2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allahim her seyin en iyisini verir . bosey olmaz . bende 3.cuye hamileyim. oglum 9 aylik oldu ve ben 12 haftama girecem. Allahim saglik versin. sıkma canini.

Kızlar selamlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır.ya birşey sormak istiyorum karınlarınız ne durumda?Büyüyormu göbüşler ?benim hamile olduguma inanmiyo kimse 13.haftadayim.sanki yayvan olacak gibi.kontrole gittigimde dr sordum gerçekten bebek varmı karnım yok dedim

m.etme canim benimde gobegim yok daha . disardan hic belli olmuyor. taniyan biri bile hic demez sen hamile misin diye . aslinda cokta istiyorumgobegim ciksin ama kim tasiyacak onu. ne kadar gec cikarsa o kadar iyi

valla halimden anliyorsun o zman . yesemde yemesemde ayni

aynen ya ağzımın tadı hiç yok sürekli soğuk su içiyorum ondan da midem bulandı

Aynen yaa..hele o sabah bulantıları mahvoluyoruz

Sormayin kizlar sanki hic bitmiycek bu buanti.kusma yaa... Zofer ictigim surece iyiyim ama onuda artik icmek istemiyorum bu saat oldu azicik gecse ya.. Yok. Keske sadece sabah bulantim olsa ona raziyim.

Hayırlı olsun canım , Allah yardımcın olacaktır mutlaka , ilk bebeğin cinsiyeti neydi şimdiki ne?
Güle güle büyütürsün inşallah...

Evet canim sakinlestirici sanirim benim panigimden dolayi yaptilar. Strese girip kanamam artmasin die. Ama yine tedirgin oldum

Progestan da verdiler 3 torba serum yedim.igneyi zaten ilk gunden beri kullaniom sanirim 90 kusur igne oldum.dr panigimden dolayi yapmistir diolar. Ama iste bebege zarari olur die panikteyim

Arkdşlar benmde çok bulantılarm kusmlarm oldu hastaneden çıkamıyodum ama bu hafta hafifledi çok şükür sabahları oluyo sadece.yrmekte yiyebiliyorm çok şükür.Tam bi eziyetti.Gerçi şimdide kesildi diye stres yapıyorm bi sıkıntı mı varki neden midem bulnmıyo diyorm

Allah korusun yani bayılıyorlar insanları strese sokmaya. 5. Cocugunu doğuran bile duydum. ablama da doktoru 4 ten sonra ameliyatını yapmam diyip bağladı tüplerini. Ama bunun dışında hamd olsun hiç bir sorun yaşamadı. Rabbim sağlıkla kucagınıZa almayı nasip etsin. Allah ın iZniyle hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…