- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #7.481
Aynen canım sen söyle de ne olur ne olmaz, ben gebelilte enfeksiyon geçirirken hiç belirtim olmuyodu. Dr rutin tahlil yapıyodu aylık orda çıkıyodu yoksa haberim olmuyodu. Sen işi gücü boşver canım, bak eşinde erken gelecekmiş ne güzel. Araman da yeter ki. Büyüklük sende kalsın kimse bilmese Allah bilir, sen sana düşeni yapmış olacaksın gerisini onlar düşünsün :)O zaman gittiğimde ben doktora bu durumu söyleyeyim şükür progestan bitti 4.aya girdiğimiz için iğne yerlerim düzeliyor yavaş yavaş eşimle konuştum biraz önce yavaş yavaş temizlik yapacağım diye aman şakın yapmıyorsun dedi yarın erken geleceğim ben yaparım dedi açıkçası çok korkuyorum bidaha kanama olacak bebeğime bişey olacak diye geldik buralara kadar o kadar emek verdik çile çektik sıkmam Laz'ım dişimi bayram da kimse gelmez zaten bize şeker toplamak için bi kaç çocuk bende kimseye gitmeyeceğim evimde yapacağım yemeğimi Eti'mi sütümü bakacağım keyfime o büyükler var ya aranmayı bile haketmiyor ama bana yakışmaz arayacağım kutlayıp kapatacağım