2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ton baligi yenmiyordu ama nedenini tam olarak hatırlayamadım cıva içeriyor olabilir
Aynen canım konservelerde civa oranları değişiyormuş. Ben mesela çok düşkün değilim ama eşim almış, canım istedi, tereddütte kaldım. Yesem bile en fazla 1 ufak kutunun yarısı belki. O kadarıda zarar vermez diye düşündüm ama emin olamadım.

Valla biz 3aydır ev arkadaşı gibiyiz eli elime gözü gözüme değmiyor ama araştırdığımda erkeğin korunması enfeksiyona karşı koruduğu için sağlıklıymış

Valla biz 3aydır ev arkadaşı gibiyiz eli elime gözü gözüme değmiyor ama araştırdığımda erkeğin korunması enfeksiyona karşı koruduğu için sağlıklıymış
Risklimi ki sizin için ? Bizde de hormonlar yeni yeni coşturuyor daha önceleri tık yoktu .
Neyse bebekler iyi olsunda sıkın dişinizi artık

Ben 4. Haftamdan buyana bebeyağı sürüyorum hergün bayramdan sonrada aktardan soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı alıp kullanamayı düşünüyorum

Risklimi ki sizin için ? Bizde de hormonlar yeni yeni coşturuyor daha önceleri tık yoktu .
Neyse bebekler iyi olsunda sıkın dişinizi artık
Ya dr zaten riskli gebelik sizinki ikizlerden dolayı cinsel ilişki riski arttırabilir ams yasak değil dedi ama sevgili Kocacım hele bi üç ayı dolduralım diye diye durdurdu beni adam resmen kaçıyo benden evin içinde sabret sabret diye diye sabır taşı olucsm

Diğer randevuya sorarsınız , size kıyamadığındandır eşiniz...
ikinci trimestirde kadınlar çok daha istekli oluyor bakalım ne yapacağız.

Diğer randevuya sorarsınız , size kıyamadığındandır eşiniz...
ikinci trimestirde kadınlar çok daha istekli oluyor bakalım ne yapacağız.
Kalp atışını duyduktan sonra tüp bebek dr umuz serbest demişti ama biz korkudan yapamıyoduk sonra adapazarında bi dr a gittik oda serbest ama tehlikeli dedi ben pek tınlamadım internetten incelediğimde faydaları bile var ama yok babamız nekadar istesede onların orda olduğunu bilince yapamıyormuş ee artık bende soğudum adamdan sanki bu sıralar

Kızlar, yatakta gerinme hareketinden bi zarar olur mu? Bilerek değil de ben uyandığım zaman kendimi esnerken gerinirken buluyorum sonra farkedince hemen bırakıyorum.

Bendede polikistik over var benim Dr um glokofen 850 mg kullandiriyor ilk zamanlar 1 tane akşam tok tu 3. Ayda sabah akşama çıkardı polikistik tedavisinde glokofen kullanılıyor

Bugune kadar sikayet etmedim rahatsizlik vermedi ama son bir haftadir falan bi siskinlik sag kasigimda hafif agri o kadar belli ki sislik yani artik 30 agustosta randevumjz var o zaman soylicem gidince bidee geceleri daha fazla sislik oluyor sabah uyandigimda geciyor sanki

Kızlar aranızda ton balığı tüketen var mı? Dr yiyecek konusunda kısıtlama yapmadı ama netten araştırınca kimisi haftada 1 yazıyor kimisi yenmemeli diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ton baligi islenmis oldugu icin hicbir vitamin degeri yok ben de hic balik yiyemiyorum doktoruma onun yerine ton balik yesem olurmu dedim yiyebilirsin ama faydasi yok zararida olmaz demisti normal balik her zaman en guzel tercih demisti

Herhangi birşey söylüyprmu doktorunuz bir iğne olacağız galba ama benimki bişey demedi henüz

Ben kanama geçirdiğim için iğneyi oldum zaten bu yuzden testlerim pozitif çıkıyor biz de titre olarak kontrol altında tutmaya çalışıyoruz yani pozitiflik iğneden mi yoksa antikorlardan dolayı mı diye eğer sizde böyle bir durum yoksa 28. Haftada test yaptiracaksiniz negatifse bazı doktorlar koruma amaçlı iğne veriyor ama çoğu doktor bu uygulamayı bıraktı sadece doğumdan sonra eğer çocuğunuz pozitifse olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…