2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selam kızlar. Aramızda Nifty testi yaptıran vardı. O arkadaşımız bana mesaj atabilir mi. Ayrıca genetik test yaptıran varsa o da mesaj atarsa sevinirim. Testleri okuyorum da. Merak ettim genetik testleri
Günaydın canım ben yaptırmıştım Nifty test. Herhangi bi sorun varsa cevaplayabilirim.

Canım çok gecmis olsun.dikkat et.benimde arefe gununden onceki gün kanamam oldu.dr gittik.proluton igne yapti hemen.progestani üçe cikardi.wc disinda kalkma diyor ama dayanamiyorum.Allah yardimcimiz olsun,sag salim alalim kollarimiza insallah

Günaydın canım ben yaptırmıştım Nifty test. Herhangi bi sorun varsa cevaplayabilirim.
Günaydın :) teşekkür ederim ilgin icin. Sekiz eylul de ikili taramaya giricem ama şimdiden endişe kaygı had safha da. Kendi kendime kafamda kuruyorum. Allah'ım ne zormuş kaygılı olmak.

Ah canım ben de yeni geçirdim çok zor vallahi gerçekten dikkat edin.. sana da geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar..birsey soracaktım;tam kac hafta olunca 3 ay bitmis oluyor.ben bugün itibariyle 11+1 oldum.ne kadarlık hamile oluyorum ben simdi 2 aymi yoksa fazla mi?

Günaydın kızlar..birsey soracaktım;tam kac hafta olunca 3 ay bitmis oluyor.ben bugün itibariyle 11+1 oldum.ne kadarlık hamile oluyorum ben simdi 2 aymi yoksa fazla mi?

Bildiğim kadarı ile şuan 12 haftalık hamilesin. Yani 11 haftan bitti 12 den gün alıyorsun. Bu haftan bitince 3. Ayın bitmiş oluyor 4. Aya giriyorsun canım.

Cok gecmis olsun cnm aman su salginlar bir bitmedi gitti ya.
Sağol canım, aynen biri bitmeden diğeri başlıyor. Normalde olsa neyse de hamileyken sıkıntı
Sizede geçmiş olsun canım, benim oğlum da aynı ya. 1 günün içinde bulantı kusma derken bitkinleşti. Götürdüm artık hastaneye serumdan sonra toplandı biraz. Hiçbirşey yiyemiyodu, yuttuğu an çıkarıyodu çok kötüydü.

Evt bende o mesajı görünce gittim yaparlar diye ama nerde.. parol iç diyo geçirmiyoki tablet olarak içince. Biz köydeyi, ilçe acilinde ailr hekimi nöbetçiydi ama yapmadı
Ah canım ben de yeni geçirdim çok zor vallahi gerçekten dikkat edin.. sana da geçmiş olsun canım
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Gerçekten berbat bir durum. İlaçları alınca hafifledi biraz bugün.

günaydın canlarım aman hastalıklara karşı dikkatli olalım hamile hamile hastalık hiç çekilmez valla allah sağlık versin herkese

kızlar günaydın dün kanamam kahverengiye dönünce hastaneye gittim.poluton iğne başladı 3 günde bir.ayrıca progestanı günde 2 ye çıkarsı.ve bebeğin cinsiywti eekek dedi.10+5 günlük hamileyim.yanılma payı olabilir mi bu kadar çabuk belli olur mu

Tabi dr en iyisini bilir..ben 12+5 de yaptırdım. .
O hafta son hafta dedi. Ve biz o günü belirledik. Aynen doktor da onayladı. Zaten uçlu dörtlü bir sürü tarama yapılıyor. Hem genetik testi de arastiriyoruz. Bakalım.

Bizim haftalarımız son adet tarihine göre belirleniyor. Fakat ben korunmasız iliskinin tarihini bildiğim icin bebek suan belirlenenden iki hafta küçük olmasi gerekir ve ben onu uç aylık değil de iki buçuk aylık olduğunu biliyorum.

Evet geç döllenme olabiliyor sıkma canını doktorun en doğrusunu bilir

O hafta son hafta dedi. Ve biz o günü belirledik. Aynen doktor da onayladı. Zaten uçlu dörtlü bir sürü tarama yapılıyor. Hem genetik testi de arastiriyoruz. Bakalım.
Bana da dr 20.hafta için detaylı ultrason günü verdi.onun öncesinde 16.haftada cinsiyet için
İkili test için Ense kalinligi 0.5 mm cikti ve burun kemiği gorundu..kan aldi o da haftaya çıkacak. .gerçekten çok heyecanli bir surec.umarım hepimiz güzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…