• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bana da günler geçmiyor ben de bebeği ve kalp atışını görsem bi rahatlayacağım evet hamileyim diyebilicem de şu an içim içimi yiyor geceleri uyku düzenim bile değişti hem sık tuvalete çıkmaktan hem de sürekli rüya modundayım :)
Aynı sayılır muhtemel doğum tarihlerimiz , siz bebeği gördünüz mü daha önce kontrole falan gittiniz mi acaba?

Aynı sayılır muhtemel doğum tarihlerimiz , siz bebeği gördünüz mü daha önce kontrole falan gittiniz mi acaba?
ben tam 1 hafta önce gittim sata göre 5+4 tüm vajinal ultrasonla kese 5.52 mm gözüktü. Doktor 5+0 dedi. 15 gün sonra çağırdı.Tam haftaya perşembe gidicem yeniden doktorun dediğine göre 7+0 olmuş olacağım, şu an 6+0 ım. Bebeği ve kalp atışını görebiliriz dedi yine vajinal bakacağını söyledi.

ben tam 1 hafta önce gittim sata göre 5+4 tüm vajinal ultrasonla kese 5.52 mm gözüktü. Doktor 5+0 dedi. 15 gün sonra çağırdı.Tam haftaya perşembe gidicem yeniden doktorun dediğine göre 7+0 olmuş olacağım, şu an 6+0 ım. Bebeği ve kalp atışını görebiliriz dedi yine vajinal bakacağını söyledi.
Hayırlısı bakalım bizde de aynı durum var. 5+4 de göremedik ne bebeği ne yolk sacı 10 gün sonraya gel dedi. Ama ben artık bekleyemiyeceğim 8. Günde gidiyorum :KK55: duyarız inşallah hep beraber...:KK200::dua:

Hayırlısı bakalım bizde de aynı durum var. 5+4 de göremedik ne bebeği ne yolk sacı 10 gün sonraya gel dedi. Ama ben artık bekleyemiyeceğim 8. Günde gidiyorum :KK55: duyarız inşallah hep beraber...:KK200::dua:

inşallah canım. hepimiz güzel haberler alırız inşallah. ama gerçekten sabırlı olmak gerekiyormuş ve herkesin hamileliğin bir olmadığını anladım. o yüzden bekleyip göreceğiz yapacak bir şeyler yok. iyi şeyler düşünelim iyi olsun.

Merhaba ☺BEN BUGUN BEBEGI VE KALP ATIŞINI GORDUM AMA DOKTOR DUYAMAZSIN SIMDI DEDI COK MUTLUYUM. KESE BOYUTUNA DA 8 CM GIBI BI SEY DEDI ORASINI TAM DINLEYEMEDIM HEYECANDAN INSALLAH GORMEYI BEKLEYEN HERKES GORUR

Sevgili anne adayları benim miniğimle yolcuğum buraya kadarmış.Kontrole gittiğimizde bebeğimizinnkalp atışlarının durduğunu öğrendik bu 7. Gebelik kaybım ;genetik tanılı tüp bebek ile gebe kalmıştım o da Kısmet değilmiş.Bebek haftası ile uyumlu kesesi bile bozulmamış büyüklüğü yolk sac kesesi herşeyi kusursuz ama tıpkı öncekilerdeki gibi kalp atımları yok .Uzun uzun inceledi elbette ben de gördüm olmadığını Bu benim için son umuttu ,bitti.Kısmette yokmuş anne baba olmak .Doktorum genetik olan bir şey değil bu büyük ihtimalle kalp ile ilgili mikrogenlerle alakası bir sıkıntı dedi .onun da henüz tıbben bir tedavisi yok.Dualarınızı eksik etmeyin.Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz kucağınızda görürsünüz .Allaha emanet olun
Allah yardımcın olsun.Rabbim herşeyin en iyisini, en hayırlısını bilendir bizim için.Lütfen üzme kendini.Allah'a emanet ol.

Merhaba ☺BEN BUGUN BEBEGI VE KALP ATIŞINI GORDUM AMA DOKTOR DUYAMAZSIN SIMDI DEDI COK MUTLUYUM. KESE BOYUTUNA DA 8 CM GIBI BI SEY DEDI ORASINI TAM DINLEYEMEDIM HEYECANDAN INSALLAH GORMEYI BEKLEYEN HERKES GORUR
Bize de dinletmemişti kalp atışını ama görmüştük ekranda. Bebek görününce artık keseyi ölçmez doktor bebeği ölçer o da ultrason resminde yazar

Maalesef kızlar bugün kontrolüm vardı.herşey yolundaydı hiçbir sıkıntım yoktu.7+0 da kalp atışını görmüştük.bugün 9+2 olduğum halde bebeğim 8+2 çıktı ve kalbi durmuş.çok acı.cuma günü kürtaj olacağım.bebek büyük olduğu için suni sancı vereceklermiş kürtaj öncesi.umarım sizlerin sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Allah yardımcın olsun.En kısa zamanda tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba. Biraz önce dr dan geldim. Canım biraz sıkkın açıkçası. Sat a göre 8+4 üm. Yaklaşık 2 hafta önce gittiğimde sadece yolk sac vardı. Bebeği görememiştik. Bu sefer gördük, kalbi atıyor gördüm dedi dr ama bana bişey göstermedi ve dinletmedi. Bebek haftasına göre baya küçük. 4 mm dedi. 6 haftalık görünüyor dedi. 2 hafta sonra gel dedi tekrar. Ben yurtdışında yaşıyorum ve dr çok bilgi vermiyor, yabancı dilim de iyi değil. Geç döllenme de olabilir, anomali de olabilir bekleyeceğiz dedi. Zaman nasıl geçer bilmiyorum. Çok geriden takip ediyor. Hiç birinizde bu kadar fark duymadım. Beta da zaten 2 ye katlamıyordu.. Napcam bilmiyorum :KK17::110:

Allahtan umut kesmek değil ama 15 yıllık evliyim 13 yılım bu gayretle geçti maddi manevi çok yıprandım .Yıllardır buna endekslenerek planlar yaptım hayaller kurdum 7 kez bebeğimi içimde büyüttüm her türlü sıkıntısını yaşadım ilaçlardan vücudum delik deşik .Hepsine razıydım yeter ki sağlıkla gelseydi.Aöa demek ki Allah bizim için hayırlı kılmadı bir evladı .Israr etmenin mantığı yok.Çok yıpratıyor bu beni artık.bundan sonrası için hayatımı bu fikirle planlayarak geçirmek istemiyorum .Ben bu ana kadar elimden aklınıza gelen gelmeyen ne varsa yaptım .Her anlamda şartlarımı zorladım.Sabırla yılmadım umut ettim vazgeçmedim.Şuan içim o kadar rahat ki ben kul olarak yapabileceğim herşeyi eksiksiz yaptım.Ve inandım ki bizim için hayırlısı böyleymiş.Tedavi ile zaten düşünmüyorum kendiliğinden olur mu bilmiyorum ihtimal var ama devam eder mi sağlıklı gelişir mi o da Rabbimin bileceği .Rabbime herşey için şükürler olsun bu mükemmel duyguyu en azından tattırdı bana.Kucağıma alsam mükemmel olurdu sevgi saygı dolu bir yuvada mutlulukla büyütecekti ama demek ki herşey bizim bildiğimiz gibi olmuyor.Rabbim bana Ve canım eşime sağlık mutluluk versin.Cennette 7 yavrumuz var tek tesellimiz bu.Ben öğretmenim sayısız evladım var sevgi dolu yüreğim var doğurmasam da çocuklarım var ; yeter.Başınızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin Sevgiler
Canım okurken öyle acıdı ki içim. .ne zor seyler yaşamışsın. .inşallah kafanı toparladiktan sonra sağlıcakla bebeğini kucağına alır biraz da olsun teselli olursun..

Arkadaşlar merhaba. Biraz önce dr dan geldim. Canım biraz sıkkın açıkçası. Sat a göre 8+4 üm. Yaklaşık 2 hafta önce gittiğimde sadece yolk sac vardı. Bebeği görememiştik. Bu sefer gördük, kalbi atıyor gördüm dedi dr ama bana bişey göstermedi ve dinletmedi. Bebek haftasına göre baya küçük. 4 mm dedi. 6 haftalık görünüyor dedi. 2 hafta sonra gel dedi tekrar. Ben yurtdışında yaşıyorum ve dr çok bilgi vermiyor, yabancı dilim de iyi değil. Geç döllenme de olabilir, anomali de olabilir bekleyeceğiz dedi. Zaman nasıl geçer bilmiyorum. Çok geriden takip ediyor. Hiç birinizde bu kadar fark duymadım. Beta da zaten 2 ye katlamıyordu.. Napcam bilmiyorum :KK17::110:
Bana sorarsan geç döllenme sıkıntı yapma kendine doktorlar herzaman en kötüsünü söylüyor.. .

kizlar acaba icinizde en son 18 haziranda adet goren varmi.
benim en son adet gunum 18 haziran
18 temmuzda adet gormedim dedim normaldir zat(en ondan onceki ayda gecikmisti ama bu sefer tam 10 gun gecti bende icim rahat olsun diye gittim test aldim bide ne gorim 2 tane kirmizi cizgi ertesi gun gittim kan vermeye degerlerim 10.380 cikti .ayin 10 da rendevum var haftay-a persembe gunu bugun internete gore -6 arti 4 dum. kizlar aranizda en son 18 haziranda adet goren var mi?

18 temmuzda adet gormedim dedim normaldir zat(en ondan onceki ayda gecikmisti ama bu sefer tam 10 gun gecti bende icim rahat olsun diye gittim test aldim bide ne gorim 2 tane kirmizi cizgi ertesi gun gittim kan vermeye degerlerim 10.380 cikti .ayin 10 da rendevum var haftay-a persembe gunu bugun internete gore -6 arti 4 dum. kizlar aranizda en son 18 haziranda adet goren var mi?
Ikinci çocuk mu canim hayirli olsun vardir muhakkak

Canım benim de 18 hazirandı son adetim aynıyız seninle

Back
X