2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
geçmiş olsun cnm ne yaptılar iğne mi?? Ultrasonla baktırabiliosan baktır acilde falan için rahat etsin. Bişey olsa durulmuyomuş ağrıdan zaten Allahın izniyle bişey olmamıştır inşallahh
Sagol cnm progestan verdi onu kullaniyorum.dun kalp atisi vardi hastanede 1 saatlik yol yakinda yok yarin gidelim dedik.acilde sadece igne vururum dedi doktor gozetiminde olursaniz daha iyi olur dediler ultrasonla bakamiyolarmis.parca falan gelmedi henuz insallah bisi olmaz cok korkuyorum.

Korkma kanaman geçtiyse kalbi de atıyomuş ne güzel öyle kolay değil bu haftadan sonra düşük riski azalıyormuş zaten bol bol yat dinlen karnını sev

Bende 1,5 aydır arada bir uğrayabildim eve. Aynı şeyleri yapıyoruz. Biz taşınalı 4 ay oldu sürekli bi temizlik içindeyim zaten çocukta olunca. Yavaş yavaş hallediyorum elimden geldiğince. Yine de yorucu tabi, dağınıkkende içime sinmiyor. Kolay gelsin sanada canım :)
Geçmiş olsun. Korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle. Hem dün kalbini dinlemişsin ne güzel :)

Sagol cnm.gecicek insallah sende kendini fazlabyorma bisi olnaz diye bende oglumu kaldiriyodum indiriyodum o kadar bisi olmadi yola ciktik bak kanamam oldu ne olucagi brlli olmuyor.

Hamilelikten ziyade sağlığım yerinde olsa hiç problem değil gerçe hamilelikte baya etki ediyor bugün giy temizliğe yardım esecektim sehpanın üzerinde iyi kalmışım :)​

İçini ferah tut inşallah hayırlısıyla bişey olmaz

Canım maalesef bahsettigin şey bebek değil rahîm kasılması bu haftalarda bebeği elle hissetmen mümkün değil mutlaka doktorunla bunu paylaş magnezyum verecektir

Çok geçmiş olsun arkadaşım bak bebeğin güçlüymüş tutunmuş sana kolla kendini dikkat et inşallah kanamanda bi an önce biter.

Hamilelikten ziyade sağlığım yerinde olsa hiç problem değil gerçe hamilelikte baya etki ediyor bugün giy temizliğe yardım esecektim sehpanın üzerinde iyi kalmışım :)​
Yardım edenin varsa ne iyi işte dikkat et canım şimdi bende yemek yedim tüm sistem çöktü bugün balık istedi canım yanına da salata bol yeşillik eksi ekşi resmen ağzımın suları aktı en yakın zamanda yemem lazım

Bi akrabamız Doğum yaptı bebeğine hediye almaya gittik ya çok tatlı bebek kıyafetleri var kendimi zor tuttum benimkine de almamak için şöyle 6 7 aylık olsa da alışverişe başlasak
Biz aldık bile emzikler tulumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…