2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bu arada toxo bağışıklığın yok yediklerine içtiklerine dikkat et dışarda pişmemiş şeyler yeme az pişmiş et falan da tüketme doktorunda söyler gerçi gösterdiğin zaman

Bu testlerin yapılması için ekstra istekte mi bulunmak gerekiyor bana yapılmadı ilk gebeliğimde de istememişti Doktorum.

Benim tamamen geçti bulantım hatta bir anda kesildi ben de korktum bebeğe birşey mi oldu diye ama çok şükür iyi iki haftadır hiç bulanmadı

Kızlar benim midem özellikle geceleri çok kötü oluyor şurup falan kar etmiyor Perşembe çabuk gelsin sabahına kontrolüm var mide yanması yüzünden uyuyamıyorum sol tarafıma yatıyorum hep kimse anlamıyor beni şimdi iyiyim inşallah başlamaz yine bir de bişey daha soracağım canım çok aşure istiyor nereden bulabiliriz bilen var mı

Bu testlerin yapılması için ekstra istekte mi bulunmak gerekiyor bana yapılmadı ilk gebeliğimde de istememişti Doktorum.
Canım testler gebeliğin başında yapılan rutin testlermiş doktorum öyle demişti kendisi istedi hepsini. Sağlık ocağında yaptırmıştım öncesinde eksik bunlar diyip tekrar istedi yine sağlık ocağında hepsini yaptılar. Hatırlat istersen.

canım bim şok a101 gibi yerlerde olabilir mado da da vardır diye biliyorum

Mide yanmasından ablam çok çekti canım salatalık iyi geliyordu doktor önermişti ona da baya rahatlattı dene istersen

Canim inşallah seninki ayni olmaz ama ben doğuma kadar mahvolmustum.tam 6 ay cayur cayir yanmisti gavisconu yanından hic ayirma cok kotu bi hisbiliyorum

Bir de aşureyi bolulu hasan ustadan bulabilirsin

Bende de gündüz sıkıntı yok gece mide yanması oluyor gaviscon kullanıyorum gece yatarken baya rahatlatıyor bir de başını midenden yüksek tut biraz daha rahat uyursun yemek borusuna baskı yapmamış olursun hem

Canim inşallah seninki ayni olmaz ama ben doğuma kadar mahvolmustum.tam 6 ay cayur cayir yanmisti gavisconu yanından hic ayirma cok kotu bi hisbiliyorum
Vallahi canım inşallah olmaz ya yoksa ben benlikten çıkaracak bide biraz önce aynadan baktım karnıma çıplak şekilde bu şekilde 5,6 aylık hamile gibi duruyorum neden böyle olabilir ki ya kafam karıştı

Sağol canım yastıklarla yatıyorum zaten eşim de sanıyor Ki ben ondan uzak duruyorum triop yapıyor bana bugün dedim benim derdim bana yetiyor benden bişey bekleme bu halde biz ne derdindeyiz onlar ne derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…