2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Göbeği çıkan tek ben değilmişim ben de diyorum sanki erkenden çıktı ama demek ki normal oturunca iyice belli oluyor bir de. Göbeği çıkanlar sizinse mi göbüşünüz hala yumuşak?
Yumuşak benimkide , ilerleyen haftalardaki gibi , sert ve gergin değil henüz. O yüzden kilo göbüşü gibi duruyor.

Armut tipi iyidir yaa , candır bendeki de elma resmen . Kilo alınca göbekten alıyorum ve orayı eritmek çok zor.

Geçmiş olsun canım. Benim ilk gebeliğimde 6.ayda başladı ilaç bile fayda etmiyordu. Çok berbat bir durum. Arkadaşıma ılık ve şekerli su iyi geliyordu, denemediysen belki fikir olur sanada.
Kizlar gunaydin idrar kacirmasi gibi camasiri islanan varmi aranizda 2 gundur bende bu basladi ilk hamileligimde oluyodu gibi hatirliyorum ama sanki son zamanlardi.
Benimde oluyor ya, sulu akıntı mı acaba diye düşünüyorum çünkü wc ye gidince o ıslaklıkla birlikte ufacık beyaz akıntı görüyorum. İlk gebeliğimde son haftalarda olmuştu, su mu geliyor felan diye 2 günde 1 kontrole gider olmuştuk. Normaldir sanırım canım.
Benim gobek 2. Oldugu icin boyle firladi galiba
İlk hamilelikten sonra göbüş hep erken çıkar derlerdi. Bir de kız olursa daha fazla yayılır,belin felan da dolgunlaşır diyolardı valla aynen o şekilde gidişatım

Aynı göbekten bende de kaldı büzük büzük ya :)) bir de zayıfım, 1 2 kilo fazladan verirsem daha cok gözüme batıyor dısardan görünmesede. Acaba ikinci doğumda dediğin gibi sıkı bir korse kullansak düzelme olur mu ki bilgin var mı
Göbeği çıkan tek ben değilmişim ben de diyorum sanki erkenden çıktı ama demek ki normal oturunca iyice belli oluyor bir de. Göbeği çıkanlar sizinse mi göbüşünüz hala yumuşak?
Evet halen yumuşak canım, bazen çok geriliyor onun dısında sert değil

Evet canım iyi bişey değil sezaryenle doğum yapanlar için sezaryen göbeğim var ama rahatsız edici seviyede değil ben geçen sene 70 kiloyu geçmiştim hamilelik için birde tedavi için 2 ayda 62 kiloya düştüm herkes evime gelip sırrımı sordu ama sadece yediklerime dikkat ettim bir de bol hareket tabi zaten boyum 1.62 kilom da maksimum 62,63 olması yakışıyor bana şu an tabi 67 kiloyum takmıyorum çünkü tüp bebek tedavisi çok zor bi süreç ayrıca ben nerdeyse hiç almadım o süreçte kilo doktorum bile çok iyisin dedi beraber tedaviye başladığımız bayanların çoğu 8,9 kilo almıştı ben 2 kiloyla kurtardım Doğuma kadar takmıyorum kiloyu sonra zaten 2,3 ayda eski halimi alırım rabbim sağlık huzur versin bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza başka bişey istemiyorum

Sağol kuzum deneyeceğim vallahi mahvetti beni doktoruma mesaj yazdım kontrole kadar ne içeyim diye hangi ilacı bilir bilmez bişey yapmak istemiyorum

Sağol kuzum deneyeceğim vallahi mahvetti beni doktoruma mesaj yazdım kontrole kadar ne içeyim diye hangi ilacı bilir bilmez bişey yapmak istemiyorum
En doğrusunu yapmışsın canım, büyük ihtimal gaviscon veya rennie önerir. Gavisconu hiç sevmediğim halde kullanıp bitirdim ama etki etmemişti. İnşallah bunda olmaz. Denemediğim kalmamıştı.

Öyle tabi , canımız bebeklerimiz sağolsun gerisi hallolur hertürlü.
Sizin diğer çocuklarınızda mı tüp bebekle olmuştu. Özel olmazsa

Birkaç marka dikkatimi çekti , sosyal medyadan görüp baktım , sanırım fiyatları 100 150 tl arası birşeydi. Yorumlara bakarak fikir yürütmüştüm , çevremde de hiç kullanan yok korselerden.
Belki , burdaki arkadaşlar biliyorsa yardımcı olur , bizlere de fikir olur

benimki de tüp bebek ve dediğin çok doğru, epey hormonlarla şiştik şiştik ardından hamilelik de eklenince davul olduk :) benim eşim böyle göbeğime bakıp gülümsemedi, kilo aldın anlamında söyledi. Valla aldıysam aldım, bir kadının özgürce kilo alabileceği tek dönem gebeliktir arkadaş
çalışanlar için zor valla dolabı yenilemek lazım ben evdeyim akşama kadar pijama partisi huhuu
ay süper yaa, bol bol bebek kıyafeti battaniyesi filan örersin
yani ben çalışmıyor olsaydım kesinlikle öyle olurdum evde, hevesle sürekli bişeyler örerdim muhtemelen.. tadını çıkar canım

Hiç korkmayın. Ablam 4 cocugunu da sezeryanla doğurdu. En küçük cocugu 4 yaşında şu an. Cok eski zamanlarda 4 sezeryan yapmıs tanıdıklarımız var. İçiniz rahat olsun ama bence doktoru degiştirin
Ayy Allah razi olsun sizden. Doktor konusunda cok haklisiniz.ama baska carem yok malesef yurt disinda yasiyorum.bulundugum bolgedeki tek turk kadin dogumcu. almancam yetersiz oldugu icin mecburum ona malesef.kadin zaten 3. cocuktan takmisti kafayi illa tupleri baglayalim demeye.simdide hamilelik riskli oluyor rahimde yirtik olabilir erken dogum sancisi gelebilir falan di filandi kafami corbaya cevirdi sevinemedim bile cocuguma

Kızlar selam nasılsınız hurafemi bilmiyorum ama annem bebeğin sağda hissediyorsan erkek diyor doğruluk payı ne acaba hangi tarafta hissediyorsunuz

Hiç korkmayın benim de 4. Sezaryenim artık 4 çok normal hale geldi ayrıca benim bir de rahimden olduğum bi ameliyat var Ki benim karından alacağım 5. Kesik olacak doktorum 5,6 kez yaptığı bayanlar var hiçbir sorun olmamış Allah'a emanet dua edelim bol bol inşallah

Öyle tabi , canımız bebeklerimiz sağolsun gerisi hallolur hertürlü.
Sizin diğer çocuklarınızda mı tüp bebekle olmuştu. Özel olmazsa
Hayır canım eşimden kaynaklanan bi sebepten ötürü oldu bende de tüplerimde tıkanıklık vardı eşimle 2. Evliliğimiz 2. Evliliğimden ilk bebeğim olacak ve de son

Kızlar selam nasılsınız hurafemi bilmiyorum ama annem bebeğin sağda hissediyorsan erkek diyor doğruluk payı ne acaba hangi tarafta hissediyorsunuz
Bilmiyorum ki canım , benim bebeğimde sağ tarafımda erkek , ama büyük ihtimal hurafedir. Küçükmü daha cinsiyet tahmini yok sanırım :)

En doğrusunu yapmışsın canım, büyük ihtimal gaviscon veya rennie önerir. Gavisconu hiç sevmediğim halde kullanıp bitirdim ama etki etmemişti. İnşallah bunda olmaz. Denemediğim kalmamıştı.
Evet gavısgon tadı çok berbat ama evde vardı içtim doktorum içebilirsin yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…