2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

hahaha post açıp aynı cümleleri yazacaktım ben de randevu gününe kadar :)

Aa bende vinalac kullanıyorum ama vitamin niyetine vermişti doktorum harika bir vitamin, ayrıca folik asit kullanıyor musun? Vinalacta var ama ben ayrıca imom içiyorum...
folio kullanıyodum , vinalacta zencefil olduğu için mide bulantısına faydası olur, folio yu bırak bunu iç dedi. içinde folik asit vitamin probiyotik var. o yüzden folik asit tekrar içmeye gerek yok.

Merhaba bizde de kan uyusmazligi var ama dogumunuzda aşı yapmış olmalari gerekiyor sonraki bebegin etkilenmemesi icin yapmadilarmi?
Birde cinsiyet tahmini nasil oluyor benim 6+6 lik usg goruntum var :)
Ilk bebek benim gibi negatifti diye asi yapmadilar smdi blmiyorm bakalim indirekt coombs testi yaptrdm uc gun once sonucunu bugun alcm bu bebek etkilenmismi goreyim

Yuklenmiyor ama benim bebegim tam karnimin ortasinda kesesi fasulye seklinde ilk haftalarda soldaydi simdi saga yakin hissediyorum goruntude kesenin saginda duruyor...
Bende burda gordum bu teorileri .yuzlerce yorum var okudumda soyle ilk bebegomde tutmus cinsiyet .smdi ilk zamanlar soda and hssettysen kiz olma ihtimali yuksekmis ama ultrason kagidi icin illa 8haftalik istiyolar

kızlar ben çalışan bi anneyim, acayip uykum geliyo yaa, bugün napcam nasıl açılıcam

10. Haftada baş ağrısı olabilir diyor bilgilendirmelerde inşallah öyle geçicidir

At kestanesi kremi sürüyorum o biraz rahatlatıyor ilaçta içmek istemiyorum 10. Haftada yasaniyormus yaşayanlar varmı merak ettim
Benimde sırtım çok ağrıyor bugün dr a sordum at kestanesi kremi sürebilirmiyim bitkisel dedim hayır kullanma dedi ne olduğunu bilerek mi dedi bilmediğinden mi dedi bilmiyorum

merhaba güzel anneler.kontrolden geldim. bebeğimi gördüm kalp atışlarını daha net duymak için alttan muayene hazırdım aslında doktorum seni yormak istemem dedi bakmadı.bende ısrar etmedim çünkü ona güveniyorum.miniciğiz bakalım zaman geçse de miniğimi görsem tekrar.bir sıkıntım olmadığı için 3 hafta sonra gel dedi ama ben bayram tatilinde olacağım için sonrasında gideceğim. her şeyin hayırlısı. belki tatildeyken giderim olduğum yerde kaçamak

Benimde sırtım çok ağrıyor bugün dr a sordum at kestanesi kremi sürebilirmiyim bitkisel dedim hayır kullanma dedi ne olduğunu bilerek mi dedi bilmediğinden mi dedi bilmiyorum
Eyvah ben hiç bakmadım kullanırken şimdi baktım bazıları kullanılmaz bazıları 7. Aya kadar kulanilir diyor

Arkadaşlar merhaba.Hala hangi hastane ve doktora gitmeliyim karar veremedim bu hafta içi gitmem gerekiyor kararsızlığım yüzünden erteliyorum günleri.İlk Doğumumda oğlum kilolu olduğu için 42.haftaya kadar bekleyip sezeryan olmak zorunda kalmıştım.Bu defa Ssvd denemek istiyorum yapılan muayenelerde normal Doğuma müsait olduğum söylenmişti.Sonucu ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum.Belki yine nasip olmaz ama ben yapmam gerekeni yaptım derim içim rahat eder en azından.Aranızda benimle aynı amaç için uğraş veren İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden bir veya birkaç anne adayı var mı acabaa??

bende en son 8. haftada gittim ve 12. haftada çağırdı çok endişelendim bu kadar ara vermesinden... şuan merak ediyorum... Aysegul1992
ayda bir çağırması normal zaten.

benim ilk olacak ama face den ssvd grubunu takip ediyorum. orada çok var. doktor hastane ismi de öneriyorlar.
sonucu ne olursa olsun demeyin bence önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…