2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
sendeki ağrının tehlikenin boyutuna göre davranırsın sen zaten tabiki ama ben de merak ettim internetten baktım da ciddi bir durummuş, inşallah ilk gebeliğindeki gibi olmaz canım, çalışıyor muydun? kateterli yaşamak günlük hayat kalitesini etkileyen bir durum anladığım

sendeki ağrının tehlikenin boyutuna göre davranırsın sen zaten tabiki ama ben de merak ettim internetten baktım da ciddi bir durummuş, inşallah ilk gebeliğindeki gibi olmaz canım, çalışıyor muydun? kateterli yaşamak günlük hayat kalitesini etkileyen bir durum anladığım

aranizda en kucuk ben miyim ?

günaydın kızlarr herkese iyi haftalarrr...cumartesş kontrol vardı ikili tarama yapıldı ultrason ölçümlerim iyi çıktı çok şükür kan sonucunu bekliyorum.cinsiyetimizde belli kızçemmmm geliyor çok şükür doktor yüzde doksan kız dedi hatta bak çıkıntı yok dümdüz dedi.benm ilki erkekti ve çıkıntısı vardı göstermişti doktor bundan 2 hafta küçüktü hatta öğrendiğimizde çok sevindim darısı kız isteyenlere..çiğ köfteci gruptandım bende tahmin ettiğim gibi kız oldu.kalp atış hızı teoriside tuttum benm ilki 170 lerde atıyodu erkek oldu bu sefer 120 falandı biz ordan tahmin ettik kız heralde diye

evet çalışıyorum bol bol su içmeye çlışıyorum genelde sağ şişiyor sola yatmaya çalışıyorum taktırmamak için elimden geleni yapıcam bu sefer

Fiona86
zaz86
Yaş 31
Sat 16.06.2017
Muhtemel doğum 23.03.2018
2.çocuk
Cinsiyet kız
İsmi Aslı
Antalya
Anadolu Hastanesi
teşekkürler....

Gunaydin kizlar bana bicak makas testi yaptilar erkek cikti bilmem tutuyormu bu acaba yada baska dr.ami gitsem 13 hafta belli olmusmudur

Ahaha aynı benn. Bende güzelleştim zannediyorum ama , çevreden tepkiler tam tersi, evrime kafa göz dalacağız bu gidişle , işin kötüsü daha çokk var yaa

Kızlar günaydın biraz önce benden ufak bi et parçası geldi doktoruma yazdım bakalım ne diyecek vallahi içim içimi yiyor kanama falan Yok ama ağrım da Yok inşallah bişey olmaz oğlan da hasta olmuş durumda çıkarıyor sürekli dualarınızı bekliyorum

Gecmis olsun cnm.insallah onemli bisi degildir.dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…