2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
amin canim amin. aslinda mide bulantilarini dusunec3k vaktim bile. yok cunku evde 2 tane kuzum daha var. onlarla ugrasmaktan hic aklima gelmitor bazen o kadar iyiyim ki. nerdeyse kaybolup gidiyor. diyorum acaba bebegemi bisey oldu ? sonra ertesi gun bunlatilar tekrar tavan yapiyor. ama bitecek insallah. hayirlisi saglikli bir sekilde alalim bebislerimizi kuc1gimiza insallah .

Bence de canım kimin ne dediği umrumda değil pat veririm cevabımı yani düşünmeden çekinmeden söylediğin her sözün cevabından da incinmeyeceksin öyle değil mi bu hamilelik bana iyice savaş silahlarımı kuşattı yine

Sağol kuzum deneyeceğim vallhi mahvetti beni doktoruma mesaj yazdım kontrole kadar ne içeyim diye hangi ilacı bilir bilmez bişey yapmak istemiyorum
Ilk gebeligimde benim 3. Aydan sonra doğuma kadar midem deli gibi yandı gaviscon surup kullandim 6 ay boyunca şişelerce içtim zararlı degil gebelikte.bir de soguk süt iyi geliyor.

Hiç aklına öyle şeyler getirme bebekler her şeyden etkileniyor canım bizim her şeyin hayırlısı canım bol bol dua edelim bizde bebeklerimizde sağlıkla geçirelim bu dönemleri

Ilk gebeligimde benim 3. Aydan sonra doğuma kadar midem deli gibi yandı gaviscon surup kullandim 6 ay boyunca şişelerce içtim zararlı degil gebelikte.bir de soguk süt iyi geliyor.
Evet soğuk süt sürekli içiyorum Ama geçici oluyor sola meyili uzanıyorum daha iyi geliyor ama geçmiyor eğer yananlar varsa muz da iyi geliyor naneli şeker ama kalıcı olmuyor

H&M nin hamile kıyaferleri güzel kizlar ben de vakit bulduğumda gidip bir kaç parca alacağim.

Kızlar selam nasılsınız hurafemi bilmiyorum ama annem bebeğin sağda hissediyorsan erkek diyor doğruluk payı ne acaba hangi tarafta hissediyorsunuz
Canım benim olduğu günden beri sol tarafta bi kaç güne kontrolüm var cinsiyeti beli olursa yazarım buraya rabbim hayırlısı neyse onu versin ama bu merak bizi çatlatacak şimdiden eşim erkek diyor ben kız bakalım kim kazanacak eğer ben kazanırsam bi cumhuriyet altını borcu olacak bana

Masaallah. Rabbim hepimizi hayirla kolaylikla kurtarsin. saglikla kucagimiza almayi naaip etsin yavrularimizi.icime su serptiniz cok tesekkur ederim.

Evet gavısgon tadı çok berbat ama evde vardı içtim doktorum içebilirsin yazmış
İnşallah iyi gelir canım. Kırmızı tatlı elma da yiyebilirsin. Benim gece sabaha kadar 2 ya da 3 tane yediğim oluyodu. 1 2 saat rahatlatıyodu oturarak uyuyodum son aylarda.

Masaallah. Rabbim hepimizi hayirla kolaylikla kurtarsin. saglikla kucagimiza almayi naaip etsin yavrularimizi.icime su serptiniz cok tesekkur ederim.
Rica ederim ne demek rabbim ne derse o olur tıp çok ilerledi artık doktorum bana hiç olumsuz bişey söylemiyor sadece her doktor yapamaz ama ben yaparım Allah'ın izniyle dedi içim rahat dualarım Allah'a canım hep dua et hiçbir şey olmaz

ahahha hormonlar yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı zaten
H&M nin hamile kıyaferleri güzel kizlar ben de vakit bulduğumda gidip bir kaç parca alacağim.
evet oradan bakmayı düşünüyorum ben de, ama dediğin gibi fırsat bulup da gidemedim bi
yıllar önce lcw'den bi hamile pantolonu almıştım onu giydim bugün fena olmadı..

İnşallah iyi gelir canım. Kırmızı tatlı elma da yiyebilirsin. Benim gece sabaha kadar 2 ya da 3 tane yediğim oluyodu. 1 2 saat rahatlatıyodu oturarak uyuyodum son aylarda.
Aaaa bak onu bilmiyordum denerim onu da yeter ki geçsin şurubu içtim yemeğimi yedim şu an iyiyim şükürler olsun Rabb'ime

Sorma kuzum sorma ama normalde de pek susan bi tip değilim

Hımm ya böyle de kilo almış göbek almış başını gitmiş gibi duruyor bir de sallanıyor ya çok komik
Yumuşak benimkide , ilerleyen haftalardaki gibi , sert ve gergin değil henüz. O yüzden kilo göbüşü gibi duruyor.
O yüzden kilo mu aldın diye soranlara hamileyim diyince baya rahatlıyorum yoksa gerçekten kilo göbüşü gibi bu

Benim gogusler cok fena dokunamiyorum bile kiyafet degistirirken aklim cikiyor acisindan birde bacaklarim belimden basliyor agrimaya ayak uclarima kadar agriyor parol icsem bsy olurmu acaba dr.a sormayi unuttum
Doktoruma sordum. Parol önerdi. Kullanmamaya gayret et ama mecbur kalırsan parol dedi.

Kızlar selam nasılsınız hurafemi bilmiyorum ama annem bebeğin sağda hissediyorsan erkek diyor doğruluk payı ne acaba hangi tarafta hissediyorsunuz
Ben hep solda hissediyorum cinsiyetini öğrenemedim ama :) ben de eskilerin tespitlerine takmış vaziyetteyim hepsinde farklı farklı cinsiyetler çıkıyor tabi ama eğlencesine işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…