- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.621
tam kan sayımı tahlili filan yaptırdıysan süre normal aslında, herhangi bir şikayet olmadıkça, ikili test zamanına çağırmış seni canım demek kiGunaydn herkese :) Kizlar aklima bi sey takildi .Ben 6. Hafta doktora gitmistim beni 12. Hafta cagirdi.Cok degil mi ?
Evet kan tahlili yapti bi sorun olmazsa 12. Haftada gel dedi ben bayramda yolculuga cikmadan bi gidip bakayim diyorumtam kan sayımı tahlili filan yaptırdıysan süre normal aslında, herhangi bir şikayet olmadıkça, ikili test zamanına çağırmış seni canım demek ki
Kızlar hepinize günaydın , yoğun Ve çok sıcak bir gün beni bekler :) yavaş yavaş eski tempoma geri dönmeye başladım ama bir yandanda paranoyak oldum çünkü belirtiler hafifleyince endişe duymaya başladım acaba bişey mi var diye
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Cuma günü sabah 10 da kısmetse randevum var o zaman tam 9+0 olucaz kısmetse.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallh sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kolay bir Doğumla yavrularımızı kucaklarız
Bende de migren var ve hergün istisnasız başım ağrıyor migren gibi şiddetli değil ama çok rahatsız edici kafamı kaldıramıyorum.Benim çok başım ağrıyor varmı başarısı çeken normaldede migren hastasıyım migrene cevirmiyor ama üzüyor
folio kullanıyodum , vinalacta zencefil olduğu için mide bulantısına faydası olur, folio yu bırak bunu iç dedi. içinde folik asit vitamin probiyotik var. o yüzden folik asit tekrar içmeye gerek yok.Aa bende vinalac kullanıyorum ama vitamin niyetine vermişti doktorum harika bir vitamin, ayrıca folik asit kullanıyor musun? Vinalacta var ama ben ayrıca imom içiyorum...
Ilk bebek benim gibi negatifti diye asi yapmadilar smdi blmiyorm bakalim indirekt coombs testi yaptrdm uc gun once sonucunu bugun alcm bu bebek etkilenmismi goreyimMerhaba bizde de kan uyusmazligi var ama dogumunuzda aşı yapmış olmalari gerekiyor sonraki bebegin etkilenmemesi icin yapmadilarmi?
Birde cinsiyet tahmini nasil oluyor benim 6+6 lik usg goruntum var :)
Bende burda gordum bu teorileri .yuzlerce yorum var okudumda soyle ilk bebegomde tutmus cinsiyet .smdi ilk zamanlar soda and hssettysen kiz olma ihtimali yuksekmis ama ultrason kagidi icin illa 8haftalik istiyolarYuklenmiyorama benim bebegim tam karnimin ortasinda kesesi fasulye seklinde ilk haftalarda soldaydi simdi saga yakin hissediyorum goruntude kesenin saginda duruyor...
Canım beynimde öyle 12. Hafta çağırdı normal yaniiGunaydn herkese :) Kizlar aklima bi sey takildi .Ben 6. Hafta doktora gitmistim beni 12. Hafta cagirdi.Cok degil mi ?
At kestanesi kremi sürüyorum o biraz rahatlatıyor ilaçta içmek istemiyorum 10. Haftada yasaniyormus yaşayanlar varmı merak ettimGeçmiş oldun baş ağrısı çok zor. Başına masaj yapsan faydası Yok mu ?
10. Haftada baş ağrısı olabilir diyor bilgilendirmelerde inşallah öyle geçicidirElistacin geçmiş olsun benim de normalde migrenim var, ilk gebeliğimde migren terketmişti, oğlum doğduktan sonra da 1 ya da 2 kere tuttu, ancak iki gün önce tekrar geldi, sevinmiştim azaldı diye, gebelikten gebeliğe farkediyor demek ki
Aynen migren kadar değil ama yıpratıyorBende de migren var ve hergün istisnasız başım ağrıyor migren gibi şiddetli değil ama çok rahatsız edici kafamı kaldıramıyorum.
bende en son 8. haftada gittim ve 12. haftada çağırdı çok endişelendim bu kadar ara vermesinden... şuan merak ediyorum...Canım beynimde öyle 12. Hafta çağırdı normal yanii
Önceden bu kadar güçlü çekmiyordu.şimdi yapışıyor zor çekiyorum. İlk 3 gün olan acı var şuan
Benimde sırtım çok ağrıyor bugün dr a sordum at kestanesi kremi sürebilirmiyim bitkisel dedim hayır kullanma dediAt kestanesi kremi sürüyorum o biraz rahatlatıyor ilaçta içmek istemiyorum 10. Haftada yasaniyormus yaşayanlar varmı merak ettim
Eyvah ben hiç bakmadım kullanırken şimdi baktım bazıları kullanılmaz bazıları 7. Aya kadar kulanilir diyorBenimde sırtım çok ağrıyor bugün dr a sordum at kestanesi kremi sürebilirmiyim bitkisel dedim hayır kullanma dedine olduğunu bilerek mi dedi bilmediğinden mi dedi bilmiyorum
ayda bir çağırması normal zaten.bende en son 8. haftada gittim ve 12. haftada çağırdı çok endişelendim bu kadar ara vermesinden... şuan merak ediyorum...Aysegul1992
Arkadaşlar merhaba.Hala hangi hastane ve doktora gitmeliyim karar veremedim bu hafta içi gitmem gerekiyor kararsızlığım yüzünden erteliyorum günleri.İlk Doğumumda oğlum kilolu olduğu için 42.haftaya kadar bekleyip sezeryan olmak zorunda kalmıştım.Bu defa Ssvd denemek istiyorum yapılan muayenelerde normal Doğuma müsait olduğum söylenmişti.Sonucu ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum.Belki yine nasip olmaz ama ben yapmam gerekeni yaptım derim içim rahat eder en azından.Aranızda benimle aynı amaç için uğraş veren İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden bir veya birkaç anne adayı var mı acabaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?