- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.541
Allah büyüktür canım, bunda da bir hayır vardır mutlaka. Hem ikisinin bir arada büyümesi de çok güzel. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallahMerhaba kızlarr ben geçen sene 2017 şubat annesiyim ve bu senede 2018 mart annesi olucam sanırım süpriz bi gebeliği yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Daha bebeğim 6,5 aylık ve ben 12 haftalık hamileymişim hatta ikili testimi bile yaptılar cinsiyet bile öğrendim şoklardayım ve be yapcağımı bilmiyorum
Ayyy ya mesajını okır okumaz ne kadar mutlu oldum. Kafatası kemiği yok felan demiştin. Allahın işine bakar mısın. İnşallah sağlıklı bir bebiş olur, sağ salim alırsın kucağına. Ne yazayım bilemedim yazıp yazıp siliyorum. Dualarım seninle arkadaşım, inşallah sağlıklı bir iekilde ilerler herşey. Burada olan olmayan herkes dualarımda benim. Hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olur inşallah ve bizde sağlıcakla büyütürüz.Kızlar hayırlı geceleriniz olsun.
Öncelikle dua eden herkesten Allah razı olsun
Bugün doktorda randevumuz vardı ve Arife gününden bu yana bu altıncı doktor kontrolümüz oldu.
Kafa tası ve omurilik kemiği yerinde
Evet bi genetik sıkınıtısı var ama hamilelik esnasında düzelebilir Allah büyüktür dedi
Hatta bi ihtimal sağlıklı bi Doğumda yapabilirsin belki dddi
Teslim olduk Rabbim ne verirse kabulümüz neyler se güzel eyler
Duaya ihtiyacımız var hala inşallh hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle doğar inşallah
Canım çok ama çok sevindim. Allahtan ümit kesilmez iyi ki kıymadın o bebeğe. Bütün dualarım seninle, inşallah sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına alacaksın yavrunu. Daha önce kafa tası yok diyorlardı bebek için bak şimdi de var diyorlar. Boşver sen doktorları, Allaha sığın gerisi gelicek inşallah.. çok sevindim çokkkKızlar hayırlı geceleriniz olsun.
Bugün doktorda randevumuz vardı ve Arife gününden bu yana bu altıncı doktor kontrolümüz oldu.
Evet bi genetik sıkınıtısı var ama hamilelik esnasında düzelebilir Allah büyüktür dedi
Duaya ihtiyacımız var hala inşallh hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle doğar inşallah
İlk bebeğim kızdı buna ikilide erkeğe benzito dedi doktorum ikilide doğru öıkıyormu cinsiyet kızımda yaptırmamıştımHayırlı olsun canım , Allah yardımcın olacaktır mutlaka , ilk bebeğin cinsiyeti neydi şimdiki ne?
Güle güle büyütürsün inşallah...
cok sevindim canim yazmani bekliyordum bende hep aklimdaydin noldu acaba diye sen icini ferah tut Allah saglikla sihhatle dogurmayi nasip eder insallahKızlar hayırlı geceleriniz olsun.
Nasıl heyecanlandım , bilemezsin canıım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah , dualarımızdasın inan kendime ister gibi istiyorum Rabbimden . Şafi ismiyle şifa nasip etsin tüm hastalara , içinde sana ve bebeğine . Allah a emanet ol .Kızlar hayırlı geceleriniz olsun.
Bende yaptırmadım canım ama büyük ihtimal doğru çıkar. Detaylı ultrasonsa yanılma payı çok azdır.İlk bebeğim kızdı buna ikilide erkeğe benzito dedi doktorum ikilide doğru öıkıyormu cinsiyet kızımda yaptırmamıştım
Yaaa canim benimm yazini gorunce okumadan once hemen takvimine bakgim duruyor mu diue ve gorunce bir ohhh cektim .. Nasil sevindim inan bana .. Sen teslim ol göreceksin ne kapilar açacak rabbim onlar mucize ve bize rabbimin emriule verilmis emanet can .. Oyle kutsal bir gorevdeyiz ki .. Bizleri yavrularimiza yavrularimizi bize layık eylesin.. Sagsalim kucagimiza alalim insaallhaKızlar hayırlı geceleriniz olsun.
Pes pes e ıkisinin aynı cinsiyet olması cok guzel ve ilerisi ıcın cok buyuk bır avantaj sımdı bunu goremıyoruz ama zaman geçtikçe mutlu oluyoruz ve sukredıyorız iyiki ikiside aynı cins dıye yanı hıc uzulme.. Elhamdülillah kı saglıklı cok sukur.Kızlar merhaba benim yüzde 85 kız olan bebek doktor bugün erkek dedi önce ağladım sonra hakkında hayırlısı deyip kendimi teselli ediyorum oğlandaki ve kocamdaki sevinci görmeliydiniz yüzleri sırıtık gözleri parlak ahhh ahhhh .. Bi arkburdan demişti erken söylemiş yanılır diye yok yüzde 85 dedi diyip kasilmistim
Ismi bilr hazırdı sanki bebeğini düşürmüş yeniden hamilekalmis kadin boşluğu oluştu içimde ... allah'ın gücüne gitmesin rabbim isteyene nasip etsin ama hayal kırıklığı çok kötü birseymis
Sanirim ikincide bi rahatlik geliyor insana rabbim korusun artik yavrularimiziBende aynen öyleyim cnm.İlk hamileligmde herşeye çok dikkat ederdm.yedigm ictgm sampuan diş macunu çamaşır suyu vs.ama bu sefer çok rahat davranyrm ya.mayonez falan hiç dikkat etmyrm.bazen suçluluk hissedyrm.Allah korusn benm yüzümden bişey olur mu diye ama zaten yeterince sıkıntılıyım.bi de onu ye bunu yeme söyle yap böyle yap detayına inip kendimi daha da germek istemyrm.İnşallah. Bişey olmaz diye kendime telkin veryrm
Ben de 3 aydir 2.kez yedim canim hayirlisi artık inşallah bi sey olmaz zaten hic besleyiciligi de yokben de tam tersi ilk hamileliğim de çok cahildim valla hep canım hamburger istiyordu ve yiyiyordum nerdeyse ayda bir valla görünürde bişey olmadı ama tabi dikkat etmek lazım bence de
Benim ilk oğlumda ayni sey olmustu 12 haftalikken kiz demisti 16.haftada erkek olduğu anlaşıldı ben de bi dumur olmustum.bunda da 13.haftda erkeğe benziyor dedi yuksek bi yuzdeyle ama gene de diğer kontrolde kesinlesir dedi. Ve hatta guldu biz de anlamıyoruz kesin gibiyken bazen degisebiliyor dedi.o yuzden bazi dr ler 16. Haftadan önce söylemiyorlar.Kızlar merhaba benim yüzde 85 kız olan bebek doktor bugün erkek dedi önce ağladım sonra hakkında hayırlısı deyip kendimi teselli ediyorum oğlandaki ve kocamdaki sevinci görmeliydiniz yüzleri sırıtık gözleri parlak ahhh ahhhh .. Bi arkburdan demişti erken söylemiş yanılır diye yok yüzde 85 dedi diyip kasilmistim
Ismi bilr hazırdı sanki bebeğini düşürmüş yeniden hamilekalmis kadin boşluğu oluştu içimde ... allah'ın gücüne gitmesin rabbim isteyene nasip etsin ama hayal kırıklığı çok kötü birseymis
Benimki sağ yumurtalıktan oldu kesede sağ taraftaydı bebekte de kesede sağ taraftaydı ve hep sağ tarafta hissettim bebeği Allah kısmet ederse bi oğlumuz olacak ama tesadüfmü bilemiyorum Allah gönlünüzdekini nasip etsinKızlar selam nasılsınız hurafemi bilmiyorum ama annem bebeğin sağda hissediyorsan erkek diyor doğruluk payı ne acaba hangi tarafta hissediyorsunuz
Canım neden se benım içime kız dogduGünaydın kızlar.dün dr gittik.benim kanamalarim old.icin ilk önce kalp atışını dinletti.çok şükür kalp atisimiz var.sonra baktık yüzüstü pozisyonda yatıyor.uyuyor bu defi.git bir çikolata ye gel dedi.sonra tekrar girdik.ikili test yapacaktı ama bebegin pozisyonu uygun olmayinca haftaya cumartesi gelin yapalım dedi.su an 11 hafta 4 gunlukmus.crl 48mm imis.cinsiyet konusunda gonlunuzden ne geciyor dedi.valla benim gonlumden gecen kız dedim.esim de kız olsa fena olmaz dedi.ama oglumuz erkek kardes istiyor dedim.sanırım oglunuzun gonlunden gecen gibi bisey dedi.kordon var dedi.net birsey söylemedi.haftaya net birseyler söylerim ama dedi.renkli ultrason verdi atayım bir de siz bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?