2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar öğrendik cinsiyetini bebeğimizin erkekmiş eşim kazandı ama doktor hiç düşünmeden söyledi kocaman boylu poslu bi erkek dedi çok mutluyum
hadi gözün aydın cnmm darısı diğer öğrenemeyenlere inşş.bende öğrendim kızım olcak inşş ilki erkekti çok mutlu oldum bende

Kızlar merhaba, bayram tatiliydi normal tatildi derken çok fazla takip edemedim. Burda her şey yolunda çok şükür baştan beri çok fazla şikayetim yoktu hala da öyle devam ediyor günlük yaşama devam. Bu arada en az doktora giden benim herhalde toplamda iki kez gittim ilki 8 haftalık ikincisi 12 haftalıkken haftaya tekrar gideceğiz inşallah 16. Haftada :)

hadi gözün aydın cnmm darısı diğer öğrenemeyenlere inşş.bende öğrendim kızım olcak inşş ilki erkekti çok mutlu oldum bende
Amin canım senin de gösün aydın olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Gunaydin kizlar . umarim herkes iyidir. benden bazi arkadaslar bebegimin ulturason fotosunu buraya koymami istediler ama ben bir turlu dogru boyuta getirip koyamadim. valla kac defadir deniyorum fotoyu kirkiyorum ediyorum olmuyor malesef

her halükarda yakın takip gerekiyor canım ikiz olduğu için, hakkında hayırlısı olsun, iyi düşün iyi olsun :)

benim de tüp bebek ama embiyom transferden sonra ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi oldular canım :) ben de 14+3teyim bugün, minnoşlar büyüyor bakalım.. evet eşlerimize çok görev düşüyor da benimki çok panik bi insan. Kontrollerde bile kendinden geçiyor bebekleri görünce doğunca ne olacak hiç bilmiyorum.. Allah hepimize kolaylık versin :) :)

Canım benim de tüp 5. Gün embriyosu ama tek konuldu bebeğim de tek bugün erkek olduğunu öğrendik

Gunaydin kizlar . umarim herkes iyidir. benden bazi arkadaslar bebegimin ulturason fotosunu buraya koymami istediler ama ben bir turlu dogru boyuta getirip koyamadim. valla kac defadir deniyorum fotoyu kirkiyorum ediyorum olmuyor malesef
Bende , geçen gün renkli ultrason fotosunu atmaya çalıştım ama birtürlü, olmadı. Dosya boyutu ile ilgili sorun oluyor diyor sürekli, kırptım küçülttüm yinede olmadı . Neyse canın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…