- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.041
malesef devlet hastaneleri doktorlari oyle canim sıfır ilgi alaka ustune birde dövücek gibi konusuyolar yaa olsun sıkma sen canını bak o hemsire yardimci olmus Allah razi olsun onadaabu devlet hastanelerine özel seçip mi alıyolar bu doktorları anlamıyorum yaa bi aptal doktor vakkası daha hep banamı rast geliyor anlamadım. normalde özel de kontrol oluyorum testler 1300 tutmuştu ben de devlette yaptırayım dedim sağlıkocağına gidemedim neyse gittim 1 saat sıra bekledim sıra geldi içeri girdim ama beş karış suratlar sanki lütfen bize bakıyo cibiliyetsizler özelin verdiği testleri gösterdim bunları yapmak istiyorum dedim burda başka hastanenin testlerini yapamam ben ne istersem onu yaparsın dedi neden ben testleri yapmak için geldim ama dedim ters ters suratıma baktı ikili test yazmış yapmak istediğimi söylediğim halde hemşire hocam özel olduğu için yapmak istemiyor diyince sen yaz yapmazsa yapmasın onlara göre mi doktorluk yapıcam dedi zaten odaya 4 kişi birden alıyolar neyse sonra o başka hastaya bakarken ben ağlamaya başladım hemşire gizli gizli özelin kağıdını istedi girdi testleri allah razı olsun bazen gerçekten şu dr lara yapılan muameleleri hakettiklerini düşünüyorum çünkü onlarda halka kötü muamele de bulunuyolar
ayy canım çok geçmiş olsun sadaka verin allah kazadan korusun herkesiMerhaba kızlar saat 5 civarı eşim işe gitmişti 5.30 gibi kaza yapmış çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba pert olmuş.içim kalkti 2 saattir evde oturmuş ağlıyorum.Rabbim korudu evlatlarima bağışladı çok şükür.her şey bi anlık hayat bi anlik ne zaman ne olacak bilemiyoruz.
kız mı erkek mi tahmini yapamicam ama burnu çok güzel bi bebek olucak maşallahArkadaslar bugün doktor komtrolunden geldik. Doktor burun ve enseye bakti hersey normal gorunuyor cok sukur. Kan testi sonucum haftaya cikacak. Cinsiyet tahmini de yapti tam emin olmayarak. Siz de bakar misiniz ne tahmin edeceksinizEki Görüntüle 2040547
Zaten genelde dikkat ettim canm mart annelerinde oğlu olanın oğlu kizi olaninda kizi oluyo :)e tabi sağlık önemli olan ama oğlum olsa bende cok kiz isterdim seninde hayırlı olsun masallah üç erkek...Sağlıkla gelsin canım , bendr gittim bugün 11. Haftadayız benimde üçüncü oğlan geliyormuş :) hayırlısı olsun hepimiz için. Oğullarıma arkadaş , kardeş.
Sizinde kızınıza kız kardeş ne güzel. Hayırlısı olsun inşallahh hepimiz için.
Ben üçünde de aynı doktora gittim , hamileliklerimde kadın korka korka söylüyo oğlan diye. Söyleyin tahmin ediyorum , dedim :) :) :)
Gecmis olsunnn canım ...aynen dedigin gibi allah korumuş sukurMerhaba kızlar saat 5 civarı eşim işe gitmişti 5.30 gibi kaza yapmış çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba pert olmuş.içim kalkti 2 saattir evde oturmuş ağlıyorum.Rabbim korudu evlatlarima bağışladı çok şükür.her şey bi anlık hayat bi anlik ne zaman ne olacak bilemiyoruz.
Canim cok tatlisin sağ ollkız mı erkek mi tahmini yapamicam ama burnu çok güzel bi bebek olucak maşallah
İnsallah belli olur canim. Ama once saglikli oldugu haberini al Allahin izniyleCanım maşallah :) bana erkek gibi geldi nedense :) ben de yarın gidicem inşallah belli olur cinsiyeti :)
İnşallah canım, inşallah hiçbirimizin sıkıntı olmaz. Dr kontrolün nasıl geçti?Tesekkur ederim canim. Saat 3te randevum keske erkene alsaymışım heyecan sardi beni
Umarim bundan sonra hic sıkıntın olmaz. Bebisi rahat rahat buyutursun canim
Aynen sanki ben hissediyorum ama gaz da olabilir
Bende karnımda ufaktan bişiler hissediyorum sonra bi bakıyorum vücudumun başka yerinde de oluyor pıt ğıt bişiler, yine yanılmışım diyorumKızlar günaydın bu sabah rahim ağrısı sebebiyle doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve miyom var dedi bende miyom yoktu başına böyle bişey gelen varmı ? Önceden aklım çok karıştı
Çok çok geçmiş olsun canım. Cana gelmemiş ya önemli olan o.. Allah korusun hepimizi inşallahMerhaba kızlar saat 5 civarı eşim işe gitmişti 5.30 gibi kaza yapmış çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba pert olmuş.içim kalkti 2 saattir evde oturmuş ağlıyorum.Rabbim korudu evlatlarima bağışladı çok şükür.her şey bi anlık hayat bi anlik ne zaman ne olacak bilemiyoruz.
Ne kadar haklısınız kendini bisey zannediyorlar bende çok şikayetçiyim. 3hastayi birden alıyor hiçbir şey soramiyirum. Burada zaten 1 tane özel hastane var hepsi birbirinden beter. Hepsini Allah'a havale ediyorum. Hakkı mi helal etmiyorum .bu devlet hastanelerine özel seçip mi alıyolar bu doktorları anlamıyorum yaa bi aptal doktor vakkası daha hep banamı rast geliyor anlamadım. normalde özel de kontrol oluyorum testler 1300 tutmuştu ben de devlette yaptırayım dedim sağlıkocağına gidemedim neyse gittim 1 saat sıra bekledim sıra geldi içeri girdim ama beş karış suratlar sanki lütfen bize bakıyo cibiliyetsizler özelin verdiği testleri gösterdim bunları yapmak istiyorum dedim burda başka hastanenin testlerini yapamam ben ne istersem onu yaparsın dedi neden ben testleri yapmak için geldim ama dedim ters ters suratıma baktı ikili test yazmış yapmak istediğimi söylediğim halde hemşire hocam özel olduğu için yapmak istemiyor diyince sen yaz yapmazsa yapmasın onlara göre mi doktorluk yapıcam dedi zaten odaya 4 kişi birden alıyolar neyse sonra o başka hastaya bakarken ben ağlamaya başladım hemşire gizli gizli özelin kağıdını istedi girdi testleri allah razı olsun bazen gerçekten şu dr lara yapılan muameleleri hakettiklerini düşünüyorum çünkü onlarda halka kötü muamele de bulunuyolar
Resmen düşüncelerime tercüman olmuşsun. Ben bu gebeliğimde biraz mecburiyetten devlete gidiyorum. İçeri 3 4 kişi alınıyor. Detaylı ilgilenilmiyor. 12+0da ikili test için tahlil aldı, ense kalınlığı vs hiçbişey söylemedi. İçim içimi yedi resmen. Ağzından kerpetenle alıyoruz lafı. Bu tatil sürecinde de enfeksiyon yüzünden oğlum ve ben acile gittik. 3,5 saat oldu bekleyeli ama sırası gelmeyende girdi. Dr.da hiç geri çıkarmadı ne güzel.!! Eşim girdi tepkisini koydu sonunda. Bi hemşire geldi koşarak ben sizi görmedim, çocugu böyle görsem alırdım felan. Ne sanıyolar kendinilerini anlamadım. Çıkarken söylediğim tek şey, bazen bazı şeyleri gerçekten hakediyolar!! Yarın gidicem, normalde 10 gün daha var ama sıkıntılarımda iyileşme olmadı, kan ilacı kullanamıyorum vs. Bakalım nasıl davranıcak. Yine aynı olurda içime sinmezse özelede başvurucam sanırım.bu devlet hastanelerine özel seçip mi alıyolar bu doktorları anlamıyorum yaa bi aptal doktor vakkası daha hep banamı rast geliyor anlamadım. normalde özel de kontrol oluyorum testler 1300 tutmuştu ben de devlette yaptırayım dedim sağlıkocağına gidemedim neyse gittim 1 saat sıra bekledim sıra geldi içeri girdim ama beş karış suratlar sanki lütfen bize bakıyo cibiliyetsizler özelin verdiği testleri gösterdim bunları yapmak istiyorum dedim burda başka hastanenin testlerini yapamam ben ne istersem onu yaparsın dedi neden ben testleri yapmak için geldim ama dedim ters ters suratıma baktı ikili test yazmış yapmak istediğimi söylediğim halde hemşire hocam özel olduğu için yapmak istemiyor diyince sen yaz yapmazsa yapmasın onlara göre mi doktorluk yapıcam dedi zaten odaya 4 kişi birden alıyolar neyse sonra o başka hastaya bakarken ben ağlamaya başladım hemşire gizli gizli özelin kağıdını istedi girdi testleri allah razı olsun bazen gerçekten şu dr lara yapılan muameleleri hakettiklerini düşünüyorum çünkü onlarda halka kötü muamele de bulunuyolar
Al benden de o kadar..Ne kadar haklısınız kendini bisey zannediyorlar bende çok şikayetçiyim. 3hastayi birden alıyor hiçbir şey soramiyirum. Burada zaten 1 tane özel hastane var hepsi birbirinden beter. Hepsini Allah'a havale ediyorum. Hakkı mi helal etmiyorum .
2 hafta önce hastane yattım. Yanımda 37 yaşında ve ilk bebeği olacak bi hasta vardı. Miyomlari varmış. Kadının suratına direk şöyle söyledi:Senin çocuğun zaten düşecek burada beklemenegerek yok kendi isteğinle çıkış yap evine git dedi. Kadının ayakta duracak halı yoktu başı dönüyordu. Bende otur öyle dinle dedim. Bu kilolu buna bisey olmaz diyor. Ne dengesiz insanlar vicdanları nereye bıraktılar acaba . Çok üzülmüştüm o kadına ama ilgilenememistim benimde kanamam çoktu. Hala merak ediyorum. Inşallah kendi de bebeği de iyidir.Al benden de o kadar..
Canım her şey insanlar için bu da bi imtihan. Sabır ve dua et. Çok şükür rabbim eşini sana bağışlamış. Bebeğini düşün kendini çok hırpalama. Elini yüzünü yıka güzelce ayaklarını uzat dinlen. Bebeklerimiz her şeyden kıymetliMerhaba kızlar saat 5 civarı eşim işe gitmişti 5.30 gibi kaza yapmış çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba pert olmuş.içim kalkti 2 saattir evde oturmuş ağlıyorum.Rabbim korudu evlatlarima bağışladı çok şükür.her şey bi anlık hayat bi anlik ne zaman ne olacak bilemiyoruz.
ben çocuğun cinsiyeti belli mi diye sordum duyduğuna eminim cevap vermedi bile valla şikayet ediceksin bunları dicem ama nereye off çok doluyum gerçekten allah gelsin haklarındanResmen düşüncelerime tercüman olmuşsun. Ben bu gebeliğimde biraz mecburiyetten devlete gidiyorum. İçeri 3 4 kişi alınıyor. Detaylı ilgilenilmiyor. 12+0da ikili test için tahlil aldı, ense kalınlığı vs hiçbişey söylemedi. İçim içimi yedi resmen. Ağzından kerpetenle alıyoruz lafı. Bu tatil sürecinde de enfeksiyon yüzünden oğlum ve ben acile gittik. 3,5 saat oldu bekleyeli ama sırası gelmeyende girdi. Dr.da hiç geri çıkarmadı ne güzel.!! Eşim girdi tepkisini koydu sonunda. Bi hemşire geldi koşarak ben sizi görmedim, çocugu böyle görsem alırdım felan. Ne sanıyolar kendinilerini anlamadım. Çıkarken söylediğim tek şey, bazen bazı şeyleri gerçekten hakediyolar!! Yarın gidicem, normalde 10 gün daha var ama sıkıntılarımda iyileşme olmadı, kan ilacı kullanamıyorum vs. Bakalım nasıl davranıcak. Yine aynı olurda içime sinmezse özelede başvurucam sanırım.
İnşallah canım.. doktorunun cinsiyet tahmini neydi :)İnsallah belli olur canim. Ama once saglikli oldugu haberini al Allahin izniyle
ben de hakkımı helal etmiyorum valla bugün saatlerce ağlattı beni bi de yalnız gitmiştim bütün yol ağladımNe kadar haklısınız kendini bisey zannediyorlar bende çok şikayetçiyim. 3hastayi birden alıyor hiçbir şey soramiyirum. Burada zaten 1 tane özel hastane var hepsi birbirinden beter. Hepsini Allah'a havale ediyorum. Hakkı mi helal etmiyorum .
Korkma korkma ins hep boyle olmuyor ztn dogunca hersey unutuluyor :)sagol cnm dua edın acıkcası kendı canımın derdıne dustugumden hala bebegımın heycanını yasayamıyorum bırde ılk gebelıgım fena halde gozum korktu:)
Kesinlikle en merak konusu suan da cinsiyet birde ikinci bebek bekleyince insan daha cok merak ediyor bir oglumuz var bakalim ikibvi de farklı bir lezzet istiyor insan :) hayirlisi olsun insaallahNe güzel bende ne aldım ne verdim. 68 le hamile kaldım. Ne kadar az alırsam o kadar iyi. Sağlıklı olsunlarda. Bende biseyler almak istiyorum o yüzden cinsiyeti çok merak ediyorum
Evet canim insan ikincide farklı bir lezzet istiyor mutlaka ama kiz kardes cok guzel bisey sanirim birinci cocugum kiz olsa ikincisi de oyle olsun isterdim:)Bizde doktordan geldik 13+1 özellikle cinsiyet için gittim :)bi kizim vardı bu sefer oglan saniyodum ama kiz dedi illaki biraz icim burkuldu isterdim değişik olsun cocuk defterini kapatayim tabiki sağlıklı olsunda gönülden geçeni de saklayamiyorum degismez heralde kismet allaha sukur
Evet canim hayat bir anlik cok cok gecmis olsun rabbim ailesine bagislamis sadaka verin insaallahMerhaba kızlar saat 5 civarı eşim işe gitmişti 5.30 gibi kaza yapmış çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba pert olmuş.içim kalkti 2 saattir evde oturmuş ağlıyorum.Rabbim korudu evlatlarima bağışladı çok şükür.her şey bi anlık hayat bi anlik ne zaman ne olacak bilemiyoruz.
Zaten genelde dikkat ettim canm mart annelerinde oğlu olanın oğlu kizi olaninda kizi oluyo :)e tabi sağlık önemli olan ama oğlum olsa bende cok kiz isterdim seninde hayırlı olsun masallah üç erkek...
Sağolasın , teşekkür ederim ...Zaten genelde dikkat ettim canm mart annelerinde oğlu olanın oğlu kizi olaninda kizi oluyo :)e tabi sağlık önemli olan ama oğlum olsa bende cok kiz isterdim seninde hayırlı olsun masallah üç erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?