2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hala normal kıyafetlerinin içine girebilen var mı? üstler çok önemli değil de ben hamile pantolonu sezonunu açtım hanımlar
Bende giremiyorum artık yani daha doğrusu sıkıyor rahatsız ediyor. Bende bugün yarın çıkıp birkaç parça bir şey alayım diyorum rahat rahat giyinir gezeriz en azından

Kızlar LCW'nin de hamile pantolon ve taytları çok rahat ben de iki gün önce hamile kıyafetlerine terfi etmiş bulunmaktayım

Sürekli açım. Ama canım hiçbir şey istemiyor. Zorla yiyorum. Midem rahatsız oluyor. Ağzımda sürekli garip bir tat. Susuyorum. Su midemi bulandırıyor. Her sabah 1 saat bulantı kusma. Bugün bulantım olmadı oh iyi ne güzel miss dedim sabah kahvaltımı yaptım bi güzel, sonra su içtim. Ardından......... Kahvaltı yalan oldu.

Göbeği çıkan tek ben değilmişim ben de diyorum sanki erkenden çıktı ama demek ki normal oturunca iyice belli oluyor bir de. Göbeği çıkanlar sizinse mi göbüşünüz hala yumuşak?
Evet yumusak. Bi de nefes alamiom. Ilerde nolcam bilmem dedim. Yiyince sisiyo kocaman memelerin altina kadar toparlacik şiş.

Evet yumusak. Bi de nefes alamiom. Ilerde nolcam bilmem dedim. Yiyince sisiyo kocaman memelerin altina kadar toparlacik şiş.
Şişkinlik kötü yaa ben bir hafta şiş gezdim sonra yoğurt meyve hafifletti şimdi yok çok şükür nefes darlığı bende de oluyor iki kişilik nefes alıyoruz sonuçta herşeyimize ortakçı çıkıyorlar artık

Ama çok abartmadan almak lazim ilkinde bi suru aldim simdi hic birini giymek istemiyorum sadece pantalonlari cikarcam bi ara onlara bile firsat bulamadim salaş elbiselerimle idare ediyorum.

Tsh hormonu dusuk olan ve takipte olan var mi benim gibi. Dikkat. Bu bir guatr şüphesidir.

Bende dün gittim kontrole. kontrolde ikili tarama için bizim çocuk bir türlü dogru pozizyonu almadı iki defa tatlı, yemek falan yedimde sonrasında aldı yerini cinsiyetini görmeyi bırakın tahmin bile edemedi doktorumuz bir türlü durmadıgı için ama maşallah evladıma zıpır bişey olacak belli ölçümleri iyi çıktı 1.1 normal sınırlarda.

Aynen öyle ya. Otururken felan da üzerimdekileri düzelterek oturuyorum karnım yayıldıgı için :)) oğluşuma hamileyken top gibiydi karnım çok hoşuma gidiyordu. Bu kez kız bekliyoruz bakalım, midemin altında enlemesine bir katman daha cıkmış durumda

Bende giremiyorum artık yani daha doğrusu sıkıyor rahatsız ediyor. Bende bugün yarın çıkıp birkaç parça bir şey alayım diyorum rahat rahat giyinir gezeriz en azından
evet en kısa zamanda bi alışveriş yapmak lazım
Ama çok abartmadan almak lazim ilkinde bi suru aldim simdi hic birini giymek istemiyorum sadece pantalonlari cikarcam bi ara onlara bile firsat bulamadim salaş elbiselerimle idare ediyorum.
evet benim de en çok ihtiyacım pantolon eşofman altı filan.. üstler zaten idare ediyor şimdilik

Benimki de yaygın duruyor enlemesine hatta yanlara kadar göbek var hiç top gibi değil hiç top gibi bi hal alacak gibi de değil kız mıdır acaba

kızlarrr herkese mrb geçmiş bayramınız kutlu olsun.çok uzun zamandır giremiyordum yazılanları ancak bitirebildim.yarın randevum var bakalım ikili tarama yapılcak inşş sonuçlarım iyi çıkar şu testlerden ödüm kopuyo ilkinde dörtlü tarama testim sorunlu çıkmıştı ömrümden ömür gitti doktorum artık dörtlü teste yapmıyoruz güvenilir sonuçlar çıkmıyor ikilin temizse sadece ayrıntılı ultrasona girceksin dedi çok içim rahatladı.bu arada cinsiyetleri belli olan olmuş ne güzel darısı benim başıma bakalım doktor bişey dicek mi

ay süper yaa, bol bol bebek kıyafeti battaniyesi filan örersin
yani ben çalışmıyor olsaydım kesinlikle öyle olurdum evde, hevesle sürekli bişeyler örerdim muhtemelen.. tadını çıkar canım
evet düşünüyorum örmeyi ama bol bol olmaz tabi küçük çocuğum var ilgi ister

ben iki sene sonra eski kilomun altına düşebildim sonra hemen hamile kaldım emzirme döneminde üzerimde kalan kiloların üstüne 7 kilo daha almıştım çok şükür hepsi gitti bakalım bu sefer ne yapıcaz

54 kilo ile hamile kalan ben +6 kilo ile yola devam etmekteyim ,sürekli açım 5 dk önce bir sürü şey yedim şimdi biri sorsa yine açım derim nasıl olccak böyle bilmiyorum bu kız beni baya yoracak anlaşılan,oturarak çalıştığım için göğüs kısmından altını kimse görmüyor ayağa kaltığım an uzun süre görmeyen biri böyle bakıyor hoş omuzlarımdan da anlaşıylıyor ama

Son düzenleme:
Kızlat bende bırsey danışmak istiyorum ben yol yürüyünce yorulunca acaip midem bulanıyor cok kotu oluyorum nedeni var mıdır acaba

hamileliğimin başından beri bir yada iki gün bu şekilde iştahım açıldı.Ama yaramadı bana o günler mutlaka afedersin ishal gibi oluyordum daha da olmadı zaten.

Kızlat bende bırsey danışmak istiyorum ben yol yürüyünce yorulunca acaip midem bulanıyor cok kotu oluyorum nedeni var mıdır acaba

mide bulantısı gibi değil de midem boşluğa düşmüş gibi oluyor bende.tansiyonum düşüyor gibi içim geçiyor gibi acaip bi hal tarif edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…