2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kizlar buda benim bebisim bugun kontrole gittikk ama oturuyordu bi türlü yatiramadi doktor oturuyor bu cinsiyet soylemem imkansiz dedi sizce ne olabilirr yaa bana tahmim yapabilirmisiniz cok merak ediyorummmm

Eklentiler

• 20170905_184637.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 90
malesef devlet hastaneleri doktorlari oyle canim sıfır ilgi alaka ustune birde dövücek gibi konusuyolar yaa olsun sıkma sen canını bak o hemsire yardimci olmus Allah razi olsun onadaa

Merhaba kızlar saat 5 civarı eşim işe gitmişti 5.30 gibi kaza yapmış çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba pert olmuş.içim kalkti 2 saattir evde oturmuş ağlıyorum.Rabbim korudu evlatlarima bağışladı çok şükür.her şey bi anlık hayat bi anlik ne zaman ne olacak bilemiyoruz.

ayy canım çok geçmiş olsun sadaka verin allah kazadan korusun herkesi

kız mı erkek mi tahmini yapamicam ama burnu çok güzel bi bebek olucak maşallah

Zaten genelde dikkat ettim canm mart annelerinde oğlu olanın oğlu kizi olaninda kizi oluyo :)e tabi sağlık önemli olan ama oğlum olsa bende cok kiz isterdim seninde hayırlı olsun masallah üç erkek...

Gecmis olsunnn canım ...aynen dedigin gibi allah korumuş sukur

Tesekkur ederim canim. Saat 3te randevum keske erkene alsaymışım heyecan sardi beni
Umarim bundan sonra hic sıkıntın olmaz. Bebisi rahat rahat buyutursun canim
İnşallah canım, inşallah hiçbirimizin sıkıntı olmaz. Dr kontrolün nasıl geçti?
Aynen sanki ben hissediyorum ama gaz da olabilir
Kızlar günaydın bu sabah rahim ağrısı sebebiyle doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve miyom var dedi bende miyom yoktu başına böyle bişey gelen varmı ? Önceden aklım çok karıştı
Bende karnımda ufaktan bişiler hissediyorum sonra bi bakıyorum vücudumun başka yerinde de oluyor pıt ğıt bişiler, yine yanılmışım diyorum bu arada çok geçmiş olsun canım, enfeksiyon halledilir ama miyom kısmını bilmiyorum. Mutlaka bir çözümü vardır sıkma kendini.
Çok çok geçmiş olsun canım. Cana gelmemiş ya önemli olan o.. Allah korusun hepimizi inşallah

Ne kadar haklısınız kendini bisey zannediyorlar bende çok şikayetçiyim. 3hastayi birden alıyor hiçbir şey soramiyirum. Burada zaten 1 tane özel hastane var hepsi birbirinden beter. Hepsini Allah'a havale ediyorum. Hakkı mi helal etmiyorum .

Resmen düşüncelerime tercüman olmuşsun. Ben bu gebeliğimde biraz mecburiyetten devlete gidiyorum. İçeri 3 4 kişi alınıyor. Detaylı ilgilenilmiyor. 12+0da ikili test için tahlil aldı, ense kalınlığı vs hiçbişey söylemedi. İçim içimi yedi resmen. Ağzından kerpetenle alıyoruz lafı. Bu tatil sürecinde de enfeksiyon yüzünden oğlum ve ben acile gittik. 3,5 saat oldu bekleyeli ama sırası gelmeyende girdi. Dr.da hiç geri çıkarmadı ne güzel.!! Eşim girdi tepkisini koydu sonunda. Bi hemşire geldi koşarak ben sizi görmedim, çocugu böyle görsem alırdım felan. Ne sanıyolar kendinilerini anlamadım. Çıkarken söylediğim tek şey, bazen bazı şeyleri gerçekten hakediyolar!! Yarın gidicem, normalde 10 gün daha var ama sıkıntılarımda iyileşme olmadı, kan ilacı kullanamıyorum vs. Bakalım nasıl davranıcak. Yine aynı olurda içime sinmezse özelede başvurucam sanırım.

Al benden de o kadar..

Al benden de o kadar..
2 hafta önce hastane yattım. Yanımda 37 yaşında ve ilk bebeği olacak bi hasta vardı. Miyomlari varmış. Kadının suratına direk şöyle söyledi:Senin çocuğun zaten düşecek burada beklemenegerek yok kendi isteğinle çıkış yap evine git dedi. Kadının ayakta duracak halı yoktu başı dönüyordu. Bende otur öyle dinle dedim. Bu kilolu buna bisey olmaz diyor. Ne dengesiz insanlar vicdanları nereye bıraktılar acaba . Çok üzülmüştüm o kadına ama ilgilenememistim benimde kanamam çoktu. Hala merak ediyorum. Inşallah kendi de bebeği de iyidir.

Canım her şey insanlar için bu da bi imtihan. Sabır ve dua et. Çok şükür rabbim eşini sana bağışlamış. Bebeğini düşün kendini çok hırpalama. Elini yüzünü yıka güzelce ayaklarını uzat dinlen. Bebeklerimiz her şeyden kıymetli

ben çocuğun cinsiyeti belli mi diye sordum duyduğuna eminim cevap vermedi bile valla şikayet ediceksin bunları dicem ama nereye off çok doluyum gerçekten allah gelsin haklarından

ben de hakkımı helal etmiyorum valla bugün saatlerce ağlattı beni bi de yalnız gitmiştim bütün yol ağladım

sagol cnm dua edın acıkcası kendı canımın derdıne dustugumden hala bebegımın heycanını yasayamıyorum bırde ılk gebelıgım fena halde gozum korktu:)
Korkma korkma ins hep boyle olmuyor ztn dogunca hersey unutuluyor :)
Ne güzel bende ne aldım ne verdim. 68 le hamile kaldım. Ne kadar az alırsam o kadar iyi. Sağlıklı olsunlarda. Bende biseyler almak istiyorum o yüzden cinsiyeti çok merak ediyorum
Kesinlikle en merak konusu suan da cinsiyet birde ikinci bebek bekleyince insan daha cok merak ediyor bir oglumuz var bakalim ikibvi de farklı bir lezzet istiyor insan :) hayirlisi olsun insaallah

Evet canim insan ikincide farklı bir lezzet istiyor mutlaka ama kiz kardes cok guzel bisey sanirim birinci cocugum kiz olsa ikincisi de oyle olsun isterdim:)
Evet canim hayat bir anlik cok cok gecmis olsun rabbim ailesine bagislamis sadaka verin insaallah

Zaten genelde dikkat ettim canm mart annelerinde oğlu olanın oğlu kizi olaninda kizi oluyo :)e tabi sağlık önemli olan ama oğlum olsa bende cok kiz isterdim seninde hayırlı olsun masallah üç erkek...
Sağolasın , teşekkür ederim ...
Aynen öyle , hangisi yoksa insan iki meyveden de tatmak istiyor. Belki ilerleyen haftalarda sürpiz yapabilir :) henüz çok küçük benimki 11 haftalık :) siz kaçtasınız şuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…