2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynı ilaç hem hap hem fitil olarak kullanılıyor canım

Ben bir önceki hamileliğimde günde 2 kere fitil olarak kullandım yan etkisi olmadı yalnız ilaçtan sonra hemen ayağa kalkma biraz uzan

İyi geceler kızlar.19 aylık oğlumu hala emziriyorum.benim gibi varmı?aramızda.son günlerde çok güçlü emmeye başladı.meme uçlarım çok acıyor sütmü azaldı .gebeliğin verdiği birşey mi anlayamadım

Bende emzryrm cnm.kızım 9 aylık olcak.hamile oldgmu ogrendgmdn beri çok daha fazla emio.sütümn artttgni da hissediyorm görüyrm.çok fazla emdiği için hassasiyet olablr mi.goguslrmz gercktn hassaslasti galiba.önceden böyle mydi hatrlamyrm hiç

Ben hamileliğimin 7. Haftasında kestim dr um önerisi azalmıştı sütüm ama güçlü emme değilde sürekli emmek istiyordu

Önceden bu kadar güçlü çekmiyordu.şimdi yapışıyor zor çekiyorum. İlk 3 gün olan acı var şuan

Ben hamileliğimin 7. Haftasında kestim dr um önerisi azalmıştı sütüm ama güçlü emme değilde sürekli emmek istiyordu
Azaldı galiba önceden sütüm akardı ağzından.3 dr gittim biri 9 diğeri 16 diğeri sonuna kadar emzirebilirsin dedi kararsizim çok

Kızlar hepinize günaydın , yoğun Ve çok sıcak bir gün beni bekler :) yavaş yavaş eski tempoma geri dönmeye başladım ama bir yandanda paranoyak oldum çünkü belirtiler hafifleyince endişe duymaya başladım acaba bişey mi var diye
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Cuma günü sabah 10 da kısmetse randevum var o zaman tam 9+0 olucaz kısmetse.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallh sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kolay bir Doğumla yavrularımızı kucaklarız

günaydın herkese bugün nasılsınız bakalım ?
Günaydın orta şekerliyim geceleri çok kötü geçmeye başladı, kendi kendime nazar değdirdim sanırım, iştahsızlık var, ikindinden sonra birşey yiyemiyorum, gece aç aç dolanıyorum ama ağzıma aldığımı yutamıyorum, bir iki zeytin yedim onu da ağlayarak yedim Allah başka dert vermesin :) sen nasılsın?

Elistacin geçmiş olsun benim de normalde migrenim var, ilk gebeliğimde migren terketmişti, oğlum doğduktan sonra da 1 ya da 2 kere tuttu, ancak iki gün önce tekrar geldi, sevinmiştim azaldı diye, gebelikten gebeliğe farkediyor demek ki

ben iyiyim cnm çok şükür normale döndüm sayılır ara ara kaynama oluyor miğdemde o kadar cuma kontrolum var

adı ne ilacının?
ben de bitkisel vinalac kullanıyorum hafifletti en azından

metpamid benimki, kusturmuyo hiç, direk kesiyo bulantıyo ama bazen hafif yine oluyo da sadece bulantı kusmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…