2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar tahlil sonuçlarından anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir miacaba? Kızamık gibi belirtiler yaşadığımı söyledim kan tahlili istediler , gebeliğin başında bakılması gereken testler içerisinde ne hikmetse istememişler şikayetim olunca testi yenilemelerini söyledim. Korktum , endişelendim çünkü Allah korusun bebek için çok zararlı hamilelikte bulaşıcı hastalık geçrmek çünkü. Doktorum yoktu , sonucu gösteremedim p.tesine kaldı . Kızamık falan geçirmemişim dimi kızlar

Kizamik rubella cnm gecmste gecirmssn bagsikligin var demek suanda gecrmiyosun .igg poztf gecmste gecrmssn igm suanda geciriyosun demek bence korkulacak bsey gorunmuyo

Kizamik rubella cnm gecmste gecirmssn bagsikligin var demek suanda gecrmiyosun .igg poztf gecmste gecrmssn igm suanda geciriyosun demek bence korkulacak bsey gorunmuyo
Belirtilere çıkalı bir hafta olsada sanırım , en azından yakın zamanda geçirdiğim belli olurdu değilmi.
Çok tşekkürler , içim nasıl rahatladı . Sağolun...

Canım geçmişte gecirmissin veya asiyla bagisiklik kazanmissin suanda geçirdiğin bi şey yok korkma

Merhaba kızlar kocaman hamburgeri mideye gömdüm kendimi çok suçlu hissediyorum aslinda yemememiz gereken gidalardan hamburger icinde aylardir bekletilmis kofte var ustelik mayonez koymayin demeyi de unutmusum.ilk hamileliğimde cok dikkat ederdim boyle seylere bunda rahat davraniyorum ama şimdi kendi kendime suclanmadimda değil yani.

Bu ne tahlili sonucu. Ikili testle bi alakasi yok di mi?

Onu bende yaptim ilk hamileligimde o kadar dikkat etmistimki canim nasil istiyo yemiyodum.bunda bende yedim insallah bisi olmaz.

Onu bende yaptim ilk hamileligimde o kadar dikkat etmistimki canim nasil istiyo yemiyodum.bunda bende yedim insallah bisi olmaz.

Benimki de yaygın duruyor enlemesine hatta yanlara kadar göbek var hiç top gibi değil hiç top gibi bi hal alacak gibi de değil kız mıdır acaba
Aynen bnmde yanlardan bile fırtlamış halde:) hayırlısı olsun bakalım, belki kızdır:)
Bende sağlık ocağında 56.0 dım tam. Dr.un orda tartıldıgımda 57.8 cıkmıstı. 20.haftada tetanosa gidince tartılırım net sonuc orda cıkar sanırım. Tartılar farkediyor

Bu ne tahlili sonucu. Ikili testle bi alakasi yok di mi?
Yok canım , gebelikte geçirilip geçirilmediğine bakılan bulaşıcı hastalıklar , hepatit , kızamık , hıv vs.
Rutin kontrol genelde gebeliğin başında bakılıYor bunlara ama bende eksik bakmışlar o yüzden tekrarladık.

Bende aynen öyleyim cnm.İlk hamileligmde herşeye çok dikkat ederdm.yedigm ictgm sampuan diş macunu çamaşır suyu vs.ama bu sefer çok rahat davranyrm ya.mayonez falan hiç dikkat etmyrm.bazen suçluluk hissedyrm.Allah korusn benm yüzümden bişey olur mu diye ama zaten yeterince sıkıntılıyım.bi de onu ye bunu yeme söyle yap böyle yap detayına inip kendimi daha da germek istemyrm.İnşallah. Bişey olmaz diye kendime telkin veryrm

Merhaba kızlarr ben geçen sene 2017 şubat annesiyim ve bu senede 2018 mart annesi olucam sanırım süpriz bi gebeliği yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Daha bebeğim 6,5 aylık ve ben 12 haftalık hamileymişim hatta ikili testimi bile yaptılar cinsiyet bile öğrendim şoklardayım ve be yapcağımı bilmiyorum

ben de tam tersi ilk hamileliğim de çok cahildim valla hep canım hamburger istiyordu ve yiyiyordum nerdeyse ayda bir valla görünürde bişey olmadı ama tabi dikkat etmek lazım bence de

hayırlı olsun canım Allah yardım eder inşallah içini ferah tut vardır bi hayır ikisini beraber büyütüceksin ne güzel benim de oğlum 2 yaşında Allah yardımcımız olsun

Bende hic bakilmadi bunlara.

12 haftalık olana kadar anlamadın mı hiç canım? gerçekten sürpriz olmuş sana hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…