2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde 29 cıktı

Kızlar makyaj yapıyor musunuz? Elimi ayagımı çektim ben ama kendimi rahat hisseymiyorum. Siz ne yapıyorsunuz merak ettim hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Ben makyaj malzemelerimi değiştirmedim çünkü çok makyaj yapmıyorum ama sık kullandığım nemlendirici, roll-on(özellikle yazın kullanmadan olmuyor),diş macunu,şampuan ve duş jelimi değiştirdim onları doğal ürünlerden kullanıyorum

Bugun, doktora gidip bebegin kalbini duyanlar ne kadar cok :) masallah hepimize.
Ben de bugun doktoruma gittim.
6+1'de 2 mm olan bebegim, bugun yani 7+5'de 13 mm olmus, cok sevindim derken bir anda garip bir ses.
Odum koptu, meger minik kalbisiymis :) cok dinleyemedik, zarar olmasin diye hemen kapadi doktorum, ama hala saskinligim gecmedi. O ne buyulu an oyle :)

Embriyoyu goremeyen arkadaslar, stres yapmayin. sizin haftanizda ben de cok stres yapmistim.
6+0'da devlette kesem bile gorunmemisti ama 6+1'de ozelde doktorum hemencecik hem keseyi hem embriyoyu rahatca gordu. Cihaz eski olunca oluyor boyle seyler.

T toprak_c eger ucak fobin yoksa sorun degil, ama ucak fobin varsa stresten bebis etkilenebilir.

@BuNickTam13Harf aman dikkat, folik asit ve b12 vitamininin gerektiginden asiri kullanilmasi bebekte otizm riskini 17 kat artiriyormus, doktora danisikli alin vitaminlerinizi. Gunluk 400mg i gecirmeyin.

Benim de yüksek çıktı canım kültür istedi dr bugün sonuç çıktı temiz bakteri üremiyomuş. Dr sonuç iyi dedi o kadar. Endişe etme

Mrhaba güzel anneler genelde mutlu haberler var masallah allah bozmasin insallah .. ...içiniZde folbiol kullananlar varmı bana devlette doktor folbiol yazdı mitlu pembeli dışı ama icime kurt düştü agirmi acaba kafama göre değiştirmekte istemiyorum randevuda bir ay sonra folbiol kullanan varmı iciniZde

Bende folbiol kullanıyorum. Folik asidin fazlası idrarla atılıyor diye biliyorum ama miktar olarak fazla mı alıyoruz bebeğe zararı var mıdır diye hiç düşünmemiştim. Cuma günü dr kontrolüm var sorayım bakayım içimiz rahat etsin.

Ben de folbiol kullaniyorum insaallah bi zarari yoktur.ilkinde folic plus kullanmistim ama oglum su an cooook zayif kemikleri de ayni sekilde akranlarina gore cok minyon bi cocuk.acaba folik asit az miligramda kullandim ondan mi acaba diye düşünmedim degil.Kontrolde de doktorum ne kullaniyorsun dediginde folbiol dedim o ağır bi ilac gecmisinde engelli cocuk hikayesi olanlara veriyoruz ama basladin madem degistirme dedi.o an yerine ne kullanabilirim diye sorcaktim baska sorularla unuttum insaallah yan etkisi yoktur.yakin tarihte kontrolu olanlar sorarsa bilgilenmis oluruz

Kızlar ya bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim ayak koltuk altı ve bikini bölgesindeki kıllarım adeta çıkmaz oldu çıkanlarda uzamamaya niyetli sizdede böyle bişey oldu mu ?

Kizlar sabah akintimin içinde kılcal damar gibi incecik kırmızı leke vardı. Çok korktum, birşey olmamıştır Insallah.

günaydın kızlar bendeki 2 gündür zirvelere çıkan bulantımı ekşimemi mide yanmasımı ayırt edemiyorum inşallah bu hafta son bulur artık dayanamıycam tükendim resmen,makyaj yapan varmı diye soran arkadaş vardı valla ben sabah yüzümü yıkayıp işe geldiğime şükür ediyorum makyajım falan şurda dursun .göz altlarım çöktü arkadaşlarım rengin falan atmış diyor okadar fenayım yani dayanamazsam rapor alıcam

Ben de kullanıyorum cnm gun asırı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…