2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben 5 haftalık falandım sezonu açtığımda hemen çıkıyor benim göbeğim şişlik oluyor zaten tombisim bide bebisim sığmıyoruz biyerlere
ay ben de aynı durumdayım, kotlarım filan çok sıkıyor artık. İşe gelirken de giyecek bir şey bulmakta zorlanıyordum daha iş arkadaşlarımın haberi yok hamileliğimden ama bugün hamile pantolonu aldım giydim. Artık göbek gizlenemeyecek boyuta ulaştı. Hamile ürünlerini giyince daha bi büyük görünüyo göbek zaten yayıldıkça yayılıyor
çok merak ediyorum ikizlerle bundan sonraki 6 ay nasıl geçecek Yarım dünya olurum gibime geliyor

Maşallah , sizin ki ikiz olduğundan daha byük olacaktır muhtemelen göbüşünüz.
Saklamayın yaa gururla gezdirin :)
Başka bebek varmıydı sizde. Yoksa. İkizler ilk heyecan mı?

aynen valla oyle. dogru soyluyorsun. ilk hamileligimde korkuyordum mide bulantilarim ömur boyu kalacak diye. ama artik 3 aylik olacam hala son gaz devam. gerci benimkisi 9 ay boyunca suruyor. yani anlican ben ne zaman dogurursam o zaman rahatlarim onada daha cokk varr

Olsun kendini öyle şartlandırma biraz da psikolojik olabiliyor bulantılar beyin nasıl düşünürse organlarda ona göre hareket ediyor rahat ol açık havada yemek ye iyi geliyor öyle kızımda çok kötüydü benim balkonda yerdim yemeği en azından az da olsa yerdim o zaman arada dışarıya çıkar restoranda yerdim sonra geçti gitti son zamanlarda da mideye baskı çok olduğu için bulantı olabiliyor bazen aşırı yemekten kaçmak lazım özellikle son aylarda Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıklı bebişler sorunsuz doğumlar versin

hala normal kıyafetlerinin içine girebilen var mı? üstler çok önemli değil de ben hamile pantolonu sezonunu açtım hanımlar
Yok Can'ım maalesef olmuyor yani popodan giriyor ama düğmeler kapanmıyor yani Yanyana bile gelmiyor desem yeri lastikli bana büyük olan Şile bezinden pantolonlar şu an kurtarıcım oldu hamilelik planladığım için biraz büyük almıştım son zamanlarda öyle şeyleri şu an hamilelik almayacağım çünkü kışlık sezon çıkmasını bekliyorum onlarla idare edip kışın daha çok ihtiyaç olacak kış hamilesi olacağız

Maşallah , sizin ki ikiz olduğundan daha byük olacaktır muhtemelen göbüşünüz.
Saklamayın yaa gururla gezdirin :)
Başka bebek varmıydı sizde. Yoksa. İkizler ilk heyecan mı?
daha önce iki tane kaybım var o yüzden ilk heyecan diyebiliriz.. Dediğiniz doğru şimdiden daha büyük göbüş. :)

ben de düğmeleri kapatamıyorum artık kilom da artış yok ama vücut hamile şekli almış
evet aniden son bir haftada göbeğimde top gibi bi hamile göbüşü oluştu :)

ay sizleri duyunca nasıl rahatladım. Dün akşam yemek yiyoruz eşim göbeğime baktı ve resmen şimdiden göbeğin çıktı dedi. nasıl bozuldum sanki bi bende göbek çıktı sanıyordum sizler de aynı durumdaymışsınız rahatladım şimdi :)
ben de yeni sezonu bekleyecek kıyafet kalmadı canım her akşam yarın ne giyeceğim telaşı fena. Dolabımda üzerime uyan kıyafet tek tük kaldı

Benim kayınvalidem ay sen kendine kilo alıyorsun dedi bana bende hamile bayanın göbeğinin büyümesinden daha doğal ne olabilir görümcem çok zayıf benim normalde de onun göbeği çıkmış o da hamile aramızda 1 hafta var ona hiç öyle şeyler söylemiyor gururlanıyor hiç bişey olmuyor diyor gülüyor aman takma boş ver hamileyken kilo alırsın doğal bu şimdi bende almadım 2 kilo almışım ben tüp bebekle kaldım hep hormon yedi vücudum bir de 2 hafta öncesine kadar progestan vuruluyordum her gün onlarda hep hormon iğneleri bizi biz anlarız bitek işte yaşamayan boş boş konuşuyor eşinizin hoşuna gitmiştir ona istinaden öyle demiştir bence benim de diyor eşim karnın iyice büyüdü diye bakıp gülüyor karnıma ama hoşuna gittiğine yoruyorum tabi

P.tesi gidicem doktora bakalim sorucam.camasirim islak.oluyo idrardir gerhalde.

P.tesi gidicem doktora bakalim sorucam.camasirim islak.oluyo idrardir gerhalde.

Ter olabilir çünkü hamilelikte kan akışı o bölgede fazla olduğu için normalden çok daha fazla terliyor ya da bu dönemde tamamen normal olarak su gibi akintı olabiliyor pek çok hamileyi eyvah suyum mu geliyor diye panikletiyor ama gayet normal bir durum

Evet bence de çünkü ilk kızımda ben 46 kiloydum hamile kaldığımda zaten 3 ay kilo verdim 43 kilo oldum 4. Aydan sonra bişeyler yemeye başlamıştım 62 kiloyla doğuma girmiştim Doğumdan 1 hafta sonra 34 beden kıyafetlerime gitmiştim yine ama her Doğum farklı oluyor benim hepsi sezaryen oğlumu emzirirken kilo aldım ben biraz Yaşta ilerliyor tabi ama hala çok güzelim

çalışanlar için zor valla dolabı yenilemek lazım ben evdeyim akşama kadar pijama partisi huhuu

sanırım en son 46 kiloyu ortaokulda falan görmüştüm

Öylesindir tatlımm
sezeryan değil benimkiler ama eve geldiğimde doğum yaptıktan sonra ,eski kıyafetlerim bol bile geliyordu. 12 kilo almıştım kalmadı , inşallah bunda da fit kalırız.
Eski kiloma ulaşsam da minik tırsık bir göbek kalmadı değil ama
Bu sefer kaliteli bir korse almayı düşünüyorum saramıyorum çünkü göbeği rahat olmuyor.
Sizin için sıkıntılı olabilir ama dikişlerden dolayı

Göbeği çıkan tek ben değilmişim ben de diyorum sanki erkenden çıktı ama demek ki normal oturunca iyice belli oluyor bir de. Göbeği çıkanlar sizinse mi göbüşünüz hala yumuşak?

sanırım en son 46 kiloyu ortaokulda falan görmüştüm
Yaşım küçük evlendim ben kızımı da 19 yaşında aldım kucağıma herkesin vücut şekli farklıdır ama bana çok zayıflık gerçekten yakışmıyor armut tipli bi bayanım gayet belirgin bi popo diğer taraflar bariz şekilde zayıf olunca komik duruyor eşim karnıma bakıp gülüyor bende diyorum bi doğurayım nasıl olacağımı sen daha iyi biliyorsun kıskançlıktan kendinle ilgilenemeyeceksin diyorum erkekler güzelleşmemizi pek istemezler ne yazık Ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…