta gereksiz olan bazı aşıları da yaptırmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?