2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Ben de sendenim :)) ama benim ilk çocuğum olcak nasipse... bizede doktor kız gibi demişti 12. Haftada hemde tecrübeli ve prof :))) ama sonra erkek dedi şok olduk hatta eşim 2 3 gün kendine gelemedi :))) ama hemen alıştık bu durumada bir düşüğüm olduğu için sağlıklı olması tek dileğim ama bunun yanında insanın gönlünde yatan illa ki oluyor kimse yalan söylemesin :)) bence iki aynı cins çok güzel 2 kız veya 2 erkek çok güzel arkadaş olurlar şimdi ikincide erkek gönlümde yatar heralde... çünkü aynı cins çok hoşuma gidiyor... bu yüzden çok şanslısın kesinlikle evdeki saltanatın sürmeye devam etsin tek kız olarak :)) gerçi ben 1 çocuğa zor ikna oldum ikinciyi hiç düşünmüyoruz gibi ama büyük konuşmamak lazım...

Ben artık rahat uyuyamamaya başladım kızlar... bu sola yatmanın daha iyi olduğu durumları beni sağa yattığım zamanlarda vicdan azabına uğratıyor... e bu seferde hep soluma yattığımda omzum tutuluyor daha yolun başında böyleyse nasıl olcak????

Sormayin kizlar sanki hic bitmiycek bu buanti.kusma yaa... Zofer ictigim surece iyiyim ama onuda artik icmek istemiyorum bu saat oldu azicik gecse ya.. Yok. Keske sadece sabah bulantim olsa ona raziyim.
aynen valla canim gece yatiyorum ayni sabah kalkiyorum ayni. yesemde ayni yemesemde ne yapacaksan boyle

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı 12+6 dayız cinsiyetini göstermedi bizim ufaklık :) var mı tahmini olan???

Eklentiler

• FullSizeRender (3).webp
    11 KB · Görüntüleme: 55
ayy canim ya. aşermeler yok mu . insani mahf ediyor insallh bir yerlerden bulursun

aynen valla canim gece yatiyorum ayni sabah kalkiyorum ayni. yesemde ayni yemesemde ne yapacaksan boyle
Ben bugun.tekrar zofer yazdirdim doktoruma hic kullanmak istemiyorum ama mecbur kaliyorum. Birtek o rahatlatiyor cunku beni. Evde oldugum gunler kussam da katlaniyorum ama disarida isim varsa mecbur iciyorum. Yarim saatte bir lavabodayim cunku

Ben bugun.tekrar zofer yazdirdim doktoruma hic kullanmak istemiyorum ama mecbur kaliyorum. Birtek o rahatlatiyor cunku beni. Evde oldugum gunler kussam da katlaniyorum ama disarida isim varsa mecbur iciyorum. Yarim saatte bir lavabodayim cunku
Senin kız mı acaba kız cok agır oluyor dıyırlar bende cok rahat gecırdıgım ıcın yıne oglan dıyorum.. Hahahah... Hayırlısı olsun..

bende sali gunu rendevuya gidiyorum birseyler isticem. ben yurt disindayim bakalim birseyler verecek mi. ? diger hamileliklerimde hic birsey vermediler. bu ayda gecseydi belki rahatlardik. hayirlisi insallah.

kizlar az once internetten baktim rahimimiz 12.ci haftada pubik kemigimizin uzerindeymis . bende zaten dokunuyorum belli ki oyle . daha bebekte siyah erik buyuklugunde. benim hic gobegim yok. disardan hic kimse bilmez bir yandanda ciksin istiyorum. ayy heycan basti simdi dusununce gobek cikmis hamilelikleri giymisim bugun burda yagmur yagiyor havalar sogudu.
Yaa kielar ne hikmetse benim hamileliklerimin baslangici hep yaza geliyor dogumlarda kısa .

Ilk oglumda : 19/06/2014 hamile kaldim 06/03/2015 dogum yapttim.
ikincisi oglumda: 22/03/2016 hamile kaldim
04/12/2016 dogum yapttim.
3.cusu cinsiyet belli degil ? :
01/07/2017 hamile kaldim
25/03/2018 dogum belli degil
aslinda mart aylarinda hamile kalip dogum yapiyorummnasil tutturuyorsam artik .

Senin kız mı acaba kız cok agır oluyor dıyırlar bende cok rahat gecırdıgım ıcın yıne oglan dıyorum.. Hahahah... Hayırlısı olsun..
Canm burda ultrasona gore erkek diyen arkadaslar oldu ama ben ve etrafmdakiler hep kiz diyoruz :) kizda boyle bulanti cok oluyomus genelde evet. Hayirlsi bakalm 10 15gune gecer dedi dr ama.insaallah..

bende sali gunu rendevuya gidiyorum birseyler isticem. ben yurt disindayim bakalim birseyler verecek mi. ? diger hamileliklerimde hic birsey vermediler. bu ayda gecseydi belki rahatlardik. hayirlisi insallah.
Insaallah gecer gerek kalmaz canm. Benim ilk hamileligim bu. simdiden beni cok yordu 6.haftadan beri hamile degilde hasta gibiyim cok sukur ki bebegin gelisimi normal devam ediyor.

Sağol canım yastıklarla yatıyorum zaten eşim de sanıyor Ki ben ondan uzak duruyorum triop yapıyor bana bugün dedim benim derdim bana yetiyor benden bişey bekleme bu halde biz ne derdindeyiz onlar ne derdinde
Demek ki hep aynı durumlar ben de iki yastıkla yatıyorum bir kolumla eşime sarılıyorum bir kolumla bacağım yastığa sarılmış şekilde uyuyorum uyanınca bakıyorum yastık eşimin kucağında ben ayrı havalrda nasıl olacak bu uyku düzeni merak ediyorum

aynen canim ilk hamileliklerde daha zor oluyor. benimki 3.cu yine bunye aliskin. ama var gör ki yine ayni valla . insallah gecer canim. 4 aylik olaydik bi artik en alt safalara gelir . insallah. bitecek gidecek yerine mide yanmasi gelecek.

hic gulecegim yoktu varya sen cok yasa emi kiz sizler simdiden boylesiniz sonu nolacak bunun.

Valla ben hiç dikkat etmiyorum hatta sola yatmsk cok zor geliyor.evet normal hayatimizdq bile sola yatmak daha saglikli ama ben uyandığımda kendimi hep sirt ustu yatarken buluyom.

Herkese merhaba,
12+4 de kontrole gittim, cinsiyeti büyük ihtimalle erkekmiş. Bir oğlum vardı, ikinci de erkek diye sevindim.
İki hamileliğimde de bulantım çok oldu. Şimdi azalmaya başladı çok şükür. Kendim yemek yapmaya başladım. İnsanın kendi yemeğini yapması çok güzelmiş zevkine göre özlemişim.
Şu sıralar halsizlik en büyük sorunum, hep vardı da şimdi çalışmaya başladım, evin işleri birikmiş iyice bulantı zamanlarından. Çok zor yapıyorum biraz iş yapsam atıyorum kendimi yatağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…