- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #4.641
Oncelikle tesekkur ederim. Fakat skntilar olur bebekte denilince insan bide bunu eczaneden kendi gidip aldigi biseydem oldgnu dusununce o an ki caresizlik o an ki pismanlik o an ki beterlik inan anlatamam.yaa bu kadar endıse etmeyın ben gecen hafta doktora gıtmıştım gebeliğimi yenı ogrendım folık asıte önce başlamıştıştım. folıdoce kullanıyordum .doktorum çok tecrubeli bı doktor folık asıt kullanıomusun dedı sordu evet dedım folıdoce hayır folibol kullan folik asitin hası o dur en ıyısıde o dedi endıselenmeyın bu kadar
rica ederim bu rahat olun insallah kötü şeyleri aklımıza getırmeyelim yeter bnde çiğ köfte yedim mesela ama kendimi tutamadım felaket canım istıyodu gözum başka bışey görmuyodu mesela yedim evde yapılmıştı etli ve eti iyi bılındık yerden dı ama neler yazılmış nette ama aklıma getırmıyorum .önceden bu kadar dıkkat ve özen yokmuş çok sağlıklı gebelikler de var allahın nazarı koruması üzerlerinde olsun.Oncelikle tesekkur ederim. Fakat skntilar olur bebekte denilince insan bide bunu eczaneden kendi gidip aldigi biseydem oldgnu dusununce o an ki caresizlik o an ki pismanlik o an ki beterlik inan anlatamam.
Cevap verip icimi rhtlatmama yardimci oldgn icin ck tesekkur ederim cok sagol
Insanlar kendinin psikologu olmali cogu zaman..ben ilk defa bugun bukdr kotu hissettim.ki agustosta tatile gidicez.insallah guzel bir tatil yapicaz.tutup denize atlamam ama denizin icinden cikmicami biliyorm.yada egedeki o nehirlere ayaklarimi sokucam.salincakli bi yer gordm.sallanmadan eksik kalmicami biliyorm.ama tabi bunlar disaridan bakan icin bukdr manyak mi oluyor.ama ben kendimi hasta diye degilde.hayatimin en guzel zamanlarini yasiyo olarak hissediyorm.ve doktorumda oyle bir insan.bana surekli pimpirikliligi ogretniyor.eger gidecekse sen naparsan yap gidecek dio.biz en iyi sekilde yasayalim ama hayati zindan etmeden yasayalim dio.temiz gordgn her denize gir diyo. Hayatin tadini cikarin dio surekli.rica ederim bu rahat olun insallah kötü şeyleri aklımıza getırmeyelim yeter bnde çiğ köfte yedim mesela ama kendimi tutamadım felaket canım istıyodu gözum başka bışey görmuyodu mesela yedim evde yapılmıştı etli ve eti iyi bılındık yerden dı ama neler yazılmış nette ama aklıma getırmıyorum .önceden bu kadar dıkkat ve özen yokmuş çok sağlıklı gebelikler de var allahın nazarı koruması üzerlerinde olsun.
Matematik terkmiligram ve mikrogram arasindaki agirlik birimi nedir peki?
Sonuc olarak folbiolu doktorlar cok tavsiye ediyor doktorunuza güvenin kimseyi de endişelendirmeyin
ben sizin dediklerinize üzülmedim yanlış anlamayın lütfen. fazlasının ne kadar zararlı olduğunu ve kötü kötü şeyler yazılmış.sonuçta bende bir insanım bende anne adayıyım ve ilk hamileliğim. okuyunca ne kadar üzüldüğümü tahmin edebilirsiniz. saniyelik olarak okudum onları. ama inanın nick falan hatırlamıyorum. lütfen sizde böyle bişeyden dolayı üzülmeyin.Bakın benim burda yazdığım tek şey folik asitin mide bulantısı halsizlik yaptığı. Ve size de aslında dokunan şeyin mide bulantınızın sebebinin bu olabileceğini yazdım. Başka başka yerlere saptı konu
benimm oğlum 23 aylık ama ben de bırakmayı düşünmüyorum hala :)Hala emziren var mi. Bırakan var mi. Sürekli emzirmeti düşünen var mi.kafamda deli sorular.dr emzirebilirsin dedi şimdilik. Ben de bırakmayı hiç istemiyorum.kızım 16 aylik
ben sizin dediklerinize üzülmedim yanlış anlamayın lütfen. fazlasının ne kadar zararlı olduğunu ve kötü kötü şeyler yazılmış.sonuçta bende bir insanım bende anne adayıyım ve ilk hamileliğim. okuyunca ne kadar üzüldüğümü tahmin edebilirsiniz. saniyelik olarak okudum onları. ama inanın nick falan hatırlamıyorum. lütfen sizde böyle bişeyden dolayı üzülmeyin.
Ben varım:)Kızlar aranızda Tekirdağdan olan var mı ?
Neden bu kadar heder ediyorsunuz kendinizi bebeğe yazık gerçekten.Yanlış olsa doktor kullanmanıza izin verir mi yapmayın?Eziyet etmeyin kendinize ben önceki gebeliklerimde kullandım doktor günde 3 kere almaktansa 1 tane folbiol yeterli demişti.Bu gebeliğimde hekimim farklı ,o folidoce verdi hem folik asit hem b12 içerikli .üzmeyin kendinizi olmadı değiştirin bu dünyanın sonu değil ya.febelik öncesi folbiol kullandım şimdi folidoce ne olacak .İçiniz rahat edecekse söyleyin doktor değiştirsin.Ya inan okdr kotuyumki. Oturdgm yerde agliyorm isyerinde.elim titreuerek yaziyorum suan. Ben elimden geleni yapiyorm. Hayatimda yemedgm ne varsa yiyorm. Hayatima dikkat ediyorm. Burda yazilani gorunce dunyam basima yikiliyo.
Ben cok okumstm. Folik asit fazlasi idrarla atiliyo depolanamiyo die.yanlis mi okudum.acaba yanlis mi yaptm.
bebek düşünmeden önce doktora gitmiştik. herşey yolunda mı diye. o da sdce düşünmeden 3yada 6ay önce folik asit kullan demişti. eczacıdanda folik asit istedik. direk onu verdi. yani ben marka bile bilmiyordum. ben kullandım öyle.doktorada gittiğimde çok iyi ypamışssınız folik asit kullanmakla dedi. devam edin dedi. önümde bir sürü markanın folik asiti var. satın diye koyuyolar önüme.bunlardan da alabilirsin dedi.Aslında sizin için yazmadım konu sapmış dediğim şeyler başka şeydi.
Arkadaşım folbiolu yarım kullanıyomuş mesela. Bana doktor başka bi ilaç yazmıştı 30liraydı ve ustumde o an o kadar para olmadığı için eczacı tavsiyesiyle folbiol aldım. Prospektüsünde yan etkilerine bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi. Bana ağır geldi dokundu ve içmiyorum. Hatta onun yerine folik asit içeren gıdalara yöneldim. Bu benim tercihim, siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın içgüdüler annelikte en önemli öğretmendir.
Var ben :)) uyku nedir unuttum .Çalışmaya başlayınca bu günleri arayacağım Emin'im ama uyuyamıyorumgünaydınlar güzel anneler.öğlen olmuş iş yerinde zaman güzel geçti bugün.Umarım hepiniz iyisinizdir o tatlı minnaklarınızla. allahtan bir aksilik olmazsa 8 ağustosa doktor randevusunu aldım.artık günleri sayıp bebişimi görmek için bekleyeceğim. ben sabah 6 da kalkıyorum kızlar. Hamilelikten midir bilmiyorum ama ilkinde öyle değildi.sabah 6 gibi kalkıp evde iş yapıyorum.benim gibi anne adayları var mı merak ettim
ilk 3 ay kritik dönem. herşeyi bu dönemde oluşuyor. ve buyüzden bu kritik döneminde ben bir hata yaptıysam diye çok üzüldüm.Neden bu kadar heder ediyorsunuz kendinizi bebeğe yazık gerçekten.Yanlış olsa doktor kullanmanıza izin verir mi yapmayın?Eziyet etmeyin kendinize ben önceki gebeliklerimde kullandım doktor günde 3 kere almaktansa 1 tane folbiol yeterli demişti.Bu gebeliğimde hekimim farklı ,o folidoce verdi hem folik asit hem b12 içerikli .üzmeyin kendinizi olmadı değiştirin bu dünyanın sonu değil ya.febelik öncesi folbiol kullandım şimdi folidoce ne olacak .İçiniz rahat edecekse söyleyin doktor değiştirsin.
Hiç üzülme emin ol öyle kolay kolay etkilenmez büyük şeyler lazım o derece büyük sıkıntılar İÇİN.Bu ilacı kullanan milyonlarca gebe sağlıkla Doğum yapıyor Benin bildiğim bi çok hamile bunu kullanıp Doğum yaptı .Rahat ol üzül ama bu kadar yıpratma kendini herşey güzel olacak nurtopu gibi zeki güzel yüzlü güzel huylu bebeğin olacak Allah'ın izniyle .ilk 3 ay kritik dönem. herşeyi bu dönemde oluşuyor. ve buyüzden bu kritik döneminde ben bir hata yaptıysam diye çok üzüldüm.
Sen şanslısın canım o zaman ne diyelim Ama herkes aynı olmuyor nihayetinde değil mi biz o zaman psikolojik olarak kurup ne yersek kusuyoruz :)O mide bulantısına pek inanmıyorum, bir kızım ve bir oğlum var ikisinde de midem hiç bulanmamıştı :)
amiin. cümlemize inşallah. Allah razı olsun. çok teşekkür ederim.Hiç üzülme emin ol öyle kolay kolay etkilenmez büyük şeyler lazım o derece büyük sıkıntılar İÇİN.Bu ilacı kullanan milyonlarca gebe sağlıkla Doğum yapıyor Benin bildiğim bi çok hamile bunu kullanıp Doğum yaptı .Rahat ol üzül ama bu kadar yıpratma kendini herşey güzel olacak nurtopu gibi zeki güzel yüzlü güzel huylu bebeğin olacak Allah'ın izniyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?