- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.441
Yumuşak benimkide , ilerleyen haftalardaki gibi , sert ve gergin değil henüz. O yüzden kilo göbüşü gibi duruyor.Göbeği çıkan tek ben değilmişim ben de diyorum sanki erkenden çıktı ama demek ki normal oturunca iyice belli oluyor bir de. Göbeği çıkanlar sizinse mi göbüşünüz hala yumuşak?
Armut tipi iyidir yaa , candır bendeki de elma resmen . Kilo alınca göbekten alıyorum ve orayı eritmek çok zor.Yaşım küçük evlendim ben kızımı da 19 yaşında aldım kucağıma herkesin vücut şekli farklıdır ama bana çok zayıflık gerçekten yakışmıyor armut tipli bi bayanım gayet belirgin bi popo diğer taraflar bariz şekilde zayıf olunca komik duruyor eşim karnıma bakıp gülüyor bende diyorum bi doğurayım nasıl olacağımı sen daha iyi biliyorsun kıskançlıktan kendinle ilgilenemeyeceksin diyorum erkekler güzelleşmemizi pek istemezler ne yazık Ki
Geçmiş olsun canım. Benim ilk gebeliğimde 6.ayda başladı ilaç bile fayda etmiyordu. Çok berbat bir durum. Arkadaşıma ılık ve şekerli su iyi geliyordu, denemediysen belki fikir olur sanada.Kızlar iyi geceler benim dünden beri feci şekilde midem yanıyor süt içiyorum geçiyor sonra yine başlıyor resmen iştahımı da kesti mide yanması midem yandığı için yemek yemek de kabus oluyor boğazıma kadar sanki ateş yakmışlar gibi başına böyle bişey gelen var mı aklıma gelen rahim mideye baskı yapınca olabilir diye düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma bir de haftamla alakalı uygulamalar var telefonumda bebeğin saçları ve vücut tüyleri yavaş yavaş çıkmaya başlıyor diye yazıyor o da etkiler mi acaba büyüklerimiz hep der ya of iyi değilim ya ben ne yapacağım
Benimde oluyor ya, sulu akıntı mı acaba diye düşünüyorum çünkü wc ye gidince o ıslaklıkla birlikte ufacık beyaz akıntı görüyorum. İlk gebeliğimde son haftalarda olmuştu, su mu geliyor felan diye 2 günde 1 kontrole gider olmuştuk. Normaldir sanırım canım.Kizlar gunaydin idrar kacirmasi gibi camasiri islanan varmi aranizda 2 gundur bende bu basladi ilk hamileligimde oluyodu gibi hatirliyorum ama sanki son zamanlardi.
İlk hamilelikten sonra göbüş hep erken çıkar derlerdi. Bir de kız olursa daha fazla yayılır,belin felan da dolgunlaşır diyolardı valla aynen o şekilde gidişatımBenim gobek 2. Oldugu icin boyle firladi galiba
Aynı göbekten bende de kaldı büzük büzük ya :)) bir de zayıfım, 1 2 kilo fazladan verirsem daha cok gözüme batıyor dısardan görünmesede. Acaba ikinci doğumda dediğin gibi sıkı bir korse kullansak düzelme olur mu ki bilgin var mıÖylesindir tatlımm
sezeryan değil benimkiler ama eve geldiğimde doğum yaptıktan sonra ,eski kıyafetlerim bol bile geliyordu. 12 kilo almıştım kalmadı , inşallah bunda da fit kalırız.
Eski kiloma ulaşsam da minik tırsık bir göbek kalmadı değil ama
Bu sefer kaliteli bir korse almayı düşünüyorum saramıyorum çünkü göbeği rahat olmuyor.
Sizin için sıkıntılı olabilir ama dikişlerden dolayı
Evet halen yumuşak canım, bazen çok geriliyor onun dısında sert değilGöbeği çıkan tek ben değilmişim ben de diyorum sanki erkenden çıktı ama demek ki normal oturunca iyice belli oluyor bir de. Göbeği çıkanlar sizinse mi göbüşünüz hala yumuşak?
Evet canım iyi bişey değil sezaryenle doğum yapanlar için sezaryen göbeğim var ama rahatsız edici seviyede değil ben geçen sene 70 kiloyu geçmiştim hamilelik için birde tedavi için 2 ayda 62 kiloya düştüm herkes evime gelip sırrımı sordu ama sadece yediklerime dikkat ettim bir de bol hareket tabi zaten boyum 1.62 kilom da maksimum 62,63 olması yakışıyor bana şu an tabi 67 kiloyum takmıyorum çünkü tüp bebek tedavisi çok zor bi süreç ayrıca ben nerdeyse hiç almadım o süreçte kilo doktorum bile çok iyisin dedi beraber tedaviye başladığımız bayanların çoğu 8,9 kilo almıştı ben 2 kiloyla kurtardım Doğuma kadar takmıyorum kiloyu sonra zaten 2,3 ayda eski halimi alırım rabbim sağlık huzur versin bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza başka bişey istemiyorumÖylesindir tatlımm
sezeryan değil benimkiler ama eve geldiğimde doğum yaptıktan sonra ,eski kıyafetlerim bol bile geliyordu. 12 kilo almıştım kalmadı , inşallah bunda da fit kalırız.
Eski kiloma ulaşsam da minik tırsık bir göbek kalmadı değil ama
Bu sefer kaliteli bir korse almayı düşünüyorum saramıyorum çünkü göbeği rahat olmuyor.
Sizin için sıkıntılı olabilir ama dikişlerden dolayı
Sağol kuzum deneyeceğim vallahi mahvetti beni doktoruma mesaj yazdım kontrole kadar ne içeyim diye hangi ilacı bilir bilmez bişey yapmak istemiyorumGeçmiş olsun canım. Benim ilk gebeliğimde 6.ayda başladı ilaç bile fayda etmiyordu. Çok berbat bir durum. Arkadaşıma ılık ve şekerli su iyi geliyordu, denemediysen belki fikir olur sanada.
Benimde oluyor ya, sulu akıntı mı acaba diye düşünüyorum çünkü wc ye gidince o ıslaklıkla birlikte ufacık beyaz akıntı görüyorum. İlk gebeliğimde son haftalarda olmuştu, su mu geliyor felan diye 2 günde 1 kontrole gider olmuştuk. Normaldir sanırım canım.
İlk hamilelikten sonra göbüş hep erken çıkar derlerdi. Bir de kız olursa daha fazla yayılır,belin felan da dolgunlaşır diyolardı valla aynen o şekilde gidişatım
En doğrusunu yapmışsın canım, büyük ihtimal gaviscon veya rennie önerir. Gavisconu hiç sevmediğim halde kullanıp bitirdim ama etki etmemişti. İnşallah bunda olmaz. Denemediğim kalmamıştı.Sağol kuzum deneyeceğim vallahi mahvetti beni doktoruma mesaj yazdım kontrole kadar ne içeyim diye hangi ilacı bilir bilmez bişey yapmak istemiyorum
Öyle tabi , canımız bebeklerimiz sağolsun gerisi hallolur hertürlü.Evet canım iyi bişey değil sezaryenle doğum yapanlar için sezaryen göbeğim var ama rahatsız edici seviyede değil ben geçen sene 70 kiloyu geçmiştim hamilelik için birde tedavi için 2 ayda 62 kiloya düştüm herkes evime gelip sırrımı sordu ama sadece yediklerime dikkat ettim bir de bol hareket tabi zaten boyum 1.62 kilom da maksimum 62,63 olması yakışıyor bana şu an tabi 67 kiloyum takmıyorum çünkü tüp bebek tedavisi çok zor bi süreç ayrıca ben nerdeyse hiç almadım o süreçte kilo doktorum bile çok iyisin dedi beraber tedaviye başladığımız bayanların çoğu 8,9 kilo almıştı ben 2 kiloyla kurtardım Doğuma kadar takmıyorum kiloyu sonra zaten 2,3 ayda eski halimi alırım rabbim sağlık huzur versin bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza başka bişey istemiyorum
Birkaç marka dikkatimi çekti , sosyal medyadan görüp baktım , sanırım fiyatları 100 150 tl arası birşeydi. Yorumlara bakarak fikir yürütmüştüm , çevremde de hiç kullanan yok korselerden.Aynı göbekten bende de kaldı büzük büzük ya :)) bir de zayıfım, 1 2 kilo fazladan verirsem daha cok gözüme batıyor dısardan görünmesede. Acaba ikinci doğumda dediğin gibi sıkı bir korse kullansak düzelme olur mu ki bilgin var mı
Evet halen yumuşak canım, bazen çok geriliyor onun dısında sert değil
benim de tipim odun tipi heryerden büyüyorum boyum 175 kilo alınca devleşiyorum resmenArmut tipi iyidir yaa , candır bendeki de elma resmen . Kilo alınca göbekten alıyorum ve orayı eritmek çok zor.
benimki de tüp bebek ve dediğin çok doğru, epey hormonlarla şiştik şiştik ardından hamilelik de eklenince davul olduk :) benim eşim böyle göbeğime bakıp gülümsemedi, kilo aldın anlamında söyledi. Valla aldıysam aldım, bir kadının özgürce kilo alabileceği tek dönem gebeliktir arkadaşBenim kayınvalidem ay sen kendine kilo alıyorsun dedi bana bende hamile bayanın göbeğinin büyümesinden daha doğal ne olabilir görümcem çok zayıf benim normalde de onun göbeği çıkmış o da hamile aramızda 1 hafta var ona hiç öyle şeyler söylemiyor gururlanıyor hiç bişey olmuyor diyor gülüyor aman takma boş ver hamileyken kilo alırsın doğal bu şimdi bende almadım 2 kilo almışım ben tüp bebekle kaldım hep hormon yedi vücudum bir de 2 hafta öncesine kadar progestan vuruluyordum her gün onlarda hep hormon iğneleri bizi biz anlarız bitek işte yaşamayan boş boş konuşuyor eşinizin hoşuna gitmiştir ona istinaden öyle demiştir bence benim de diyor eşim karnın iyice büyüdü diye bakıp gülüyor karnıma ama hoşuna gittiğine yoruyorum tabi
ay süper yaa, bol bol bebek kıyafeti battaniyesi filan örersinçalışanlar için zor valla dolabı yenilemek lazım ben evdeyim akşama kadar pijama partisi huhuu
Ayy Allah razi olsun sizden. Doktor konusunda cok haklisiniz.ama baska carem yok malesef yurt disinda yasiyorum.bulundugum bolgedeki tek turk kadin dogumcu. almancam yetersiz oldugu icin mecburum ona malesef.kadin zaten 3. cocuktan takmisti kafayi illa tupleri baglayalim demeye.simdide hamilelik riskli oluyor rahimde yirtik olabilir erken dogum sancisi gelebilir falan di filandi kafami corbaya cevirdi sevinemedim bile cocugumaHiç korkmayın. Ablam 4 cocugunu da sezeryanla doğurdu. En küçük cocugu 4 yaşında şu an. Cok eski zamanlarda 4 sezeryan yapmıs tanıdıklarımız var. İçiniz rahat olsun ama bence doktoru degiştirin
Boş ver kuzum ya aman herkesin bi kusuru vardır işte şimdi göbeği düşünme kocaman olacak valla oArmut tipi iyidir yaa , candır bendeki de elma resmen . Kilo alınca göbekten alıyorum ve orayı eritmek çok zor.
Hiç korkmayın benim de 4. Sezaryenim artık 4 çok normal hale geldi ayrıca benim bir de rahimden olduğum bi ameliyat var Ki benim karından alacağım 5. Kesik olacak doktorum 5,6 kez yaptığı bayanlar var hiçbir sorun olmamış Allah'a emanet dua edelim bol bol inşallahAyy Allah razi olsun sizden. Doktor konusunda cok haklisiniz.ama baska carem yok malesef yurt disinda yasiyorum.bulundugum bolgedeki tek turk kadin dogumcu. almancam yetersiz oldugu icin mecburum ona malesef.kadin zaten 3. cocuktan takmisti kafayi illa tupleri baglayalim demeye.simdide hamilelik riskli oluyor rahimde yirtik olabilir erken dogum sancisi gelebilir falan di filandi kafami corbaya cevirdi sevinemedim bile cocuguma
Hayır canım eşimden kaynaklanan bi sebepten ötürü oldu bende de tüplerimde tıkanıklık vardı eşimle 2. Evliliğimiz 2. Evliliğimden ilk bebeğim olacak ve de sonÖyle tabi , canımız bebeklerimiz sağolsun gerisi hallolur hertürlü.
Sizin diğer çocuklarınızda mı tüp bebekle olmuştu. Özel olmazsa
Sağol canım öpüyorumbenim de tipim odun tipi heryerden büyüyorum boyum 175 kilo alınca devleşiyorum resmenben armut tiplileri çok severim
Bilmiyorum ki canım , benim bebeğimde sağ tarafımda erkek , ama büyük ihtimal hurafedir. Küçükmü daha cinsiyet tahmini yok sanırım :)Kızlar selam nasılsınız hurafemi bilmiyorum ama annem bebeğin sağda hissediyorsan erkek diyor doğruluk payı ne acaba hangi tarafta hissediyorsunuz
Evet gavısgon tadı çok berbat ama evde vardı içtim doktorum içebilirsin yazmışEn doğrusunu yapmışsın canım, büyük ihtimal gaviscon veya rennie önerir. Gavisconu hiç sevmediğim halde kullanıp bitirdim ama etki etmemişti. İnşallah bunda olmaz. Denemediğim kalmamıştı.
Anladım , canım hayırlısı olsun inşallah...Hayır canım eşimden kaynaklanan bi sebepten ötürü oldu bende de tüplerimde tıkanıklık vardı eşimle 2. Evliliğimiz 2. Evliliğimden ilk bebeğim olacak ve de son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?