2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde sağlık ocağında yaptırdığımda lökosit yüksek çıkmıştı aile hekimi monurol vermiş ama kendi doktoruma sorduğumda şimdilik kullanma dedi cuma günü kontrolumuz var bakalım ne diycek inş uzun sürmez hemen atlatırız benim değerim 22 ve çift pozitif çıkmış

Merhabalar kızlar. Haftasonu tatile geldim ailemle ve burnumdan geldi. Mide bulantısından ölüyorum günlerdir. Kusarken kulagımda bir agrı hissettim ve kulagımın kanadıgını farkettim. Ardından cok kötü bir şekilde grip oldum. Burası merkeze biraz uzak bşr yer ve kalkıp doktora gittik mecburen. Kusmaktan kulak zarım zedelenmiş ve farenjit olmusum. Resmen yataktan kalkmaya halim yok. İstanbula dönmek istiyorum dönecek halim bile yok. Kızımla da ilgilenemiyorum. Zehir oldu tatilim

Geçmiş olsun Allah iyi etsin..guc kuvvet versin..

Allah yardımcın olsun canim. O dertleri ben de cektim sonunda selamete erdim. Inşallah bebisinin kismetine atanirsin. Bebek kismetiyle gelir. Ahh şimdi giresunda olmak vardı ne serindir oralar. Karadeniz turuna gittik esimle doyamadik
Evet canim serin 3 gundur yagmur yagiyor serin .Ne guzel masallah ben de atanirim insallah ☺

bende yeni geldim gruba acılalı baya olmuş başlık gerçi :) izmirede yeni geldimde izmir annelerinden hastane ve doktor önerileri istiyorum

Mrb cnm.Karataş Aysel Hnma gidiyrm.yaklaşık 1.5 yıldır..İlk kızımda da ona gittim çok memnunum.hem Dr.lugu hem insanlığı harika.ilk gittiğinde farkını anliosn.Ama çok yoğun çok kalabalık.randevulu olmasına rağmen gittiğinde bekleme ihtimalin yüksek.hastaneyi sorarsan hiiic begenmyrm.çok küçük ve aksaklıklar çok fazla oluo.herşeye rağmen Aysel hnm için bütün olumsuzlklri görmezden gelerek gidiyrm.çok memnunum.

Massllah canım.darısı bize insallah.bende cuma gidecegim.cuma günü tam 6 hafta 6 günlük olucaz.hem korku hem hem heyecan karışık bekliyotum cuma yi

Massllah canım.darısı bize insallah.bende cuma gidecegim.cuma günü tam 6 hafta 6 günlük olucaz.hem korku hem hem heyecan karışık bekliyotum cuma yi
Canım benim o heyecan hayatimizdan uzun süre eksik olmayacak sanırım. Ama faydasız işte olacağına varacak hersey. Tadını çikaralim bu günlerimizin, her anımızın. Çok özel zamanlar. İnsallah nazlanmaz ve hemen gösterir kalp atışlarını miniğin:)

Canım gözün aydın bende kalp atisini duymak icin sabırsızlanıyor um.tam kac hafta kac gunluktunuz duyduğunuzda

Merhabalar ilk hamileliğim çok zor geçmişti bulantı halsizlik falan... Bunda turp gibiydim iştah falan süperdi. Ta ki dün folik asit içene kadar. Hala kendime gelemedim. Demem o ki size de içtiğiniz folik asit dokunuyor olabilir. Özellikle benim içtiğim 5mgdı halbuki 400mcg yeterli ve bu ilaç 10kattan daha fazla..

Arkadaşlar ilaç içebiliyor musunuz. Bende ilaca karşı aşırı tiksinme var. İlaç içmeyi dusunecem bile kusuyorum. Ama bi şekilde içiyorum ve uzun bi sure kendime gelemiyorum. Kusmamak için zor duruyorum

Kızlar makyaj yapıyor musunuz? Elimi ayagımı çektim ben ama kendimi rahat hisseymiyorum. Siz ne yapıyorsunuz merak ettim hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Kızlar bugun doktorda randevum vardı Allahıma şükürler olsun ki miniğimin kalp atısını duydum allah herkese yasatsın inş cokguzel bir his
Oh çok sevindim senden haber var mı diye bakıyodum geçen randevumuz aynı gündü duyamadığın için endişeliydin gözün aydın canım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görelim inş:)

Hiç sorma cnm o kadar endişeliydım o kadar korkarak gıttım ki anlatamam Allah yuzumu guldurdu sukurler olsun o gumbur gumbur sesi duyunca mutluluk nedir bir kere daha anlıyor insan Allahım hepimize nasip etsin saglıcakla kucagımıza da alırız inş cok tesekkur ederim bu arada

Canım bende öyle istiyorum ama en düşük fiyat 4bin TL ve benim butcemi sarsar ilki benimde sezeryan ve buda öyle olacak gibi

Kızlar makyaj yapıyor musunuz? Elimi ayagımı çektim ben ama kendimi rahat hisseymiyorum. Siz ne yapıyorsunuz merak ettim hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Canım ben Zaten her zaman makyaj yapan biri değilim ama yaptığım zamanda normal kullandıklarını kullanıyorum fondaten rimel ve likit maybelline kullanıyorum alligim flormar pastelin ürünlerini de kullanıyorum diyeceğim o ki ilk hamileligimde herşeye dikkat ederdim makyaj malzemesi el kremi kol altı için rolon bile kullanmazdim ama bunda daha rahatim Rabbime emanetler ve her zaman makyaj yapmadigim içinde birşey olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…