- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.941
Aynen bende oyle bisey hissediyorum fkt acaba mi diyorum ikincilerde erken hisseden cok var tabii bunlar bebek degil suyun hareketi aslinda :) cok heyecam verici yaBenim bugün tam 12+4 ve minik bi hareket hissediyorum, çok nadir tabi. Balık elinden kayar ya aynı öyle sanki kayıyor gibi bi anlık.(Gaz olmadığına eminin.) Var mı böyle hisseden?
Ben basladim biraz biraz dus sonrasi bebe yagi sürüyorum onceki hamileligimde lierac kullanmistim biraz pahaliydi ama iyiydi 4. Aydam sonra başlamıştım yine ondan da alicam extra vazalinde kullanırım oda cok iyiArkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?
ay ay meyve de hiç sevmem ama yapıcaz bişeyler artık.. bu arada canım zencefil değil de zerdeçalın uygun olmadığını duymuştum netten aradım şimdi bazıları faydalı diyor bazıları zararlı diyor faydası da zararı da varmış yani ama sonuç da sen baharat olarak kullanmışsın o kadardan bişey olmaz sanırımMandalina portakal ne varsa tüketiyorum doğal yolla.. zencefilli zerdeçallı çorba yaptım kendime, bi zararı dokunur mu onu da bilmiyorum ama ilaç kullanmaktan iyidir diye içiyim dedim. Sen de doğal meyvelere saldır canım aman hasta olmayalım hafifçe atlatalım inşallah
peki ilkin de çatlak olmadı mı ben ilkin de çok acemiydim kimse de söylemedi 8 aya kadar hiç çatlak yoktu sonra birden çıktı hepsi ve gitmiyolarAynen bende oyle bisey hissediyorum fkt acaba mi diyorum ikincilerde erken hisseden cok var tabii bunlar bebek degil suyun hareketi aslinda :) cok heyecam verici ya
Ben basladim biraz biraz dus sonrasi bebe yagi sürüyorum onceki hamileligimde lierac kullanmistim biraz pahaliydi ama iyiydi 4. Aydam sonra başlamıştım yine ondan da alicam extra vazalinde kullanırım oda cok iyi
12.hafta içindeyken malum bayramdı. Yanı her yer kapalıydı. Oyuzden diğer haftayı baz aldı. Hepsi uygun dedi. Ayrıca genel kabul 13+6yken biri son gün yaptiriyor diye herkes kendi gibi olsun istiyor. Sağolun :))))))) doktoruma buradan bahsetmek istiyorum. Biraz gelip okusun. Sonra ben telefonla arayıp onu rahatsız ediyorum :)Benim de 12+4 icin belerlemisti ama bebek hizli gelismis ultrasonda 13+4 cikti bu yuzden taramaya yanlis sonuc vermesin diye son adet tarihini girdirmedi.aslinda cok gece bırakmamak gerekiyor bana bi sey demedi ama kendisi de pisman oldu bence o tarihi verdiğine ben oyle anladim.
Aynen bende oyle bisey hissediyorum fkt acaba mi diyorum ikincilerde erken hisseden cok var tabii bunlar bebek degil suyun hareketi aslinda :) cok heyecam verici yaBenim bugün tam 12+4 ve minik bi hareket hissediyorum, çok nadir tabi. Balık elinden kayar ya aynı öyle sanki kayıyor gibi bi anlık.(Gaz olmadığına eminin.) Var mı böyle hisseden?
Ben basladim biraz biraz dus sonrasi bebe yagi sürüyorum onceki hamileligimde lierac kullanmistim biraz pahaliydi ama iyiydi 4. Aydam sonra başlamıştım yine ondan da alicam extra vazalinde kullanırım oda cok iyiArkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?
Allah gönlüne göre versin inşallahPerşembe netleşicek o zaman inşallah :) bana büyük ihtimal kız dedi ama bir sonraki kontrolde netleşir dedi. 16.haftada gitmem lazımdı ama yarın gidicem inşallah bu enfeksiyondan dolayı. Bakalım belki netleşir :)
cnm bana dr ya bio oil al ya da lierac desi. bio oil in fiyatı hem uygun hem de hemen emiyo.ben ona başladımArkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?
sürekli mi oluyor wğer öyleyse dr unu ara bence.benim geceleri ya da öksürürken oluyor zaman zamanKızlar selamlar yanlarda ve özellikte vajinada ani batmalarım ve sancılarım oluyor 13 haftayı doldurduk endişeliyim düşüklerim var(
Merhaba benim de bugun bikac kere siddetli batmalarim oldu. Yarin kontrolum var umarim hersey yolundadir. Benim de dusuklerim var. Dusuk yasayanlarda Hersey korkuya yol aciyor malesefKızlar selamlar yanlarda ve özellikte vajinada ani batmalarım ve sancılarım oluyor 13 haftayı doldurduk endişeliyim düşüklerim var(
Teşekkür ederim canım12 hafta bitince. 4 hafta 1 ay ona göre hesapla canım.
Benimde ilk hamileligimde çok catlagim oldu.harita giviyim.gecmedi.simdi bu hamileligimde kullanmam gerekirmi bilmiyorum.çatlaklar hakkında bi sorum var arkadaşlar şimdi benim ilk hamileliğim de çatlaklarım var baya ikinci de üzerine eklenir mi yoksa olan olmuş mu yani krem kullanmama gerek var mı
Benim ilk hamileligimden çok catlagim oldu gecmedi de.simdi kullansam iyi olur mu sizce bilemedim bendeÇatlak kremi ilk hamileligimde lierac kullandım hatta lohusayken bile devam ettim çok pahalı geliyor ve bereketli değil jel tarzı olduğu için çok çabuk bitiyor.Bu hamileligimde bio oil kullanmaya başladım yurt dışında oldukça yaygın kullanımı var duruma göre zor da kalirsam lierac ile dönüşümlü kullanmayi dusunuyorum.
Bio oil fiyatı ne kadar canımÇatlak kremi ilk hamileligimde lierac kullandım hatta lohusayken bile devam ettim çok pahalı geliyor ve bereketli değil jel tarzı olduğu için çok çabuk bitiyor.Bu hamileligimde bio oil kullanmaya başladım yurt dışında oldukça yaygın kullanımı var duruma göre zor da kalirsam lierac ile dönüşümlü kullanmayi dusunuyorum.
o batmalar bende de oluyor.kasiklarima bicak saplaniyormus gibi oluyor.bayramda evdeydim.dr yat otur ditor.birde bende rahimde perde var o yuzden kanamalarimda oluyor.hayirlisi ile su 3 4 ayi bir bitirseydik belki biraz daha rahatlardikMerhaba benim de bugun bikac kere siddetli batmalarim oldu. Yarin kontrolum var umarim hersey yolundadir. Benim de dusuklerim var. Dusuk yasayanlarda Hersey korkuya yol aciyor malesef
Benimde ilkinde oluştu.çatlaklar hakkında bi sorum var arkadaşlar şimdi benim ilk hamileliğim de çatlaklarım var baya ikinci de üzerine eklenir mi yoksa olan olmuş mu yani krem kullanmama gerek var mı
Ben varııım :) önce bir yere toplanır gibi oluyo sonra dediğin his oluyo, birkaç kez oldu 1 hafta içinde :)Benim bugün tam 12+4 ve minik bi hareket hissediyorum, çok nadir tabi. Balık elinden kayar ya aynı öyle sanki kayıyor gibi bi anlık.(Gaz olmadığına eminin.) Var mı böyle hisseden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?