2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Ben çok istiyorum Allah izin verirse sonuna kadar mücadele vereceğim bunun için.TAbi ki herşeyden önce sağlık bu inkar edilemez bir durum.Tek isteğim bana bu konuda destek olabilecek bir doktor bulabilmek.Oğlum gibi inşallah bu evladım da kilolu olmazsa hayırlısıyla deneyeceğiz bakalım.Arkadaşın bahsettiği Face de ki gruba da bakınıyorum inşallah doktor doktor gezmeden bir yerde sabit kalabiliriz.Oğlum şuan 4 yaşında aradan epey zaman geçmiş oluyor Buda bana ekstra güç veriyor

sezaryandan sonra normal doğum yapıyolar mı

Kızlar merhaba.bende öyle bulanti kusma filan yok şimdilik.erken mi onuda bilmiyorum.progetan beni cok etkiliyordu.ama fitil olarak kullaninca daha iyiyim sanki.ama fitil olarak.kul.geri akiyor biraz.etkisi gidiyor mu acaba bilemedim .cok şükür kanamam kahverengi akintim yok azaldı bitti gibi.bugün tam 7+0. Iz.kusma yok bende ama endise etmiyorda degilim.birde kızlar yarın dev.has.gidecegim.ozeldeki dr.tahlil istedi.rubella vs birseyler isaretlenmis.neyle ilgili bunlar unuttumben ya.aradan 8 yıl gecince unutmusum herseyi.ac veya tok olmak onemli mi

doğru düşünüyorsunuz neden olmasın her doğumda risk var sonuçta yurt dışında hep yapıyolar sezeyan sonrası doğum.benimde oğlum 2 yaşında doğum zamanı 3 yıl geçmiş olacak inşş isteyen herkese nasip olur normal doğum

Valla arkadaslar sezeyan sonrasi normal dogum yapan yapiyo kimi arkadaslarin soyledigi gibi.bi tanidik sezeryandan iki sene sonra ikinciyi doguracakti.sancisi basladi kiz hastanenin kapisinda dogurdu ameliyathaneye girene kadar.gerçekten dogurdu yani hastane kapisinda bebegi kendi tuttu :) sonrasinda tekrar hamile kaldi onuda normal dogurdu.kismette varsa neden olmasin.ilkinde 40 hafta bekledim rahim suni sanciyla bile acilmadi.hersey kismet..

Benim bebeğiminde 8+3 te kalp atışı 180 di dr herşey yolunda dedi bu haftalarda kalp atışı yükseliyomuş canım endişe etme:) cinsiyet tahminini de ilk kalp atış hızına göre yapıyolar sanırım bizimki ilk 140tı tam ortada

Gunaydn herkese :) Kizlar aklima bi sey takildi .Ben 6. Hafta doktora gitmistim beni 12. Hafta cagirdi.Cok degil mi ?

Merhaba.. Bende 6. Hafta gitmistim ve iki hafta sonra gel kalp atislarini duyacagiz dedi yarin randevum var. Bu konu hakkinda cok fazla bilgim yok,, sizide yanlis bilgilendirmek istemem ama 12. Hafta cok gibi sanki. Ama belkide oyle cagiran doktorlar da vardir normalde olabilir En mantiklisi doktorunuzu arayip danismak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…