2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Geçmiş olsun canım. Dr.un cihazı iyiyse net tahminde bulunabiliyorlar. Yine de her cinsiyet tahmini için yanılma payı da olabiliyor tabiki bunu şundan dolayı söylüyorum, yengem kız bebek bekliyodu 9 ay boyunca ve doğumda erkek geldi :)) bu derece olanlar da var azınlıkta.

valla sürekli ultrason tutukluk yapıyordu.ama pipi diye bi çıkıntı gösterdiama perşembe ikili test için kendi doktoruma gidicem ona daha çok güveniyorumcanım senin cinsiyet belli miydi.bir oğlun olduğunu hatırlıyorum ama ikinciyi kaçırmışım

Tarihi doktor belirledi. İkili tarama 11+0 ve 13+6 da yapılıyor. Cuma günü 13+6dayim.
Benim de 12+4 icin belerlemisti ama bebek hizli gelismis ultrasonda 13+4 cikti bu yuzden taramaya yanlis sonuc vermesin diye son adet tarihini girdirmedi.aslinda cok gece bırakmamak gerekiyor bana bi sey demedi ama kendisi de pisman oldu bence o tarihi verdiğine ben oyle anladim.

Perşembe netleşicek o zaman inşallah :) bana büyük ihtimal kız dedi ama bir sonraki kontrolde netleşir dedi. 16.haftada gitmem lazımdı ama yarın gidicem inşallah bu enfeksiyondan dolayı. Bakalım belki netleşir :)

arkadaşlar doğum tarihi net olanlar var mı sezeryan olacaklardan benim net mesela bi aksilik olmazsa 9 mart dedi dr

canım dikkatli ol hemen önlemin neyse al çok zor olur bebek de hastalanır derler benim de sabah uyanınca hafif boğazım ağrımaya başladı inşallah ilerlemez
Mandalina portakal ne varsa tüketiyorum doğal yolla.. zencefilli zerdeçallı çorba yaptım kendime, bi zararı dokunur mu onu da bilmiyorum ama ilaç kullanmaktan iyidir diye içiyim dedim. Sen de doğal meyvelere saldır canım aman hasta olmayalım hafifçe atlatalım inşallah

Benim bugün tam 12+4 ve minik bi hareket hissediyorum, çok nadir tabi. Balık elinden kayar ya aynı öyle sanki kayıyor gibi bi anlık.(Gaz olmadığına eminin.) Var mı böyle hisseden?

Arkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?

E EvliMutlu13 ben ilk hamileligimde dalinin bebe yagini kullanmistim daha sonra alerji yapti.palmers catlak kremi alip kullandim hic catlagim olmadi memnun kaldim genw ayni kremden kullanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…