- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.761
Ayy Allah gönlüne göre versin hayırısıyla canımm:) aynen işte bnmde oğlumda cildim ve saçlarım harikaydı ya. Bu kez yüzümde garip bir değişim var, sanki 10 yıl daha yaşlanmış gibi mi diyim artık nasıl tarif ediyim bilemedim:)) gidip saçımıda kestiremiyorum o batıl inanç meselesi yüzünden, içime oturdu çünkü rahat edemem kestirincedeAyy bak oda bende var cildim mahfoldu sivilce doldu saclarim hic hamile saci gibi degil oglumda ne guzeldi parliyirdu yzuum cildim umarim bu cirkinlik kizdandir
MerhabaaMerhaba canım bende kayserideyim Erciyes hastanesinde kime gidiyorsun
Benimde kötü oldu cildimAyy bak oda bende var cildim mahfoldu sivilce doldu saclarim hic hamile saci gibi degil oglumda ne guzeldi parliyirdu yzuum cildim umarim bu cirkinlik kizdandir
Bende de var canım ama koku hissetmiyorum. Bazen seffaf bazen beyazla karısık geliyor. Kokusu ağırsa dr.una söyle mutlaka fitil veriyorlar genelde
Boğaz kısmına minicik vicks sürebilirsin, limonlu ballı ılık su içebilirsin. Günlük ılık duş alma imkanın varsa daha cabuk rahatlamanı sağlar. İnşallah ilerlemez geçmiş olsun canım.
Bende de var canim. Dr a sordum normal dedi. Kokusuzsa, beyaz ya da hafif sariya caliyorsa dert etme. Ama yine de dr a gittiginde sorarsin yine.Kızlar akıntı bir tek bende mi var? Bugün kafam takıldı kaldı buna
aynen ben de yakın zamanda çok canım çekmişti 5,6 tane yediğim halde midem çok yandıKızlar mide yanmanız ne durumda? Birşey daha keşfettim, şu yeşil zeytinler varya o da midede hatta yemek borusunda yanmaya sebep olabiliyor. Eğer tüketiyorsanız kendinizde bir deneme yapıp ona göre tüketin
hiç korkma cnm ben kaç kere yedim mc ve burgerde yemediğin sürece sıkıntı yok oaralara güvenmiyorum.ev yapımı hamburger yapan yerlerde yiyorum bence bi sakıncası yok içinde köfte v ar sonuçtaMerhaba kızlar kocaman hamburgeri mideye gömdüm kendimi çok suçlu hissediyorum aslinda yemememiz gereken gidalardan hamburger icinde aylardir bekletilmis kofte var ustelik mayonez koymayin demeyi de unutmusum.ilk hamileliğimde cok dikkat ederdim boyle seylere bunda rahat davraniyorum ama şimdi kendi kendime suclanmadimda değil yani.
doktor benimki yüksek ihtimal kız dedi ama halen cildimde çok kötü bir değişiklik yok ama oğlumda ben güzelleştiğimi sanıyordum (pozitif insanımdır :) ) bir gün son ayımdayken komşu teyze beni sokağın ucundan o radar gözleriyle görüp hızlıca yanıma gelmiş ve "kız mıydı çok çirkinleştirmiş bu seni" dedi, birden dumur etti beni, ben yok erkek deyince de ne diyeceğini bilemeyip mosmor oldu, töbe est. :))Benimde kötü oldu cildimsivilce de yok ama bir tuhaf esmerleşti gibii, yaşlandım gibi. İlk oğlumda çok güzelleşmiştim , ikincii oğlumda evlerden ırak oldum :) anlaşılan bu seferde dillere destan bir güzelliğim ve hamileliğim olacak
Ay birde dün kayımvalidem dediki ; böyle bir değişmişinn , şahsın değişmiş hamile olduğun belli olmuş dedi şimdiden , ağlayasım geldi vallahi
Demekki sadece kız bebek çirkinleştirmiyor anneyi
geçmiş olsun canım günaydın, böbreğine neden kateter takılması lazımmış canım? bebekle birlikte ortaya çıkan bir rahatsızlık mı yaşıyorsun böbrekle ilgiligünaydın kızlar benim daha öncekii gebeliklerimde olduğu gibi sanırım bunda da böbreğime katater takılması lazım ,sabaha kadar böbrek ağrısı çekiyorum taktırmak ta istemiyorum ,bu gebeliğimi hiç birşey yaptırmadan ve kullanmadan devam ettirmek istiyoum çok şükür bu haftaya kadar 1 tane ilaç kullanmadım ağrım olmasın diye gerekirse oturarak uyuycam artık canım yansın istemiyorum
günaydın cnm teşekkür ederim evet gebelikte bebek böbreklere baskı yaptığı için genişliyor bu her gebede oluyor fakat benimki çok fazla genişliyor idrar akımını sağlaması için takılıyor doğum sonrası çıkartılıyor ,oğlumda taktırmazsan böbreğini kaybedersin demişti doktor taktırdım bunda da en baştan sordum her gebelik bir olmaz dedi ama ben bu hafta itibariyle aynı ağrıyı çekmeye başladım galiba yine takılacak ama ben yaptırmak istemiyorumgeçmiş olsun canım günaydın, böbreğine neden kateter takılması lazımmış canım? bebekle birlikte ortaya çıkan bir rahatsızlık mı yaşıyorsun böbrekle ilgili
günaydın cnm teşekkür ederim evet gebelikte bebek böbreklere baskı yaptığı için genişliyor bu her gebede oluyor fakat benimki çok fazla genişliyor idrar akımını sağlaması için takılıyor doğum sonrası çıkartılıyor ,oğlumda taktırmazsan böbreğini kaybedersin demişti doktor taktırdım bunda da en baştan sordum her gebelik bir olmaz dedi ama ben bu hafta itibariyle aynı ağrıyı çekmeye başladım galiba yine takılacak ama ben yaptırmak istemiyorum
Hayırlı sabahlar canım.Benim de oğluma hamileyken böbreklerimde genişleme oldu ama senin gibi bir durum yaşamadım ben farketmedim hatta Doktorum söylüyordu her muayenede böbreklerime bakıyordu tek tek.iyi düşünmeye çalış iyi olsun inşallah katatere gerek duyulmaz böbreğin sıkıntısı bambaşka hiçbirşeye benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?