2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy bak oda bende var cildim mahfoldu sivilce doldu saclarim hic hamile saci gibi degil oglumda ne guzeldi parliyirdu yzuum cildim umarim bu cirkinlik kizdandir
Ayy Allah gönlüne göre versin hayırısıyla canımm:) aynen işte bnmde oğlumda cildim ve saçlarım harikaydı ya. Bu kez yüzümde garip bir değişim var, sanki 10 yıl daha yaşlanmış gibi mi diyim artık nasıl tarif ediyim bilemedim:)) gidip saçımıda kestiremiyorum o batıl inanç meselesi yüzünden, içime oturdu çünkü rahat edemem kestirincede

Kızlar mide yanmanız ne durumda? Birşey daha keşfettim, şu yeşil zeytinler varya o da midede hatta yemek borusunda yanmaya sebep olabiliyor. Eğer tüketiyorsanız kendinizde bir deneme yapıp ona göre tüketin

Ayy bak oda bende var cildim mahfoldu sivilce doldu saclarim hic hamile saci gibi degil oglumda ne guzeldi parliyirdu yzuum cildim umarim bu cirkinlik kizdandir
Benimde kötü oldu cildim sivilce de yok ama bir tuhaf esmerleşti gibii, yaşlandım gibi. İlk oğlumda çok güzelleşmiştim , ikincii oğlumda evlerden ırak oldum :) anlaşılan bu seferde dillere destan bir güzelliğim ve hamileliğim olacak
Ay birde dün kayımvalidem dediki ; böyle bir değişmişinn , şahsın değişmiş hamile olduğun belli olmuş dedi şimdiden , ağlayasım geldi vallahi
Demekki sadece kız bebek çirkinleştirmiyor anneyi

Canım çok teşekkürler deneyeceğim... hem hamile olup hem çalışmak ve üstüne hasta olmak çok zor

Fiona86
Canım öncelikle teşekkürler bu uğrasın için. Zahmet olmazsa benim bilgilerim şöyle:
maviturna
Son adet tarihi: 10.06.2017
Tahmini doğum tarihi: 17.03.2018
1. Bebek
Medikal Park/ Volkan Emirdar

Fiona86
Ozosii, yas 28, son adet 30.05.2017, tdt 06.03.3018, 1.bebek, ankara, medical park, cinsiyet belli degil.
Tesekkur ederim ilgine ve emegine

Kızlar mide yanmanız ne durumda? Birşey daha keşfettim, şu yeşil zeytinler varya o da midede hatta yemek borusunda yanmaya sebep olabiliyor. Eğer tüketiyorsanız kendinizde bir deneme yapıp ona göre tüketin
aynen ben de yakın zamanda çok canım çekmişti 5,6 tane yediğim halde midem çok yandı

hiç korkma cnm ben kaç kere yedim mc ve burgerde yemediğin sürece sıkıntı yok oaralara güvenmiyorum.ev yapımı hamburger yapan yerlerde yiyorum bence bi sakıncası yok içinde köfte v ar sonuçta

doktor benimki yüksek ihtimal kız dedi ama halen cildimde çok kötü bir değişiklik yok ama oğlumda ben güzelleştiğimi sanıyordum (pozitif insanımdır :) ) bir gün son ayımdayken komşu teyze beni sokağın ucundan o radar gözleriyle görüp hızlıca yanıma gelmiş ve "kız mıydı çok çirkinleştirmiş bu seni" dedi, birden dumur etti beni, ben yok erkek deyince de ne diyeceğini bilemeyip mosmor oldu, töbe est. :))

günaydın kızlar benim daha öncekii gebeliklerimde olduğu gibi sanırım bunda da böbreğime katater takılması lazım ,sabaha kadar böbrek ağrısı çekiyorum taktırmak ta istemiyorum ,bu gebeliğimi hiç birşey yaptırmadan ve kullanmadan devam ettirmek istiyoum çok şükür bu haftaya kadar 1 tane ilaç kullanmadım ağrım olmasın diye gerekirse oturarak uyuycam artık canım yansın istemiyorum

geçmiş olsun canım günaydın, böbreğine neden kateter takılması lazımmış canım? bebekle birlikte ortaya çıkan bir rahatsızlık mı yaşıyorsun böbrekle ilgili

geçmiş olsun canım günaydın, böbreğine neden kateter takılması lazımmış canım? bebekle birlikte ortaya çıkan bir rahatsızlık mı yaşıyorsun böbrekle ilgili
günaydın cnm teşekkür ederim evet gebelikte bebek böbreklere baskı yaptığı için genişliyor bu her gebede oluyor fakat benimki çok fazla genişliyor idrar akımını sağlaması için takılıyor doğum sonrası çıkartılıyor ,oğlumda taktırmazsan böbreğini kaybedersin demişti doktor taktırdım bunda da en baştan sordum her gebelik bir olmaz dedi ama ben bu hafta itibariyle aynı ağrıyı çekmeye başladım galiba yine takılacak ama ben yaptırmak istemiyorum

Hayırlı sabahlar canım.Benim de oğluma hamileyken böbreklerimde genişleme oldu ama senin gibi bir durum yaşamadım ben farketmedim hatta Doktorum söylüyordu her muayenede böbreklerime bakıyordu tek tek.iyi düşünmeye çalış iyi olsun inşallah katatere gerek duyulmaz böbreğin sıkıntısı bambaşka hiçbirşeye benzemiyor

bilmiyorum cnm gittiği yere kadar gitsin istiyorum çok zorlanıyorum takılırken çıkarırken

Şimdi hatırladım bana tuzu Ve içinde tuz bulunan ne varsa yasaklamıştı tuzsuz peynir tuzsuz zeytin yemekleri sıfır tuzlu olacak şekilde yiyordum.hergün düzenli bol su içiyordum.brn şimdiden dikkat etmeye başladım aklında olsun belki faydası dokunur süreci yavaşlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…