2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bir suru mesaji alinti yaptim ve ssrjim bitti tam yorum yaparken neyse buradan alintisiz yazayim :) benim de belim arefe gununden beri belimin sol kismi tutuk baya zoedu kimildamak bacagima da vurdu agrisi kizlar simdi hareket ediyorim fkr azck ayakta kalinca sol tarafim yine agriyor. Mide bulantim ayni devam gecmedi sbaah bazen hersey duzelmis gibi uyanıyorum sonra yemek yiyince o garip tat yine agzima geliyor hele dun gece berbatti uykudan uyandiracal kadar oldu ne zmb gecer bilmiykrum oglumda sanki 12. Hafta bitmişti unutmusum 5 sene oldu :)

Merhabalar kızlar nasıl gidiyor hamilelik kilo almaya başladınız mı ve cinsiyeti belli olan var mı yada cinsiyeti kaçıncı hafta da belli oluyor
10 gun once doktorum kiza benzetti ama kesin olarak 14. Hafta da bitisinde dedi bakalim :) kilo almadim hatta iki verdim hala düzelmedi midem pek istahim yok. senin nasil gidiyor.

Ovvvv cok fazla ilac almadin mi bulanti icin Yada serum filan baya cok vermissiniz kilo umarim biran once duzelir bana dr zofer diye bulanti hapi verdi

Ovvvv cok fazla ilac almadin mi bulanti icin Yada serum filan baya cok vermissiniz kilo umarim biran once duzelir bana dr zofer diye bulanti hapi verdi
zoferi kullandım oda mıgdemde durmadı damar yoluyla alıyorum oda sadece bır ogun tutuyor benı sonrakı ogun yedıgım hersey gerı cıkıyor serumlarla beslenıyorum ama oda ıse yaramıyor demekkı

kızlar minnaklarımın pipilerini gördüm bugün.

Zaten 10+2'de de görmüştük ama bugün çok daha net gösterdi yumurcaklarım kendilerini
Oyyy masallah yaa rabbim sagsalim kucagina almayı nasip etsin canim :)

zoferi kullandım oda mıgdemde durmadı damar yoluyla alıyorum oda sadece bır ogun tutuyor benı sonrakı ogun yedıgım hersey gerı cıkıyor serumlarla beslenıyorum ama oda ıse yaramıyor demekkı
Baya kotuymus seninki canim yaa valla allah sabir versin umarim biran once duzeliriz hepimize ..
Hadi gözün aydın masallah sagsalim al insaallah kucagina canim :)

Oyyy masallah yaa rabbim sagsalim kucagina almayı nasip etsin canim :)

Baya kotuymus seninki canim yaa valla allah sabir versin umarim biran once duzeliriz hepimize ..

Hadi gözün aydın masallah sagsalim al insaallah kucagina canim :)
sagol cnm dua edın acıkcası kendı canımın derdıne dustugumden hala bebegımın heycanını yasayamıyorum bırde ılk gebelıgım fena halde gozum korktu:)

Of ya ne yapacağız biz geçmeyecek mi bu

Valla kizlar bende dort gozle bekliyorum.gecsin diye ama.... Birtek zofer ise yariyor onuda korkuyorum kullanmaya ama dr daha fazla kilo vermemen lazim o daha kotu dedi ve bunu yazdi. Yinede cok kotu oldugumda yarim kullanmaya calisiyorum. Eksi 4teydim bunu kullaninca 2sini geri almisim yaklasik. Allah yardimcimiz olsun . naneli seker ve sakiz.birde zencefil kullaniyorum ekstra olarak. Ama o bulanti geldimi hicbirini gozum gormuyor maalesef.. Kuzenime de doktoru lahana tursusu tavsiye etmis bulanti icin. Ben tansiyon hastasi oldugum icin rahatca tuketemiyorum tansiyon probleminiz yoksa bir deneyin isterseniz.

10 gun once doktorum kiza benzetti ama kesin olarak 14. Hafta da bitisinde dedi bakalim :) kilo almadim hatta iki verdim hala düzelmedi midem pek istahim yok. senin nasil gidiyor.
Ne güzel bende ne aldım ne verdim. 68 le hamile kaldım. Ne kadar az alırsam o kadar iyi. Sağlıklı olsunlarda. Bende biseyler almak istiyorum o yüzden cinsiyeti çok merak ediyorum

sadece lahana ıı gelıyor gıbı bırde patlamıs mısır su sıralar mıgdemde duran tek sey sakız nanelı seker bende ıse yaramadı doktorum banada bu kadar kılo vermen saglıklı degıl dıye yatış verdı fazla kılom vardı zaten hamılelıkten once anlıyacagınız dıyetısyenın yapamadıgını bebegım yaptı ama ben saglıgımdan olmus gıbıyım Allah bunca cektıgımızı karsılıksız bırakmasın evlatlarımız hayırlı ve saglıklı evlat olurlar ıns:) boylelıkle annelıgın nekadar zor oldugunuda anlamıs oldum

bence erkek gibi görünüyor.
Bizimde bugündü resimlere bakarak yorum yapıyorum sadece

Bizde doktordan geldik 13+1 özellikle cinsiyet için gittim :)bi kizim vardı bu sefer oglan saniyodum ama kiz dedi illaki biraz icim burkuldu isterdim değişik olsun cocuk defterini kapatayim tabiki sağlıklı olsunda gönülden geçeni de saklayamiyorum degismez heralde kismet allaha sukur

Lahanayi nasil tuketiyorsun canim?

Sağlıkla gelsin canım , bendr gittim bugün 11. Haftadayız benimde üçüncü oğlan geliyormuş :) hayırlısı olsun hepimiz için. Oğullarıma arkadaş , kardeş.
Sizinde kızınıza kız kardeş ne güzel. Hayırlısı olsun inşallahh hepimiz için.
Ben üçünde de aynı doktora gittim , hamileliklerimde kadın korka korka söylüyo oğlan diye. Söyleyin tahmin ediyorum , dedim :) :) :)

Merhaba hanimlar troutum var her ay duzenli kontrolum var ama tsh bu ay 20 olmus ilacin dozu artirikdi cok korkuyorum zarar verdi diye yarin kontrolum var

Canım maşallah :) bana erkek gibi geldi nedense :) ben de yarın gidicem inşallah belli olur cinsiyeti :)

bu devlet hastanelerine özel seçip mi alıyolar bu doktorları anlamıyorum yaa bi aptal doktor vakkası daha hep banamı rast geliyor anlamadım. normalde özel de kontrol oluyorum testler 1300 tutmuştu ben de devlette yaptırayım dedim sağlıkocağına gidemedim neyse gittim 1 saat sıra bekledim sıra geldi içeri girdim ama beş karış suratlar sanki lütfen bize bakıyo cibiliyetsizler özelin verdiği testleri gösterdim bunları yapmak istiyorum dedim burda başka hastanenin testlerini yapamam ben ne istersem onu yaparsın dedi neden ben testleri yapmak için geldim ama dedim ters ters suratıma baktı ikili test yazmış yapmak istediğimi söylediğim halde hemşire hocam özel olduğu için yapmak istemiyor diyince sen yaz yapmazsa yapmasın onlara göre mi doktorluk yapıcam dedi zaten odaya 4 kişi birden alıyolar neyse sonra o başka hastaya bakarken ben ağlamaya başladım hemşire gizli gizli özelin kağıdını istedi girdi testleri allah razı olsun bazen gerçekten şu dr lara yapılan muameleleri hakettiklerini düşünüyorum çünkü onlarda halka kötü muamele de bulunuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…