2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selam.
Folbiol zararli mi anlamadim.doktorum bana kullan dedi.hamile kalmadan oncede kullanmistim. Burda yazilanlari okuyunca elim ayagim titremeye basladi.
ay folbiol kullanmayan hamile mi var Allah aşkına dert etmeyin, ben günde 2 tane folbiol + 2 doz da inofolic alıyorum.. folik asitin önemi çok çok yüksek bebek gelişiminde...

sayın mart anneleri aranızda benim gibi tek yumurta ikizlerine hamile olan var mıııııı?? Tek başıma mıyım ikiz bebek bekleyenler çıksın ortaya lütfen
ikizlerin doğumu mart ayına kalmaz ocak sonu şubat başı olur muhtemelen ama kısmet bakalım

ay folbiol kullanmayan hamile mi var Allah aşkına dert etmeyin, ben günde 2 tane folbiol + 2 doz da inofolic alıyorum.. folik asitin önemi çok çok yüksek bebek gelişiminde...
Ya inan okdr kotuyumki. Oturdgm yerde agliyorm isyerinde.elim titreuerek yaziyorum suan. Ben elimden geleni yapiyorm. Hayatimda yemedgm ne varsa yiyorm. Hayatima dikkat ediyorm. Burda yazilani gorunce dunyam basima yikiliyo.
Ben cok okumstm. Folik asit fazlasi idrarla atiliyo depolanamiyo die.yanlis mi okudum.acaba yanlis mi yaptm.

Eger eminseniz yazin lutfen.burda aglamamak icin zor duruyorum. Gercekten zor duruyorum
Canım endişelenme abimin eşi yeğenlerime hamileyken kullanmıştı abim de hep öneriyor. Yine diyorum doktormuş gibi burada yorum yapılması cok yanlış ki burada doktora salak deyip hakaret eden biri gördü bu gözler. Buyrun sizi tip fakültesine alalım arkadaşlar kazanabiliyorsaniz

doğru okumuşsun canım öncelikle sakin ol, şuan yaşadıkların tamamen hormonlardan kaynaklı bunu unutma :)

folik asit depolanmaz, vücut ihtiyacı olan kadarını kullanır ve gerisini atar. hamile kalmadan 3 ay öncesinden itibaren folik asit almaya başlayın diyor bütün doktorlar.. ki kaldı ki günümüzde yediğimiz ekmeğin içinde bile folik asit var.. bu kadar hayati olan bişey yani.. bebişi strese sokma doğru yapıyorsun panik yok

Cok uzuldum ama ben. Yere goge sigamadim. 17Kat fazlasi dediler. Biseu olur dediler. Sigamadim icime sigamadim. Hala da agliyorum. Kendi ellerimle zarar verdim diye nefret ettim kendimden.

Ben korunmayı bıraktıktan sonra eczaneden almıştım folikasit bana folio 1 adında verdiler içinde 400 mikrogram var ve bu yeterli bir miktar. Öncekilerde de öyle kullanmıştım. 5 mg yani 5000 mikrogram demek yani baya bir fazla benim aldığımdan, ama fazla folikasitin herhangi bir zararı saptanmamış şimdiye kadar. Sadece b12 vitamini eksiğiniz varsa fazla folikasit sorun olabilirmiş.

Canim meraktan soruyorum o boş olan keseye mudahele edilecekmi peki? Yoksa kendi kendine yok mu olacak eger icinde bebek yoksa?

Hayır 1mg=1000mcg ediyor
Folbiol 5000mcg ediyor

Kuzucum lütfen sakin ol yani doktoruna güvenmeye devam et :) ben dün vajinal ultrasona girdim burada yazilanlar yüzünden iki gündür tuvalete korkarak gidiyorum kan görecek miyim keseye zarar geldi mi diye :) ki abim bisey olmaz cok olagan demesine ragmen. Buradakilere itimadım daha yuksekmis

Tesekkur ederim cok tesekkur ederim.ortaligi ayaga kaldirmis gibi oldum.ozur dilerim.
2aydir sanirim ilk defa bukdr uzuldum hamilelikle ilgili. Ilk defa icim bukdr acidi

Canim meraktan soruyorum o boş olan keseye mudahele edilecekmi peki? Yoksa kendi kendine yok mu olacak eger icinde bebek yoksa?
Doktorum takip edeceğiz dedi ama büyük ihtimal kendiliğinden kaybolur çünkü hiç kanamam olmadı. Müdahale edemez zaten çünkü bebeğe zararı yok.

Ah kuzum iyiki varsin zaten
Vajinal benim doktorda soyledide benim hep korkum oldugu icinde hamile deilken bile.oyzdn oteledim hep.
Gordun mu bebegi canim. Endiselerin bitti dimi canim benim. Keyfin yerinde oldgna gore gordun bence.ben sana demistim umutsuz olmak yok.hersey guzel olacak diye.bak nasilfa guzel oluyor.
Ben burayi arada okuyirum artik.yoksa iyi hissetmiyorum kendimi

Tesekkur ederim cok tesekkur ederim.ortaligi ayaga kaldirmis gibi oldum.ozur dilerim.
2aydir sanirim ilk defa bukdr uzuldum hamilelikle ilgili. Ilk defa icim bukdr acidi
hamilelik boyunca o kadar farklı durumlarla karşılaşıcaz ki böyle ufak şeylere üzülüp yıpratma kendini.. doktoruna güven.. internette yazan her şeye de bu kadar bel bağlama insanı kanser ilan ederler anında

Tesekkur ederim...icimi rhatlattin sen ve birmucizeolsun
Okdr kotu bir his ki anlatamam. Aklindan okdr cok sey geciyorki. Kalbim acidi ya ciddden kalbim acidi. Ve ben halime sasirdim.
Tekrardan cok tesekkur ederim.gercekten cok sagol

Rabbim sağlıklı sıhhatli şekild e kucağında almayı nasip etsin..
yaa bu kadar endıse etmeyın ben gecen hafta doktora gıtmıştım gebeliğimi yenı ogrendım folık asıte önce başlamıştıştım. folıdoce kullanıyordum .doktorum çok tecrubeli bı doktor folık asıt kullanıomusun dedı sordu evet dedım folıdoce hayır folibol kullan folik asitin hası o dur en ıyısıde o dedi endıselenmeyın bu kadar

Buarada balik yagi aldim ben. Doktor tavsiye etmisti zorunlu demedi. Memnunum. Sanki banada dinclik verdi. Kullanmak isteyen olursa. Ben kullaniyorm ve dun ilk defa halsiz deildm.icinde vitamin falan var.ama taaa lisedeki bilgim vitaminler enerji vermezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…