2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gunaydn herkese :) Kizlar aklima bi sey takildi .Ben 6. Hafta doktora gitmistim beni 12. Hafta cagirdi.Cok degil mi ?
Benim doktorumda 6 haftalıkken en son kontrolüm bir ay sonraya gel dedi ama ben bir problem olmazsa , ağrı sancı kanama falan 12. Hafta gibi gitmeyi düşünüyorum hem belki cinsiyet içinde bir tahminde bulunabilir ...
Normal yani çağırdığı tarih, sıkıntın yoksa sana kalmış gidip gitmemek

benim ilk olacak ama face den ssvd grubunu takip ediyorum. orada çok var. doktor hastane ismi de öneriyorlar.
sonucu ne olursa olsun demeyin bence önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı[/QUOTE]

Sonucu ne olursa olsundan kastım Doğum şekli canım.Sonucu yine sezeryanda olsa denemek istiyorum demekti kastım

Kizlar cinsiyet icin daha cok erken doktorlar 3 aydan once bisey soylemiyorlar.oglum 3.5 aylikken biz ogrenmistik.

Kizlar cinsiyet icin daha cok erken doktorlar 3 aydan once bisey soylemiyorlar.oglum 3.5 aylikken biz ogrenmistik.
Bugün kontrolümüz vardı, 9+5 iz , ultrasonda 10 hafta çıktık. Ben söyledim doktora erkeğe benziyor pipiyi gördüm snaki dedim, evet benziyor büyük ihtimalle erkek dedi. Ultrason cihazı iyiyse tahminde bulunuyorlar, kesinlik tabi 12-16 haftalarda oluyor. Allah herkesin gönlüne göre versin, zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.

Sansliymissiniz o zaman :) yanilma payi olur diye genelde bisi demiyolar ama bakalim bizde br sorariz .amin onemli olan saglikli hayirli evlat olmalari.

Bizimkiler de biri 12 haftalıkken diğeri 11 haftalıkken erkek olduğunu söylemişti. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ... :)
Belirtileriniz varmı , bulantı kusma , baş ağrısı falan annneanne yöntemleriyle fikir yürütmeye çalışalım Birde kese görüntünüz ve bebek kesenin sağında solunda olayı varya . Sizde durumlar nedir?

Arkadaşlar bizde bu gün gittik sat a göre 9+3 ama ultrasona göre 9 haftalığız herşey yolunda ama ben folik asit olarak elimde folbiol olduğu için onu kullanıyordum kullanma gereksiz fazla dedi ve folidoce yazdı yani folbiol kullanımı önerilmiyor benim doktorum Prof güvenilir yani

Canım Furkan kayabaşoğluna bi bak araştır istersen

9+3 benim bebegimde. Folbiol kullaniyodum bende. Kutu bitiyordu hatta.bende degistiricem. Tahmini dogum 10mart gorunuyor.seninde oyle mi

Kızlar benim kontrolüm de dündü 8+1 iz kalp atış hızı 190 yazıyor kağıtta 2 cm boyu hareket etmeye başlamış kalp atışı çok yüksek geldi bana sizlerin kaç acaba bir de bu kalp atışına göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş Yüksek olunca kız diyorlar ne kadar doğru acaba rüyalarımda hep kız görüyorum

bende aynı senin gibiyim ilki kordon dolanması olduğu için sezeryan oldu.yine aynı doktora gidiyorum bana normal doğum yapabilirsin hiçbir sakınca yok deneriz tabiki önemli olan senin istemen dedi.nasip olursa bende normal doğumu bekleyeceğim.sizin istemeniz önemli bazıları direk alırız bebeği tarzında yaklaşıyor hiç şans vermiyor annenin tercihi olmalı bir sağlık sorunu yoksa

merhaba herkese.dün doktor kontörlüm vardı 7+3 olduk ama ultrasonda 7+6 gözüküyoru.1,58 cm olmuş boyu ve elleri ayakları çıkıntılar oluşmuş bebek şeklini almış çok güzeldi kalbi 169 atıyordu dk da.herşey yolunda çok şükür.2 hafta sonra tekrar gel dedi sonra 2.li tarama sonrada ayda 1 gelirsin artık dedi.bizden şimdilik bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…