- 8 Haziran 2009
- 378
- 332
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.001
Günaydın arkadaşlar bir ay arayla geri döndüm tatil bitti iş başladı malum. Benimde bi sorum var arkdaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. 12. haftam bitti hayırlısıyla son bir haftadır belimin sol tarafı çok fena ağrıyor ara ara sol ayagımın üzerine basarken canım acıyor. Az biraz uzanıp dinlenince geçiyor. Perşembe günü randevum var ama normal bebk o taraftadır diyenlerde var. Siz de boyle tek taraflı bel ağrıları oldu mu ?
Canım kaç gündür bakamıyorum postlara durumun nedir bilmiyorum bebeğe bişey mi oldu dua edelim her şey yoluna girer inşallahKızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Bende her ihtimale karşı kadın Doğumun aciline gittim bi tuhaf doktora denk geldim
Sonuç yine aynı hep aynı...
Artık vedalaşma vakti geldi ve zorda olsa yolun sonu belli oldu...
Tam gaz devam ediyor benim yaaaKızlar miğde bulantılarınız ne durumda?
36 tl bio oil eczaneden yeni aldımCanım mutlaka kullanmalısın hiç birsey alamadinsa saf zeytinyaği kullan.Çatlak oluşumunu onlemenin yolu vucudu nemlednirmek hem icten su icerek hem deriden krem ve yaglarla.
Bio oil i anneler gununde migrosta indirimden almistim fiyatını hatirlamiyorum ama lierac in yari fiyatıdir.
Katı kakao yagi da guzel diyorlar ama kullanimi zor.Benmari usulu eritmek falan gerekiyor.
Doktora gidince her zaman heyecan basıyor ve kendi kalp atışımı boğazımda hissediyorum bende az önce gittim enfeksiyon varmış inşallah çabuk geçer /(Herkese merhaba , tatlı güzel bulantılarla boğuşan anneler...
Tatiller bitti , başlıyoruz sezona , bugün kontrolümüz var teyzelerii miniğimin , hem heyecan hem korku hepsi karıştı duygularımın. İnşallah güzel haberler le gelirim size yazmaya.
Belki cinsiyette söyler doktorumuz bir saat kaldı çok gerildim ama
Herkese merhaba , tatlı güzel bulantılarla boğuşan anneler...
Tatiller bitti , başlıyoruz sezona , bugün kontrolümüz var teyzelerii miniğimin , hem heyecan hem korku hepsi karıştı duygularımın. İnşallah güzel haberler le gelirim size yazmaya.
Belki cinsiyette söyler doktorumuz bir saat kaldı çok gerildim ama
Benim düşüncem de aynı bizde 13 haftalık olduk sadece renkli ultrason yaptıracağım 2li 3lü testlerin doğruluk payı %100 de değil benim doktorum istemedi zaten gerek Yok dedi 45 liraydı yoksa yapamayacak değildim ne gerek var boşa kendimi germeye rabbim ne verirse ona razıyımMErhaba kızlar,
Biz de 10. Haftadayız daha. Haftaya dr randevum benim de.
İkili-üçlü vs testleri yaptırmayı düşünmüyorum. ileride sadece renkli ultrason.
Çünkü down teşhisi veya ihtimali konulan anneler büyük üzüntü yaşıyor ve ne kendimi be çocuğu üzmek istemiyorum, anne karnından bu konuda müdahale de olmadığına göre.
Ve bebeğimizi istediğimize göre ben yaptırmayacağım dr istese bile.
Ama renkli ultrasonda bütün vücudu ve ayrıntılı göründüğünü öğrendim o yeterli sanıyorum.
Tabi herkesin kendi görüşü.
Sağlıklı bebekler ve anneler olalım inşllah :)
Cok uzgunumKızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Bende her ihtimale karşı kadın Doğumun aciline gittim bi tuhaf doktora denk geldim
Sonuç yine aynı hep aynı...
Artık vedalaşma vakti geldi ve zorda olsa yolun sonu belli oldu...
Ense kalinligi kac cikti ki cnmkızlar merhaba..
Aklıma çok takılan birşey var
13 haftalık hamileyim en son dr a gittiğimizde 2 li test sonucumda bebeğimin ense kalınlığının riskli değere yakın olduğunu söyledi sonra ultrasonda baktı ölçtü filan normal dedi.ama yine de dörtlü test yaptırcaz dedi 15 haftalık olduğunda.internetten araştırdığım kadarıyla çok önemli bir konuymuş bu Allahım korusun birçok hastalık ile ilgiliymiş filan.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda çok korkuyorum
Evet canm aynı fikirdeyim. Allah'tan gelen neden önceden moralim bozulsun ki testler kesin değil sonuç evet.Benim düşüncem de aynı bizde 13 haftalık olduk sadece renkli ultrason yaptıracağım 2li 3lü testlerin doğruluk payı %100 de değil benim doktorum istemedi zaten gerek Yok dedi 45 liraydı yoksa yapamayacak değildim ne gerek var boşa kendimi germeye rabbim ne verirse ona razıyım
Of ya ne yapacağız biz geçmeyecek mi buTam gaz devam ediyor benim yaaa((( Artik hamileligin tadini cikarmak istiyorum... Hayattan sogudum yataktayim butun gun.
Benimde göbeğimde kıllanma var ve çabuk uzuyor. Babada herkes oğlun olacak diyor bakalım hayırlısı artık. Sağlıklı olsunlarda. Ben de geceleri uyuyamiıyorum mide yanmasından ne yapsam bilmiyorum?Aynen bende diğerlerinde uyurdum çok fazla bunda uyku yok , diğer belirtiler aynı ama. Dur bakalım bayramdan sonraya inşallah sizde bizde öğrenmiş oluruz. En önemlisi tabiki , sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları
benim yine erkek hissetmem de ki büyük ölçüde kıllar çok hızlı uzuyor diğerlerinde de öyle olmuştu. Acaba diyorum testesteron hormonunu in etkilerinden mi. Kız bebek bekleyen çoğu anne azaldığını söylemiş tüylerin benimkiler coştu
Sizde durum nasıl?
çok geçmiş olsunKızlar günaydın bu sabah rahim ağrısı sebebiyle doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve miyom var dedi bende miyom yoktu başına böyle bişey gelen varmı ? Önceden aklım çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?