2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
gecmis olsun canim kanaman falan yoksa onemli bisey degildir insallah gecenler de bir arkadasimizda da olmus oyle kontrole gitmis bebek ggayet saglikliymis sende de oye olur insallah doktorunu arasan belki hemen gel der

Bana da elevit ve gyno ferro sanol verdi ama ikisi de inanılmaz bulantı yapıyor. Öncesinde bulantm yoktu hiç.

evet yaa bana da aynı ılacları verdı folıdoce ıcıyordum onu bırak bu ıkısıne basla dedı hem kabız yaptı kan ılacı benı hemde bulantım oluyor benımde ılk 3 ay boyunca cok sıkıntılıydım zaten sureklı ıstıfra ettım ogurdum yenı yenı duzelıyorum ılk hamılelıgımde oglumda hıc boyle sıkıntılarım olmamıstı cok rahat yasamıstım hamılelıgımı son aya kadar ama bu kez cok farklı yasıyorum herseyı ...cınsıyet tam bellı degıl sadece 12+5 ken tahmınde bulundu %51 erkek olabılır bu da ama kesın degıl dedı su an 15 haftalıgım aslında bellı olmustur sanırım artık ama kontrolum 21 ınde oldugu ıcın beklemem gerekıyor malesef uclu tarama olacak o gun ıkılı test yapılamadı hastane personelı nın ıhmalı yuzunden ne yazıkkı .......

Grubun ablası benim galiba.yaş 38.oglum 8 yaşında.Allah sağlıklı dogum nasip etsin hepimize.kızlar banada dr decavit ve gyno ferri sanol verdi.ferro sanol aç karna iciyorum.ama midem bulanıyor ya.by cumartesi ikili test için gidecegiz.umarım sonuclarım güzel çıkar.ayrıca cinsiyetle ilgili birseyler söylerim dedi.meraktayım

Fiona86 Canım eline sağlık, ilgin ve emeğin için çok teşekkür ederiz..

Bilgilerim:

Üye Adı: Gulumse_06
Son Adet Tarihi: 24.06.2017
Tahmini Doğum Tarihi: 31.03.2018
Kaçıncı Bebek: 1
Bebek İsmi: --
Hastane: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Üye Adı: nkusmez
Son Adet Tarihi: 05.06.2017
Tahmini Doğum Tarihi: 08.03.2018
Kaçıncı Bebek: 2
Bebek İsmi: --
Hastane: Özel Gözde Hastanesi

Ay benim ilk hamileliğim. Aslında ilaçlardan olmasa çok rahat geçecekti ama önce progestan şimdi bunlar. İki gündür sabah lavaboya kalkmşken içiyorum ferro sanolu o bulantının yoğun olduğu zamanı uykuda atlatayım bari diye. Nispeten rahatlatıyor. Cinsiyet bir ay sonraya kaldı bizim de.

Kizlar ya bisey aklima takildi. 2 onceki kontrolde idrarda enfeksiyon ve kum.cikti. tek kullanimlik antibiyotik kullandim. Birdaha bakilmadi idrara. Benim bulantilarim ilacsiz hic gecmiyor. Baktim internetten kum dokmek enfeksiyon.olmasi falanda bulanti kusma yaparmis. Acaba bundan dolayimi devam ediyor diye suphe ettim. Gerci kum dokmek cok agrili biseymis sanirim agrim.sizim yok ama. Bukadar siddetli ve uzun surmesi beni cok yordu aklima baska.seyler getiriyor ister istemez

Merabalar canım ellerine sağlık
İpek2017
Son adet tarihim 09/06/2017
Muhtemel doğum tarihim 16/03/2018
Cinsiyet belli değil
ilk bebeğim olacak inş
İl Ankara
Doğum yapacağım hastane Özel Başkent Üniversitesi Hastanesi bu arada teşekkür ederiz

Yaş 29
Bebeğim isminde daha karar veremedim

ooff bugün yine fenalardayım tam geçti galiba diyorum sonra yine geliyor halsizlik mide bulantısı çocuk güzel şey de hamilelik olmasa .. yine de şükür tabi

Kızlar decavit kullanipta midesi bulanan varmı?Dr bunu verene kadar mide bulantim yoktu.basladim midem kötü oldu

Kızlar decavit kullanipta midesi bulanan varmı?Dr bunu verene kadar mide bulantim yoktu.basladim midem kötü oldu
Canim ben cok.mide bulantisi yasiyorum. Zoferle ayakta durabiliyorum. Doktor bana henuz vermedi onu cunku o da mide bulantisini artirirmis. Kas yapalim derken.goz cikarmayalim dedi. Bulantilarin tamamen gecince baslariz dedi. Muhtemelen bulantin o vitamindendir.

Canım geçmş olsun inşallah taktırmak zorunda kalmazsın ama gerek varsa da sağlığın için sonuçta. Bende böbrekten rahatsızım taş kum habire tekrarlıyor. 14 senedir bu sekilde.
Canım benim oğlum salgını yeni atlattı geçmiş olsun ikinizede. Eğer kanaman vs yoksa sakin ol kuzum. Dr.un ne diyecek bakalım. Sadece bebekle alakalı olarak gelişmiyor bu tür durumlar, farklı bir sebep olabilir. İyi haberlerini bekliyorum

Benim en son gittiğimde kıs dönemiydi ve iki böbrektede taşım vardı. İlk hamileliğimde sağ tarafımda vardı. Gebelik sürecinde ağrı vs olmadı sükür ama enfeksiyon birkaç kez tekrarladı, aylık kontrollerde takip etti dr. Belirli bir seviyeye kadar sadece o tek kullanımlık şaseler ve bol su ile çözüyorlar meseleyi. İleri derece bir sorun varsa o zaman tedavi farklı oluyor. Bende umarım bunda olmaz diye dua ediyorum. Geçmiş olsun canım.

Kizlar ben 2018 nisan annelerindenim. Sizdeki bulanti ve kilo durumu nasil gidiyor? Nolur bulanti bitti diyin

Kızlar mesaj yazdım bolca dinlen dedi kanama vs olursa hemen gel dedi et parçasını da atmadım Perşembe sabahı onu da alıp gideceğim kontrole ağrım vs de Yok oğlan da uyuyordu uyandırdım bişeyler hazırlayıp kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedi şimdi Ama bulantı için ilaç vermiştim ağrı kesici de verdim kendisi mıhlama delisidir bi tava yedi bidaha istedi onlar yiyince sanki ben doyuyorum diyor Ki anne ben şehit olurum inşallah asker olacağım ya büyüyünce Yok oğlum ben sensiz yaşayamam diyorum gözleri doluyor benim yavrum ya hasta olunca onlar benim canım daha çok yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…