2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Neptun16 canım bende 11 haftam bitecek 3 gün önce feci şekilde koyu kırmızı kanamam oldu hani insan adet olur sökülür ya o şekilde ondan önce 9 haftanın içinde yine olmuştu 6 haftalıkken ama bu kadar değildi gittik acile bişeyi Yok bebeğin bu arada ben tüp ile gebe kaldım ve başından beri günlük 2 ampul tek seferde progestan kullanıyorum her hekim bişey Yok dese de kanama ve lekelenme olmadı düşük riski olduğunu gösterir diyor bebeklerin ilk 3 ay çok aşağıda olduğu için ufak bi harekete de kanama olabilirmiş bazı bayanların rahim ağzı çok hassas olduğundan da olabiliyormuş şu4. Aya bi girsek risk büyük oranla kalkar ilk önce Allah'a emanetiz tabi ama bolca dinlen inşallah bende Allah'a emanet ettim bebeğimi bişey olmaz diyorum ne yapayım

Kızlar hiç rüyanızda Çan'ınızın çekmediği halde bişeyler yerken görüyor musunuz dün gece İncirli baklava yiyordum ve resmen tadını aldım kalktığımda gülüyorum hiç aklıma bile gelmemişti bu hamilelik ne değişik bişey her günümüz ayrı bi heyecan

Kızlar aranızda ikili tarama testi yaptırmayan varmı ben şuan memleketteyim ve testi yaptırdım fakat geç çıkıyormuş bir ay sürermiş anlıycağınız bir anlamı Yok ne yapsam acaba tedirgin oldum
Yok artık bir ay falan değil bir haftadan kısa zamanda çıkıyor sonuçlar

Bunda hic olmadı da ilkinde çok olurdu ruyada gorurdum tum bedenimle hissederdim tuhaf bir durum gercekten birkeresinde patlican kizartmasi gordum ama boyle ölüyorum sanki o bir ilac da ona ihtiyacım var gibi tum bedenimle hissetmiştim.Bu hamileliğimde hiç öyle şeyler yaşamıyorum

Herkesin farklı demek ki canım bu aralar duygu seli yaşıyorum aynı zamanda çok duygusalım kanamam oldukça her defasında o hastane yolu bana zehir oluyor rabbim bize bağışlasın inşallah bir de bu durumuma inanmayan benden bişeyler bekleyen yakınlarım var Ki hepsinden uzak duruyorum verdiğim emekleri hiçe sayıyorlar resmen onlara çok basit ne de olsa rabbim sağ Salim kıcaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Bugünler geçecrk bitecek insan inanki unutuyor ben 1 ay gece gunduz aglamistim amniyosentez olmayi beklerken cok cok kotu günlerdi ama gecti gittii şimdi minnoşum büyüdü bile bıcır bıcır bazen aklima geliyor o günler sadece gulumsuyorum o yuzden sakin olmak ve hamileliğin tadini cikarmak gerekiyor.3 ayimiz bitti bile kaldi 6 ay hayirlisiyla gelir gecer inşallah.

İnşallah çektiğin bu sıkıntılar çok gerilerde kalacak be müjdeli haberler alacaksın canım :) güzel bir rüya.. :)

Hanimlar merhaba.Rabbim nasip ederse bende mart annesi olacagim.11+3 gunluguz.ultrason goruntusunu yorumlayacak birileri cikar mi acaba

Evet canım haklısın bazen diyorum ne çabuk geçti bazen diyorum 6 ay daha geçer mi rabbim her şeyin hayırlısını versin her gün televizyonda bi şahıs bebeğini çöpe atıyor ölüme terk ediyor diyorum bu kadar uğraşıyoruz bizler rabbim hakeden her bayana anneliği nasip etsin

İnşallah çektiğin bu sıkıntılar çok gerilerde kalacak be müjdeli haberler alacaksın canım :) güzel bir rüya.. :)
İnşallah canım benim kaybettiğim bebeğimi büyümüş şekilde görmüştüm kanamam olmadan önce o gün kanamam olunca eyvah bebeğim gitti dedim ama neyse ki iyiymiş rabbim hepimize hayırlı şekilde Doğum yapmayı nasip etsin inşallah Allah razı olsun yorumun için

Cevap için teşekkür ederim. Moral verici oldu.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de hevesle 4. Ayı bekliyorum. Herşeyin hayırlısı olsun diyorum artıķ. Yapacak bişey yok tabi.

Cok tesekkur ederim biraz arastirdim 5. Aydan sonra tamamen kayboluyormus su siralar daha yeni diye sanirim agri ve sislik yapiyor hafiften insallah gecer
Bendede polikistik over var benim Dr um glokofen 850 mg kullandiriyor ilk zamanlar 1 tane akşam tok tu 3. Ayda sabah akşama çıkardı polikistik tedavisinde glokofen kullanılıyor

Kızlar aranızda ton balığı tüketen var mı? Dr yiyecek konusunda kısıtlama yapmadı ama netten araştırınca kimisi haftada 1 yazıyor kimisi yenmemeli diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…