2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar biz 14+5 teyiz karnimin ust tarafinda bi hareketlilik var gibi oldu aksam sertlesme oldu solda sonra saga dogru kaydi sol tarafima yatamiyorum agriyor normal midir

Normaldir canım bende daha hissedemedim cok kıpırtıları gazım cok oluyor gazmı bebekmi anlamıyorum :/ aynıyız cinsiyetin bellimi canım
Kizlar biz 14+5 teyiz karnimin ust tarafinda bi hareketlilik var gibi oldu aksam sertlesme oldu solda sonra saga dogru kaydi sol tarafima yatamiyorum agriyor normal midir

Bende hisediyorum yaklasik 1 haftadir. Ikinci gebelikte hareketler erken hissedilirmis. Ben erkenden hissetmeye basladim. Dedigin gibi sertlik enterans sanki geriniyor. Bir anda bir yanimi tas gibi hissediyorum. Ve sanki kemiklerim batti bana.. Neyin nesiydi anlamadim.

Kizlar bu gebeligin istifrasida cok kotu ne nefes kaliyor ne hal üstüne bas agrisi. 16 ya girdik hala fenayim. Ama yemedende duramiyorum. Merak ettigim kac kilo ile hamile kaldiniz. Su ana kadar kilo aldinizmi. Ben 48 kilo ile hamile kaldim. Doktorum nerenle ikiz tasiycan dedi. Korkuttu beni. Acaba kiloyla ilgisi varmidirki erken dogumun. Bilemedim.

Canisi doktoruma fotograflarini cekip yolladim ilaclarin kullan dedi ama yinede icim istemedi. Sadece agri kesiciyi kullaniyorum. Suan deli gibi susuzum ama oyle bir bulantim var ki kusucam da kasiklarimin agrisi tekrar baslayacak diye su icmiyorum. Bol bol sadece ekmek yiyip icimi bastirmaya calistim ama bir turlu olmadi birde patatesi deneyeyim insallah ise yarar. Su ara cok ihtiyacim var birseyler yemeye. Dogalgaz baglatilacak eve. Baya bi is cikcak onun temizligi icin falan toparlamam lazim kendimi

Kızlar günaydın büyük gün geldi birazdan doktora gideceğiz ama şu an çok erken saat olduğu için kahvaltı yapasım Yok yolda giderken çikolata ve meyve suyu yemeyi düşünüyorum inşallah gösterir bizimki kendini

Güzel haberlerle gel canim.insallah gösterir annesi.bende cumartesi gidecegim ikili test yapılacak.heyencan merak dorukta.sağlıkla gelsinler inşallah

Güzel haberlerle gel canim.insallah gösterir annesi.bende cumartesi gidecegim ikili test yapılacak.heyencan merak dorukta.sağlıkla gelsinler inşallah
İnşallah kuzum bekliyoruz doktor gelmemiş daha çok heyecanlıyım dün gece yine erkek diye gördüm pipisini görüyorduk ultrasonda hep kız götürdüm son 3 rüyadır hep erkeğe yoğunlaştı hayırlısı olsun inşallah sağlığı yerindedir cinsiyeti hiç önemli değil

ilkindede böyle oldu ilk aylar 3-4 kilo almıştım sonra katlanarak devam etti 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim.bunda da aynı olcak sanırım

Evde olsak hazirlariz belki ama sabah seminere gittim ordan zumre baskan toplantisi daha dönüş yolundayim eve gidemedim calisan hamilelere Allah ekstra güç kuvvet versin
aminnn çalışan anne + hamile olunca daha da zor oluyor cnm akşam evde yemek yoksa işte düşünmeye başlıyorum ne pişirsem diye geçiştiremiyosun 2 yaşında oğlum var onuda düşünerek yapıyorum.geçen gün okdr kötüydüm akşam yemek yapamadım sabah 6 da kalkıp yemek yaptım işe resmen sürünerek gittim

canım oluyo benimde ilk bebişte 12. haftamda doktorum yüzde yüz erkek dedi ve bildi,yine aynı doktora gidiyorum geçen hafta kontrol vardı yüzde doksan kız dedi ben güveniyorum doktoruma bunda da yanılmaz inşşş

cnm boğazında enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmez bence doktorunda kullan dediyse kullan biran önce geçsin.adaçayıyla gargara çok iyi geliyor ama içmiceksin gargara yapıcaksın sadece

Kızlar öğrendik cinsiyetini bebeğimizin erkekmiş eşim kazandı ama doktor hiç düşünmeden söyledi kocaman boylu poslu bi erkek dedi çok mutluyum
Hayırlı , uğurlu bereketli olsun inşallah canım. Rabbim kucaklamayıda nasip etsin , yakışıklı kuzuularımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…