2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar az önce mutfakta yemekle uğraşırken bir akıntı hissettim.hemen pecete alıp wc kostum.kan gelmis cok korkuyorum yadua edin ne olur.hemen bir progestan fitil kullandım ayaklarımın altina yastik koydum yatiyorum
Gecmis olsun canım parçali parçali kan gelmedikten sonra çok korkulcak bise yok diye biliyorum biraz düşük riskin var demekki yatıp dinlenirsen insallah bir sıkıntı olmaz

Kızlar bişey sorcam

Benim hamileliğin ilk haftalarından beri vajinadan göbek deliğime doğru kahverengi bir çizgi çıkmaya başladı. Gittikçe göbek deliğime doğru ilerliyor ve rengi koyulaşıyor.. internette araştırdım buna linea nigra deniyormuş. Bu çizgiye göre cinsiyet tahmin edenler bile varmış. Hatta yıllar önce ebeler doğumun yaklaşıp yaklaşmadığını bebeğin konumunu bu çizgiye bakarak anlarmış. Hamileliğin sonuna doğru göğüslere kadar çıkarmış bu kahverengi çizgi.
Şuan gittikçe koyulaşıyor ve yukarı doğru ilerliyor. O kadar ilginç geldi ki, aranızda böyle çizgiye sahip olan var mı? Gidin bi bakın bakiyim ayna karşısında vajina üçgeninden göbek deliğine doğru bi çizgi var mı??

Gecmis olsun canim dr dediklerini uygula allahin izniyle biseycik olmaz ..
Oglumda olmustu ve soyle bu cizgi erken cikinca erkek derler :) benin suan pek biseu yok cizgi filan kizdir umarim :))

canı
m benim oğlumda aynısı oldu şimdili hamileliğimde yok

Oğlumda olmustu ve soyle bu cizgi erken cikinca erkek derler :) benin suan pek biseu yok cizgi filan kizdir umarim :))
Canım benim ikizlere de doktor erkek dedi, bu çizgisi olan erkek olduğu yönde forumlarda epey bişeyler okudum hadi hayırlısı :) senin de gönlüne göre olur inşallah. Benim de ilk hamileliğimde bu çizgi hiç yoktu kız bebekti, şimdi çizgi çıkınca erkek belirtsi olduğuna iyice kanaat getirdim
canım benim oğlumda aynısı oldu şimdili hamileliğimde yok
Bak yine oğlanlarda oluyor demekki :)
O çizgi ben de hep vardı kızlar ilk oglumdan once de vardi halen de var
Bende önceki hamileliğimde hiç böyle çizgi yoktu kızdı canım ama bu hamileliğimde 6.haftadan itibaren çıkmaya başladı gitgide koyulaşıyor yukarı çıkıyor :)

İlk oğlumda o çizgi vardı , gayette belirgindi ama ikinci oğlumda hiç oluşmadı. Şimdide yok bilemedim

Çok teşekkür ederim canım.insallah hepimiz sag salim kollarimiza alalim bebeklerimizi

Gecmis olsun canım parçali parçali kan gelmedikten sonra çok korkulcak bise yok diye biliyorum biraz düşük riskin var demekki yatıp dinlenirsen insallah bir sıkıntı olmaz
Çok sag ol Canım.hamileligimin basindan beri ara ara oluyor.her oldugunda da yüreğim ağzıma geliyor.allaha emanet yavrum.insallah sag salim alırım kollarıma

Kızlar bu da benim minigim.10 hafta 3 günlük.cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?

Eklentiler

• 20170831_181247-1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 70
Canlarım yenidoğandan itibaren kullanabileceğimiz oto koltuğu tavsiyeniz var mı

Bende öyle umut ediyorum
Canım biz oğluma besafe izofixli oto koltuğu kullaniyoruz çok da memnunum alirken cok arastirmistim tum kaza testlerinden yuzde yuz guvenilir cikan bir marka biraz pahali ama degiyor yalniz ilk doğduğunda bi 7 8 ay normal pusetini kullandık buyudugu zaman yani onun bi kilo siniri var o zaman gectik oto koltuğuna.kesinlikle besafeyi tavsiye ederim ozellikle izofixli olanini

Benim kizimdada olmuştu bu çizgi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…