- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.901
Günaydın canım ben yaptırmıştım Nifty test. Herhangi bi sorun varsa cevaplayabilirim.Selam kızlar. Aramızda Nifty testi yaptıran vardı. O arkadaşımız bana mesaj atabilir mi. Ayrıca genetik test yaptıran varsa o da mesaj atarsa sevinirim. Testleri okuyorum da. Merak ettim genetik testleri
Canım çok gecmis olsun.dikkat et.benimde arefe gununden onceki gün kanamam oldu.dr gittik.proluton igne yapti hemen.progestani üçe cikardi.wc disinda kalkma diyor ama dayanamiyorum.Allah yardimcimiz olsun,sag salim alalim kollarimiza insallahParca gelmedigi surece bir sikinti yok demisti doktor bana insallah bisi olmaz cnm ilacta aldiysan leke seklindeymis gecer benim bir pedi dolduracak sekilde kanamam oldu cok sukur bebegim iyi bisi olmadi.bu arada hastanenin tam adini yazabilirmisin bulamadim nette
Günaydın :) teşekkür ederim ilgin icin. Sekiz eylul de ikili taramaya giricem ama şimdiden endişe kaygı had safha da. Kendi kendime kafamda kuruyorum. Allah'ım ne zormuş kaygılı olmak.Günaydın canım ben yaptırmıştım Nifty test. Herhangi bi sorun varsa cevaplayabilirim.
Ah canım ben de yeni geçirdim çok zor vallahi gerçekten dikkat edin.. sana da geçmiş olsun canımKızlar ishal, bulantı ve kusma salgınmış. Dikkat edin. Ben mahvoldum bugün, hiç halim kalmadı. Serum yiyip geldim. İlaçta verdi dr. İnşallah geçer hemencecik. Havalarda varmış enfeksiyon, tam da geçiş dönemi. Aklınızda olsun.
12 hafta bitince. 4 hafta 1 ay ona göre hesapla canım.Günaydın kızlar..birsey soracaktım;tam kac hafta olunca 3 ay bitmis oluyor.ben bugün itibariyle 11+1 oldum.ne kadarlık hamile oluyorum ben simdi 2 aymi yoksa fazla mi?
Günaydın kızlar..birsey soracaktım;tam kac hafta olunca 3 ay bitmis oluyor.ben bugün itibariyle 11+1 oldum.ne kadarlık hamile oluyorum ben simdi 2 aymi yoksa fazla mi?
Sağol canım, aynen biri bitmeden diğeri başlıyor. Normalde olsa neyse de hamileyken sıkıntıCok gecmis olsun cnm aman su salginlar bir bitmedi gitti ya.
Sizede geçmiş olsun canım, benim oğlum da aynı ya. 1 günün içinde bulantı kusma derken bitkinleşti. Götürdüm artık hastaneye serumdan sonra toplandı biraz. Hiçbirşey yiyemiyodu, yuttuğu an çıkarıyodu çok kötüydü.Gecmis olsun canim aynen salgin var esim ve oglim da aldi nasibini resmen oglum iki gunde suzuldu cocuk yarin doktora gidicez evde biseyler yaptim gecer diye ama yok gecmiyor susuz kalmasindan korktum bakalim hamileyken de diger cocugun hasta olmasi daha da sikintiymis
Ahh sorma valla hemen hastaneye gideceğim bende
Bugün de aksilik gibi dişetlerim aşırı ağrıyor sanırım apse yaptı. Her hamileliğimde oluyor diş eti çekilmesi çok zor. Aman dikkat edin kalsiyum alın bol bol
Evt bende o mesajı görünce gittim yaparlar diye ama nerde.. parol iç diyo geçirmiyoki tablet olarak içince. Biz köydeyi, ilçe acilinde ailr hekimi nöbetçiydi ama yapmadıNasıl ya bende gittim acile migrenden parol verdiler serumla rahatladım geldim hatta burayada yazdım ihtiyacı olan olur diye ana ben kadın dogum hastanesinin aciline gittim malesef pratisyen doktorlar bilgi sahibi olmaya biliyorlar ama uzmana danışın hareket etmesi gerekirdi
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Gerçekten berbat bir durum. İlaçları alınca hafifledi biraz bugün.Ah canım ben de yeni geçirdim çok zor vallahi gerçekten dikkat edin.. sana da geçmiş olsun canım
13+1 olunca 3. ay bitiyor canım 2 buçuk aylıksın şuan . günaydın bu aradaGünaydın kızlar..birsey soracaktım;tam kac hafta olunca 3 ay bitmis oluyor.ben bugün itibariyle 11+1 oldum.ne kadarlık hamile oluyorum ben simdi 2 aymi yoksa fazla mi?
Valla grip oldum oluyorumgünaydın canlarım aman hastalıklara karşı dikkatli olalım hamile hamile hastalık hiç çekilmez valla allah sağlık versin herkese
İkili tarama için 8 eylul geç değil mi canım?Günaydın :) teşekkür ederim ilgin icin. Sekiz eylul de ikili taramaya giricem ama şimdiden endişe kaygı had safha da. Kendi kendime kafamda kuruyorum. Allah'ım ne zormuş kaygılı olmak.
Tarihi doktor belirledi. İkili tarama 11+0 ve 13+6 da yapılıyor. Cuma günü 13+6dayim.İkili tarama için 8 eylul geç değil mi canım?
Tabi dr en iyisini bilir..ben 12+5 de yaptırdım. .Tarihi doktor belirledi. İkili tarama 11+0 ve 13+6 da yapılıyor. Cuma günü 13+6dayim.
O hafta son hafta dedi. Ve biz o günü belirledik. Aynen doktor da onayladı. Zaten uçlu dörtlü bir sürü tarama yapılıyor. Hem genetik testi de arastiriyoruz. Bakalım.Tabi dr en iyisini bilir..ben 12+5 de yaptırdım. .
Teşekkür ederiiiim
Evet geç döllenme olabiliyor sıkma canını doktorun en doğrusunu bilirBizim haftalarımız son adet tarihine göre belirleniyor. Fakat ben korunmasız iliskinin tarihini bildiğim icin bebek suan belirlenenden iki hafta küçük olmasi gerekir ve ben onu uç aylık değil de iki buçuk aylık olduğunu biliyorum.
Bana da dr 20.hafta için detaylı ultrason günü verdi.onun öncesinde 16.haftada cinsiyet içinO hafta son hafta dedi. Ve biz o günü belirledik. Aynen doktor da onayladı. Zaten uçlu dörtlü bir sürü tarama yapılıyor. Hem genetik testi de arastiriyoruz. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?