2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim bugün tam 12+4 ve minik bi hareket hissediyorum, çok nadir tabi. Balık elinden kayar ya aynı öyle sanki kayıyor gibi bi anlık.(Gaz olmadığına eminin.) Var mı böyle hisseden?
Aynen bende oyle bisey hissediyorum fkt acaba mi diyorum ikincilerde erken hisseden cok var tabii bunlar bebek degil suyun hareketi aslinda :) cok heyecam verici ya
Arkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?
Ben basladim biraz biraz dus sonrasi bebe yagi sürüyorum onceki hamileligimde lierac kullanmistim biraz pahaliydi ama iyiydi 4. Aydam sonra başlamıştım yine ondan da alicam extra vazalinde kullanırım oda cok iyi

ay ay meyve de hiç sevmem ama yapıcaz bişeyler artık.. bu arada canım zencefil değil de zerdeçalın uygun olmadığını duymuştum netten aradım şimdi bazıları faydalı diyor bazıları zararlı diyor faydası da zararı da varmış yani ama sonuç da sen baharat olarak kullanmışsın o kadardan bişey olmaz sanırım

peki ilkin de çatlak olmadı mı ben ilkin de çok acemiydim kimse de söylemedi 8 aya kadar hiç çatlak yoktu sonra birden çıktı hepsi ve gitmiyolar

12.hafta içindeyken malum bayramdı. Yanı her yer kapalıydı. Oyuzden diğer haftayı baz aldı. Hepsi uygun dedi. Ayrıca genel kabul 13+6yken biri son gün yaptiriyor diye herkes kendi gibi olsun istiyor. Sağolun :))))))) doktoruma buradan bahsetmek istiyorum. Biraz gelip okusun. Sonra ben telefonla arayıp onu rahatsız ediyorum :)

Benim bugün tam 12+4 ve minik bi hareket hissediyorum, çok nadir tabi. Balık elinden kayar ya aynı öyle sanki kayıyor gibi bi anlık.(Gaz olmadığına eminin.) Var mı böyle hisseden?
Aynen bende oyle bisey hissediyorum fkt acaba mi diyorum ikincilerde erken hisseden cok var tabii bunlar bebek degil suyun hareketi aslinda :) cok heyecam verici ya
Arkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?
Ben basladim biraz biraz dus sonrasi bebe yagi sürüyorum onceki hamileligimde lierac kullanmistim biraz pahaliydi ama iyiydi 4. Aydam sonra başlamıştım yine ondan da alicam extra vazalinde kullanırım oda cok iyi

Kızlar selamlar yanlarda ve özellikte vajinada ani batmalarım ve sancılarım oluyor 13 haftayı doldurduk endişeliyim düşüklerim var (

Allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar selamlar yanlarda ve özellikte vajinada ani batmalarım ve sancılarım oluyor 13 haftayı doldurduk endişeliyim düşüklerim var (
sürekli mi oluyor wğer öyleyse dr unu ara bence.benim geceleri ya da öksürürken oluyor zaman zaman

çatlaklar hakkında bi sorum var arkadaşlar şimdi benim ilk hamileliğim de çatlaklarım var baya ikinci de üzerine eklenir mi yoksa olan olmuş mu yani krem kullanmama gerek var mı

Merhaba benim de bugun bikac kere siddetli batmalarim oldu. Yarin kontrolum var umarim hersey yolundadir. Benim de dusuklerim var. Dusuk yasayanlarda Hersey korkuya yol aciyor malesef

Çatlak kremi ilk hamileligimde lierac kullandım hatta lohusayken bile devam ettim çok pahalı geliyor ve bereketli değil jel tarzı olduğu için çok çabuk bitiyor.Bu hamileligimde bio oil kullanmaya başladım yurt dışında oldukça yaygın kullanımı var duruma göre zor da kalirsam lierac ile dönüşümlü kullanmayi dusunuyorum.

Bu arada sadece göbekle yetinmeyin bacak göğüs Allah ne verdiyse pehlivan gibi yaglanin :) olustuktan sonra çözümü yok

çatlaklar hakkında bi sorum var arkadaşlar şimdi benim ilk hamileliğim de çatlaklarım var baya ikinci de üzerine eklenir mi yoksa olan olmuş mu yani krem kullanmama gerek var mı
Benimde ilk hamileligimde çok catlagim oldu.harita giviyim.gecmedi.simdi bu hamileligimde kullanmam gerekirmi bilmiyorum.

Benim ilk hamileligimden çok catlagim oldu gecmedi de.simdi kullansam iyi olur mu sizce bilemedim bende

Bio oil fiyatı ne kadar canım

O
Merhaba benim de bugun bikac kere siddetli batmalarim oldu. Yarin kontrolum var umarim hersey yolundadir. Benim de dusuklerim var. Dusuk yasayanlarda Hersey korkuya yol aciyor malesef
o batmalar bende de oluyor.kasiklarima bicak saplaniyormus gibi oluyor.bayramda evdeydim.dr yat otur ditor.birde bende rahimde perde var o yuzden kanamalarimda oluyor.hayirlisi ile su 3 4 ayi bir bitirseydik belki biraz daha rahatlardik

Benimde ilkinde oluştu.
İkinci de yeni çıkan çatlak hiç olmadı , aldığın kilodan daha fazlasını almazsan yeni çatlaklar oluşmuyor canım.

Benim de merak ettiğim şey şu ; ilk hamileliğimde oluşan çatlaklar , şimdi Allah izin verirde doğum yaparsak , içleri taze olacak diye düşünüyorum acaba doğumdan sonra birşeyler kullansak fayda sağlarmı?
Forumda üç kremi kullanıp %70-80 fayda gördük diyenler var. Madecassol , hametan ve aknesyl kremler. Araştırıp denemek isterim

Ben varııım :) önce bir yere toplanır gibi oluyo sonra dediğin his oluyo, birkaç kez oldu 1 hafta içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…