2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Biraz erken başlamış mide yanmaniz gaviscon surup yada rennie tablet kullanabilirsiniz. Evet mideye baskı arttığı için de oluyor bir de eskilerin bu bebek saçlı olduğu için yanıyor muhabbetini doktorlar kabul etmiyor tabi ki ama en son yapılan bir araştırmaya göre bebeğin saçının çıkmasini sağlayan hormonlar aynı zamanda mide yanmasına da neden oluyormuş bi nebze doğruluk payı var sanırım:)))

ayy canlar herkesin bir sıkıntisi var valla Allah yardimcimiz olsun. dayanin 6 ay kaldi valla ben bazen iyiyim bazen kotu. benim mahf eden mide bulantilarim. baska hicbirsey yok. mide bulantisi oluncada kollarim kalkmiyor. cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi. bir an once gecssin şu zaman ve doguralim endiseli gunleri geride birakalim.

Yatmadan önce yeme içmeyi kesmelisin canım. Tıka basa doymakta yapıyor ara ara bende de oluyor. Birkaç yudum süt içiyorum , birde çörek otu çiğnemek veya yutmak mide yanmasına çok iyi gelir derler eşim dener ama ben acı oluşundan denemedim hiç.
Kontrolde söylersen doktoruna genelde rennie veya gaviscon veriyorlar. Geçmiş olsun

Evet canım doğrudur ama mahvetti beni şimdi bilir bilmez bişey içmekte istemiyorum bugün bi mesaj yazayım doktoruma bakalım ne diyecek zaten bi kaç gün sonraya da kontrolüm var özellikle geceleri bastırıyor

Yok Can'ım ya 3 gündür akşam 8 den sonra yemek tarzı bişey yemiyorum sadece meyve süt o kadar zaten midem yandığı zaman yemek vs bişey gözüm görmüyor salatalık ve süt iyi geliyor ama geçici yani yemekle alakalı değil zaten olaniştahta gitti süt geçiriyor ama geçici oluyor bende muz da iyi geliyor aslında daha kalıcı oluyor sola yatmak iyi geliyor ama dediğim gibi kesmiyor çok şiddetli çünkü çörek otu adet söktürücü etkisi var rahim kasılmasına neden oluyor doğumu kolaylaştırıyor erken dönemlerde içilmesi düşüğe neden olur bidaha yeme canım hamileyken Allah korusun maydonozdan dahatehlikeli

Son düzenleme:
Evet canım yine de şükür diyorum gülü seven dikene katlanır annelik kolay değil her daim fedakarlık gerektiriyor rabbim hayırlı evlatlar versin bize inşallah bulantı için kraker on numara oluyor bir de sakız çiğne ve naneli şeker onlarda kalıcı değil geçecek inşallah

Çok paniklemis sanırım o yüzden vermiş olabilir Dr diazem ı ama zararı konusunda bir fikrim yok en iyisi Dra sormak zor bir durum haklısın ama panik streste zararlı unutma daha sakin olmaya çalış allah yardımcın olsun

Seviyorum bu koca karı hurafelerini komikler ama hepsinin bilimsel açıklaması var nerden bulmuşlar tebrik etmek lazım tekneloji yok bişey yok helal olsun valla

Kizlar gunaydin idrar kacirmasi gibi camasiri islanan varmi aranizda 2 gundur bende bu basladi ilk hamileligimde oluyodu gibi hatirliyorum ama sanki son zamanlardi.

Kizlar gunaydin idrar kacirmasi gibi camasiri islanan varmi aranizda 2 gundur bende bu basladi ilk hamileligimde oluyodu gibi hatirliyorum ama sanki son zamanlardi.
Geçen banada oldu hapsurdum hop kaci verdi ama daha önce hiç yasamadigim bişeyDi olabilirmiş pelvik kaslarini çalıştırma hareketleri yapmaliymisiz. Ama idrar değilse önemli olabilir dra danış derim onunla ilgilide bişey okumustum ama tam hatırlamıyorum şu an zaten her şeyi unutuyorum artık ilaçlarımı bile zor takip ediyorum arada onlarida unutuyorum

hala normal kıyafetlerinin içine girebilen var mı? üstler çok önemli değil de ben hamile pantolonu sezonunu açtım hanımlar
Ben 5 haftalık falandım sezonu açtığımda hemen çıkıyor benim göbeğim şişlik oluyor zaten tombisim bide bebisim sığmıyoruz biyerlere

danıs tabıkı cnm da bendede aynı sıkıntı vardı 9. haftalardı yanılmıyorsam doktorum magnezyum eksıklıgı dedı ve sade soda ıcmemı onerdı ışe de yaradı sanırım sende soda tuketebılırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…