2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende bunu anlatmaya calismistim iste .erken tahmin sonuç ..olsun hayirlisi olsun oglunuza arkadas olur

Arkadaslar merhaba bende Allah nasıp ederse 2018 Mart ılk haftası gıbı dogum yapacak gozukuyorum hayırlısıyla...Şu an 15.haftamdayım en son 12+5 ken dr kontrolumuz vardı ıkılı test yapıldı sonucu bayramdan sonraya kalmıstı henuz ogrenemdık cok merak edıyorum ınsallah saglıklıdır hersey yolundadır Allah herkesın gonlune gore versın elımde 12+5 ken ultrason goruntumuz var kendı ultrason resmınıze bakarak cınsıyet tahmını yapabılırmısınız kızlar?

Son düzenleme:
canım çok haklısın yani ben bu doktorları anlayamıyorım.Emin değilsen hiç söylemeyeceksin ya da bu küçük bir ihtimal kendini alıştırma diyeceksin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar 2.5 haftadır burnum tıkalı iliadin ile açabiliyorum.bugün yine dr a gittim karılım verdi ve iliadini kullanma anca hamilelik bitince rahatlarsın dedi.ama ben tıkanınca uyuyamıyorum ve sıkmadan da açılmıyor.yaşayan var mı önerileriniz neler

Evet artık 12. Haftaya gelmissin 2. 3 qylik donem en rahat donem inşallah boyle gider artik

çok nadir arada olabilir tatlım.ama eskisi gibi olmayacak emin ol

Canimm nasil sevindim anlatamam. Güzel haberler devam etsin insallah. Sapasaglam al minigini kucagina. Dualarimizla yanindayiz. Allah hepimizin evlatlarini korusun..

Gecmıs olsun bende de ılk gebelıgımde saman nezlesı cıkmıstı haıleleıgımın sonlarına dogru aynı sekılde cok rahatsızdım ama okyanus suyu kullandım tuzlu su denız suyu hatta ılac kullanmadım cnm sende kullanma bence

Benim bir kızım var rabbim gönlümdeki ni biliyor Buda erkek olsun istiyorum yinede yaradan neye layık görürse bende ilk ağrım kestiremiyorum ama bebeğim bariz sağımda dokunuyorum kafası sanırım sert ve hissedilir şekilde annemde erkek olabilir dedi o yüzden sormak istedim

Canım bu arada toxo bağışıklığın yok yediklerine içtiklerine dikkat et dışarda pişmemiş şeyler yeme az pişmiş et falan da tüketme doktorunda söyler gerçi gösterdiğin zaman

Canım neden se benım içime kız dogdu
İnşallah canım bende bir kızım olsun çok isterim rabbim bilir nasipse olur insallah.dr oglunuzun gönlünden geçen gibi bisey dedi cok net birsey demedi ama bu bana yetti gibi şok olmamak icin erkege de hazirliyim kendimi:)esimde bence kız diyor ama bakalım haftaya daha net birsey soylerim dedi

Çok geçmiş olsun Allah sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah daha çok küçükler doktorlar yanılabiliyor. Bu arada genetik test yaptırdınızmı en kesin sonuçları veriyor

Lutfen bana da bir yorum yapabilirmisiniz? :) dr kesin birsey soylemedi. Bugunku kontrolden.

Eklentiler

• 20170909_120436-1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 80
Bende tahmin yapayım :) bence erkek Allah gönlünüzdekini nasip etsin

Evet artık 12. Haftaya gelmissin 2. 3 qylik donem en rahat donem inşallah boyle gider artik

çok nadir arada olabilir tatlım.ama eskisi gibi olmayacak emin ol

Ah ya inşallah böyle devam eder öyle mutlu oldum ki şükrediyorum devamlı.meğer iştahla yemek yiyebilmek bile ne büyük nimetmiş .. gerçi kızartma olduğu için biraz dokundu ama bulantı yaşamadım çok mutluyum :)

Bulantısı tamamiyle geçenler oldu mu acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…