2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de gittiği yere kadar emzirmeyi düşünüyorum.
Bende lakin oğlumdan önce 3 düşüğüm oldu.kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.çocuk dr sonuna kadar emzirebilirsin dedi.kadın doğumcu yazlıktaki 9 hafta istanbulda ilk gittiğim 16 hafta ve karşımdakinin gelişim geriliği olurmuş .asıl dr ben devam diyene kadar emzir dedi.eşim diğer dr etkisinde kaldı baskı yapıyor

Oğlumu 10+3 te öğrendik dr ben bişey demiyorum o gösteriyor demişti

Maşallah ikiz olduklarını kaçıncı hafta öğrendin

Aaa maşallahh demek üçüncüyü beklerken dördüncüde geliyor haa.
Tedavi falanmı sizinki , yoksa genetiğinizde mi var?
Genetikte var kaza ile kaldım daha net belli değil sadece ihtimal değerlerim yüksek.ben ikizim eşimin amcaları ikiz hayırlısı artık

Genetikte var kaza ile kaldım daha net belli değil sadece ihtimal değerlerim yüksek.ben ikizim eşimin amcaları ikiz hayırlısı artık
Waaow çok güzel hayırlısı inşallah...
Siz ne ile korunuyordunuz ki? Benimki de sürpriz spiralle hamile kaldım bu üçüncü :)

İyi aksamlar güzel anne adayları ben yalowaya grlicektik tatile geldim dün ama felaket kotu haldeyim migdem buluntularından Deden dışarı çıkmak istemiyorum ve hatta ewime gitmek istiyorum kizimda ewde çok sıkıldı kendi ewimizde bahçe sardı akşamları babası orda çıkarıyordu baya oyalaniyordu burada çok huzursuzlasti bende fenayim ne zaman gecicek Allahım biran önce bitsin bu bulantıları diye bakıyorum Karnim nasıl sisiyor gazdan migdede gaz var kramp giriyor gaviskon icmiyorum biraz rahatlatiyor ama hala sis Allahım yardımcımız olsun yarin donucem ewime bu halde daha fazla kalabilecek gibi değilim geçmişi daha okuyamadim bir sürü sayfa birikmiş inşallah herkes iyi durumdadır opuyorimmm

Canim hic sorma ben iyiyim iyiyim dedim dün geceden belli midem ağzımda kusma da kusamıyorum keşke kussam uyu uyu mal oldum afedersiniz ..doritos yedim.b8raz önc e iyi geldi gibi oldu ama yok boyle havada midem..

Canim hic sorma ben iyiyim iyiyim dedim dün geceden belli midem ağzımda kusma da kusamıyorum keşke kussam uyu uyu mal oldum afedersiniz ..doritos yedim.b8raz önc e iyi geldi gibi oldu ama yok boyle havada midem..
Rabbim başka dert vermesin insan kesinlikle etmiyorum bende kusma noktasindayim zor tutuyorum insanin bütün gün bulanirmi migdesi benim bulanıyor ve ağlıyorum artik dayanamıyorum da gerçekten çok zor bi durum kizimda bu kadar değildi migdem bunda çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…