- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.021
10 gun once doktorum kiza benzetti ama kesin olarak 14. Hafta da bitisinde dedi bakalim :) kilo almadim hatta iki verdim hala düzelmedi midem pek istahim yok. senin nasil gidiyor.Merhabalar kızlar nasıl gidiyor hamilelik kilo almaya başladınız mı ve cinsiyeti belli olan var mı yada cinsiyeti kaçıncı hafta da belli oluyor
Ovvvv cok fazla ilac almadin mi bulanti icin Yada serum filan baya cok vermissiniz kilomerhaba hanımlar dorduncu ayıma gırmeden hemen once dokuz kılo kayıpla kendımı yuruyen mefta ılan edıyorum:) hala duzelmedım bebegıme zarar gelecek dıye cok korkuyorum mıgde bulantıları kusmaları devam eden varmı yada tavsıye edecegınız bır yıyecek bır cozum su sıralar herseyı deneyeyım yeterkı duzeleyım modundayımda
zoferi kullandım oda mıgdemde durmadı damar yoluyla alıyorum oda sadece bır ogun tutuyor benı sonrakı ogun yedıgım hersey gerı cıkıyor serumlarla beslenıyorum ama oda ıse yaramıyor demekkıOvvvv cok fazla ilac almadin mi bulanti icin Yada serum filan baya cok vermissiniz kiloumarim biran once duzelir bana dr zofer diye bulanti hapi verdi
Oyyy masallah yaa rabbim sagsalim kucagina almayı nasip etsin canim :)kızlar minnaklarımın pipilerini gördüm bugün.
Zaten 10+2'de de görmüştük ama bugün çok daha net gösterdi yumurcaklarım kendilerini
Baya kotuymus seninki canim yaa valla allah sabir versin umarim biran once duzeliriz hepimize ..zoferi kullandım oda mıgdemde durmadı damar yoluyla alıyorum oda sadece bır ogun tutuyor benı sonrakı ogun yedıgım hersey gerı cıkıyor serumlarla beslenıyorum ama oda ıse yaramıyor demekkı
Hadi gözün aydın masallah sagsalim al insaallah kucagina canim :)Eki Görüntüle 2040536 Bizde şimdi geldik kontrolden çok şükür herşey yolundaymış, miniğim büyümüş.
Büyük ihtimal bu da oğlan üçüncü oğlun geliyor ama diğer aya kesin konuşuruz dedi. Foto atıcam bakın sizde kızlarDurumleyla teyzesiii bizede bakk
sagol cnm dua edın acıkcası kendı canımın derdıne dustugumden hala bebegımın heycanını yasayamıyorum bırde ılk gebelıgım fena halde gozum korktu:)Oyyy masallah yaa rabbim sagsalim kucagina almayı nasip etsin canim :)
Baya kotuymus seninki canim yaa valla allah sabir versin umarim biran once duzeliriz hepimize ..
Hadi gözün aydın masallah sagsalim al insaallah kucagina canim :)
Of ya ne yapacağız biz geçmeyecek mi bu
merhaba hanımlar dorduncu ayıma gırmeden hemen once dokuz kılo kayıpla kendımı yuruyen mefta ılan edıyorum:) hala duzelmedım bebegıme zarar gelecek dıye cok korkuyorum mıgde bulantıları kusmaları devam eden varmı yada tavsıye edecegınız bır yıyecek bır cozum su sıralar herseyı deneyeyım yeterkı duzeleyım modundayımda
Ovvvv cok fazla ilac almadin mi bulanti icin Yada serum filan baya cok vermissiniz kiloumarim biran once duzelir bana dr zofer diye bulanti hapi verdi
Ne güzel bende ne aldım ne verdim. 68 le hamile kaldım. Ne kadar az alırsam o kadar iyi. Sağlıklı olsunlarda. Bende biseyler almak istiyorum o yüzden cinsiyeti çok merak ediyorum10 gun once doktorum kiza benzetti ama kesin olarak 14. Hafta da bitisinde dedi bakalim :) kilo almadim hatta iki verdim hala düzelmedi midem pek istahim yok. senin nasil gidiyor.
Arkadaslar bugün doktor komtrolunden geldik. Doktor burun ve enseye bakti hersey normal gorunuyor cok sukur. Kan testi sonucum haftaya cikacak. Cinsiyet tahmini de yapti tam emin olmayarak. Siz de bakar misiniz ne tahmin edeceksinizEki Görüntüle 2040547
Lahanayi nasil tuketiyorsun canim?sadece lahana ıı gelıyor gıbı bırde patlamıs mısır su sıralar mıgdemde duran tek sey sakız nanelı seker bende ıse yaramadı doktorum banada bu kadar kılo vermen saglıklı degıl dıye yatış verdıfazla kılom vardı zaten hamılelıkten once anlıyacagınız dıyetısyenın yapamadıgını bebegım yaptı ama ben saglıgımdan olmus gıbıyım Allah bunca cektıgımızı karsılıksız bırakmasın evlatlarımız hayırlı ve saglıklı evlat olurlar ıns:) boylelıkle annelıgın nekadar zor oldugunuda anlamıs oldum
Sağlıkla gelsin canım , bendr gittim bugün 11. Haftadayız benimde üçüncü oğlan geliyormuş :) hayırlısı olsun hepimiz için. Oğullarıma arkadaş , kardeş.Bizde doktordan geldik 13+1 özellikle cinsiyet için gittim :)bi kizim vardı bu sefer oglan saniyodum ama kiz dedi illaki biraz icim burkuldu isterdim değişik olsun cocuk defterini kapatayim tabiki sağlıklı olsunda gönülden geçeni de saklayamiyorum degismez heralde kismet allaha sukur
Canım maşallah :) bana erkek gibi geldi nedense :) ben de yarın gidicem inşallah belli olur cinsiyeti :)Arkadaslar bugün doktor komtrolunden geldik. Doktor burun ve enseye bakti hersey normal gorunuyor cok sukur. Kan testi sonucum haftaya cikacak. Cinsiyet tahmini de yapti tam emin olmayarak. Siz de bakar misiniz ne tahmin edeceksinizEki Görüntüle 2040547
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?