- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.261
Ay canım benim ya üzülme ama aşerme de çok kötü bişey yiyemeyince insan çok kötü oluyor ama dikkat et sağlığımız her şeyden önemli sadece bize değil bebeğimiz için de bende çok seviyorum çiğ köfteler turşular bol tuzlu salatalık ama kendimi frenlemeye çalışıyorum allahım yardımcımız olsun benim çok yüksek mi sence bazen çok aşırı halsiz oluyorum başım ağrıyor elim ayağım titriyor yükselince yapar mı öyle şeylerHaklisin olumsuz seyler insani her yonden yipratiyor. Insallah gecicidir. Benimde hamilelikten once 13~10 14falan di normal tansiyonum. Suan ilacla 11 8e falan duusyor. Ama iste stresli gunlerde yorucu zamanlarda cikiyor yineen cok da tursu yiyemedigim icin uzuluyorum
Evet canım tansiyon tehlikeli. Sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış. Hormonal yönden yaşadığımız değişim zaten sinir stres sebebi ama geçicek Allahın izniyle.Tuzsuz yiyeceksin dedi daha fazla yükselmesi tehlikeli dedi şeker tehlikeli seviyede yüksek değil dedi ama tansiyon için sakin kalmam sinirlenmem ve tuzsuz yemem gerektiğinin üzerine bastırdı
Aynen öyle canım, ilk hamileliğimde dr cinsiyet için randevu verdiğinde söylemişti, tatlı yiyerek gel diye. O zaman öğrenmiştim. Son kontrolüm sabah erken saatteydi. Sadece çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı :) büyük ihtimal kız dedi dr. Cihaz cok iyi değil malesef devlette.Çok değişik birşey öğrendim şimdi, belki bileninizdir vardır aramızda ama burada hiç bahsedilmedi bu.
Ultrasona girmeden çikolata yiyince bebek hareketleniyormuş hatta cinsiyeti çok daha kolay görülebiliyormuş hareket ettiğinden dolayı
Bayramdan sonra kontrolümüz var ve ben denicem kesinlikle deneyen olursa ve gerçekten işe yarıyorsa paylaşabilir misiniz burada
İnşallah canım rabbim hepimizi korusunEvet canım tansiyon tehlikeli. Sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış. Hormonal yönden yaşadığımız değişim zaten sinir stres sebebi ama geçicek Allahın izniyle.
Aynen öyle canım, ilk hamileliğimde dr cinsiyet için randevu verdiğinde söylemişti, tatlı yiyerek gel diye. O zaman öğrenmiştim. Son kontrolüm sabah erken saatteydi. Sadece çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı :) büyük ihtimal kız dedi dr. Cihaz cok iyi değil malesef devlette.
Ayy bende aynı durumdayım. Balkondan dışarıyı izliyorum, fırından bir kız çocuğu ekmek almış çıkmış. Arkasından minicik bir kedi resmen gitme bemide götür der gibi bir miyavlıyor , çocukta korkup kaçıyor , kedide peşinden koşuyor. Onları izleyip ağlıyorum yukardan.Ben de normalde takmam ama dediğin gibi işte dua ediyorum Allahım kimseye muhtaç etme güç kuvvet ver diye. Zaten duygu ve psikolojim alt üst olmuş durumda reklama ağlıyorum dün aşağıda bitane çocuk oyun oynarken düştü ağladı o aşağıdan ağlıyor ben yukarıdan ağlıyorum iyice almak bullak oldum
Ayy bende aynı durumdayım. Balkondan dışarıyı izliyorum, fırından bir kız çocuğu ekmek almış çıkmış. Arkasından minicik bir kedi resmen gitme bemide götür der gibi bir miyavlıyor , çocukta korkup kaçıyor , kedide peşinden koşuyor. Onları izleyip ağlıyorum yukardan.
Gitme onuda götür neolur diye. Hiçç beklemezdim kendimden bunları zalım hormonlar hepimizi alt üst etti.
Oyyy kuzum , çok zor biliyorum bende seni soracaktım , naptın taşındınmı diye.Selam kızlar
Bugün ev taşımaya başladık ve çok yoruldum , gerçe fazla bişey yapmadım ama yinede yoruldum
Dua edin bayram öncesi bitsin şu işler
Şekerden dolayıda o belirtiler olabilir.Ay canım benim ya üzülme ama aşerme de çok kötü bişey yiyemeyince insan çok kötü oluyor ama dikkat et sağlığımız her şeyden önemli sadece bize değil bebeğimiz için de bende çok seviyorum çiğ köfteler turşular bol tuzlu salatalık ama kendimi frenlemeye çalışıyorum allahım yardımcımız olsun benim çok yüksek mi sence bazen çok aşırı halsiz oluyorum başım ağrıyor elim ayağım titriyor yükselince yapar mı öyle şeyler
acile git canım iğne felan müdahale ederler inşallah iyi olursunuzKizlar 6 saatlik yolculuk yaptik 2 saat oldu kanamam basladi doktoruma da ulasamiyorum napicam sastim.bebegime bisi oldu diye cok korluyorum.
Devlete gittik kalp atislari vardi cok sukur oda gozlem amacli yatis dedi kucuk oglumda oldugu icin yatamadim imza atip ciktik progestan yazdi .suan bende de durum oyle cnm adet olmus gibi pet sok oldum.parca kanama devam ederse gel dedi bakalim.hakkimizda hayirlisiYa bu acildekiler ne işe yarıyor kadın Doğum acile gittiğimde bana da öyle diyorlar paran yoksa özele yatış yaptıracak devlet köşelerinde bebeğini kaybedecek miyiz vallahi hayret dikkat et kendine dualarım seninle benim aynı adet olup sökülmüş gibi oldu 4 gün önce iyiyiz Allah'a şükür muhtemelen iğne verirler
Şekerimi de ölçtüler yüksek çıktı zaten 113 çıktı çok mu yüksek sence ya hamileyken neden çıkıyor bınşar bende akşam yemeğinden sonra bildiğin ruh gibi oluyorum elim ayağım kalmıyorŞekerden dolayıda o belirtiler olabilir.
Birde onu kontrol ettirin , ben yine olacağını düşünüyorum ikinci hamileliğimde vardı , sanki bunda da çıkacak o saydığın belirtilerin hepsi bende de var. Yemekten sonraki o baygınlık , uyku hali sersemlik de cabası. Bu belirtilerin varsa bir şeker ölçümü yaptır istersen.
Bende 37 yim ben bi tane daha istiyorum doğunca da aynı dusunurmuyum bilmiyorum ama eşim 39 yaşında 50 yaşında babamı olucam istemem başka bu yeter diyorYaşım gereği biraz geç kaldım 36 yaşından sonra anca bi tane bakabilirim
Ben biliyorum bunu geçen kontrolumuzde yaptım 10 haftalikti ama bizimki uyudu Dr dürttü dürttü uyanmadıÇok değişik birşey öğrendim şimdi, belki bileninizdir vardır aramızda ama burada hiç bahsedilmedi bu.
Ultrasona girmeden çikolata yiyince bebek hareketleniyormuş hatta cinsiyeti çok daha kolay görülebiliyormuş hareket ettiğinden dolayı
Bayramdan sonra kontrolümüz var ve ben denicem kesinlikle deneyen olursa ve gerçekten işe yarıyorsa paylaşabilir misiniz burada
Ben de 36 yaşındayım kızlar. .2 li tarama yaptirdin iz mi?Bende 37 yim ben bi tane daha istiyorum doğunca da aynı dusunurmuyum bilmiyorum ama eşim 39 yaşında 50 yaşında babamı olucam istemem başka bu yeter diyor
Açlık mı 113 toklukmu canım?Şekerimi de ölçtüler yüksek çıktı zaten 113 çıktı çok mu yüksek sence ya hamileyken neden çıkıyor bınşar bende akşam yemeğinden sonra bildiğin ruh gibi oluyorum elim ayağım kalmıyor
Biter canım kendini yorma benim de tedavi esnasında taşınma işi çıkmıştı hem karnımdan iğnemi yapıp ilaçlarımı içtim hem de işlerimi yaptım bi yardımcı almıştım yanıma yine herkesin işi vardı tabi ama hamilelik başka tabi daha fazla dikkat geçer bayrama var daha 2 günde toparlanırsın inşallah
Oyyy kuzum , çok zor biliyorum bende seni soracaktım , naptın taşındınmı diye.
İş yaptırmasalarda mecburen yapıyoruz, hatta ben ağır bile kaldırmak zorunda kaldım Rabbime emanet dedim ama içim içimide yedi. Gelip gidip kanama falan varmı diye wc baktım.
Ben atlattım canım , bugün bir hafta oldu seninde evin dubleksti değilmi?
Ayy inan bana çektiğin zorluğa değecek merdiven inip çıkmadan evin her odasında dolaşmak nasııll büyük nir nimetmiş anlatamam.
Dikkat et kendine , ilaçlarını vitaminleride ihmal etme ben birkaç gün atlamıştım taşınma işleriyle...
Kolay gelsin.
İşin en guzel tarafı bayrama tertemiz girdiniz bız ıse bayram temızlıgıyle bogusacagız bu hafta uhuhuhu hıc bitmiyor....Oyyy kuzum , çok zor biliyorum bende seni soracaktım , naptın taşındınmı diye.
İş yaptırmasalarda mecburen yapıyoruz, hatta ben ağır bile kaldırmak zorunda kaldım Rabbime emanet dedim ama içim içimide yedi. Gelip gidip kanama falan varmı diye wc baktım.
Ben atlattım canım , bugün bir hafta oldu seninde evin dubleksti değilmi?
Ayy inan bana çektiğin zorluğa değecek merdiven inip çıkmadan evin her odasında dolaşmak nasııll büyük nir nimetmiş anlatamam.
Dikkat et kendine , ilaçlarını vitaminleride ihmal etme ben birkaç gün atlamıştım taşınma işleriyle...
Kolay gelsin.
Çok değişik birşey öğrendim şimdi, belki bileninizdir vardır aramızda ama burada hiç bahsedilmedi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?