2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben de hakkımı helal etmiyorum valla bugün saatlerce ağlattı beni bi de yalnız gitmiştim bütün yol ağladım
Bunların karşına geçince dilim tutuluyor icimdekileri söylesem kalitesiz insanların seviyesine düşmek istemiyorum
Bu yüzden susmayı tercih ediyorum. Allah bildiği gibi yapsın

Benim ilk bebeğim olacak inşallah sanki 10 hafta 10 yıl geçmiş gibi hissettim. Ikinci yi eşim cok zor ikna edebilir

canim cok buyuk gecmis olsun. Rabbim daha beterinden korusun insallah.

Uzun bi aradan sonra gene geldim kızlar çok zor zamanlar geçirdim kanamalar mide bulantilari maf etti beni yatarsam iyiyim ama ayakta kalinca kanama basliyo düşük tehlikesi varmış yarın kontrolumuz var cinsiyet tahmini yapar inşallah iki oglandan sonra bir prenses olsa hiç fena olmaz yarını sabırsızlıkla bekliyorum

ben çocuğun cinsiyeti belli mi diye sordum duyduğuna eminim cevap vermedi bile valla şikayet ediceksin bunları dicem ama nereye off çok doluyum gerçekten allah gelsin haklarından
Bence mutlaka şikayet edin.mutlaka bir telefon hattı vardır.Maalesef eşitsizlik her yerde..Kaldı ki sağlıkta bir ülkede nasıl eşitsizlik olur

Ayneen kiz benimde iki oglum var bu 3.cu bizde insallah kizdir diyoruz . Ama hayirli olsun saglikli olsun oncelik o. her 2 meyvedende tatmak ister herkes Rabbim gonlumuze gore versin insallah. ama ben erkek hissediyorum :)

Ayneen kiz benimde iki oglum var bu 3.cu bizde insallah kizdir diyoruz . Ama hayirli olsun saglikli olsun oncelik o. her 2 meyvedende tatmak ister herkes Rabbim gonlumuze gore versin insallah. ama ben erkek hissediyorum :)
Amin inşallah canim gonlumuze göre olur sende ogrenmeyenlerdenmisin yoksa doktor tahmin yapti mi

Benim ilk bebeğim olacak inşallah sanki 10 hafta 10 yıl geçmiş gibi hissettim. Ikinci yi eşim cok zor ikna edebilir
Valla oyle diyor insan zorluklari yasarken fakat sonra birinci buyuyup kardes diye aglamaya baslayinca kardes diye dualar edince yada baskalarinin kardeslerine imrenince deli gibi ikinci bebek istiyor insan )
Hosgeldin cnm gecmis olsun umarim yavas yavas artik bu haftalardan sonra dusuk riski biter ... Gönlünüze göre olsun iki erkek sonrasi gercekten cok guzel olur bir prenses

Sag ol canım inşallah biran ev el geçer normale dönerim allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

Bende bugün ozel e gitmeden önce bi devlete gittim allahim böyle seker bir doktor gormedim sok oldum resmen adam konusuyi ben duymuyorum dediklerini allah allah icimden diyorum ki genç diye heralde boyle ilerleyen zamanlarda değişirmiya... çünkü ilk defa bukadar seker suratsiz bir devlet doktoru gördüm sukrettim demekki yıllardır okadar tersleniyoruzki görünce önce bir afallayip sukrediyoruz sonra :)sizde haklısınız valla

Net yazıyorum:) 13+1 bizimki değişmez heralde ama sende bir umut var ben gittim bacim sen yola devam et belki pembisli zafer senin olur:))

tabi canim sukur allah arayanlarada nasip etsin hayir Oglan oglan dediler bizde uzayan killarimizi oğlana yorduk madem kizsa boşuna maymun gibi olmuşum demekki:))

Tabi ki hepsi kötü değil. Onların da özel hayatları sıkıntılari var. Ama karşısında ki de ondan medet umuyor gözünün içine bakıyoruz ilgilensin diye. Sonuçta babalarının hayrına bakmıyorlar. Ne iş yaparsan yap helal lokma olsun hakederek yap. Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsin.

Insan kucağına alinca yasadigu tum sikintilari unutuyormus. O günleri de görelim inşallah

Ne kadar ayıp ya. Sinir oluyorum böyle şeyler duydukça. Allahtan korksunlar ne diyim. Aynı şey kendilerine ya da sevdiklerine yapılsa yırtınırlar ama dimi.!!
ben çocuğun cinsiyeti belli mi diye sordum duyduğuna eminim cevap vermedi bile valla şikayet ediceksin bunları dicem ama nereye off çok doluyum gerçekten allah gelsin haklarından
Keyiflerine kaldık desene. Ben ilçedeyken bir laborantı şikayet ettim ama bişey oldu mu dersen aynı patavatsızlığında devam ediyor. 10 dk.lık tahlili 45 dk.da cıkardı içerde çekirdek yedi. Gebelik testini bile 1 saat sonra söyledi adi şey! Kalabalık felan olsa neysede bi biz vardık tahlil bekleyen, acilde. Kan alırken eldiven bile kullanmıyolar, özellikle söyledim gerek yok giymiyoruz dedi ya. Hem alkolle silip hem damarı eliyle kontrol ederken iyi, ne anlamı kalıyoki sildiğinin.
Iyi gecti cok şükür. Pek hareketliydi kuzucuk hersey yolunda ama dikkatli davranmaya devam dedi. Okul acildiginda rapor veririm dinlenirsin dedi. Sen nasilsin gecti mi şikayetlerin
Gözünaydın canım. Çok sevindim yolunda olmasına :) cinsiyetiniz belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…