2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Canım ben daha cok havuc salatalık yıyorum bol bol su. baya tıkıyor benı zaten:) aşırı acıkıyorum cunku ben hıc mıde bulantısıda yasamayınca hep kılo almaya baslamıstım..

Merhaba kızlar :) Pendik bölge hastanesinde Doğum yapacak olan var mı acaba? Doktor önerisi alabilirim, hala kararsızım...

çok sevindim canım her şey yolunda olsun da dediğin gibi kız olmuş erkek olmuş hiçbir önemi yok. bizimkiler de biri 8,5 cm diğeri 9,5 cm olmuş, gramaj olarak bişey demedi doktor ama genel olarak iyilermiş çok şükür

dün yolda yürürken yıllardır görmediğim bi arkadaşımı gördüm, bana doğru geldi ve "aaa hamilesin inanmıyorumm" dedi göbeğime bakarak. Dışarıdan bakınca hamile olduğum anlaşılacak duruma geldi göbeğim anlayacağın. ben de başladığımdan beri 2,5 kilo aldım ama sadece göbek çıktı hamile göbeği oldu bi anda

tüm akşam oturdum bunu düşündüm.. Allahım ne kadar güzel bi duyguymuş dedim. Tam 5 yıldır uğraşıyoruz eşimle bebek sahibi olabilmek için. Aşılama Tüp bebek tedavileri ilaçlar iğneler derken şimdi kısmet oldu şükürler olsun. Hamile olmak ne güzel bir şeymiş diye duygulanıp duydum tüm akşam

Bizee de cinsiyet yorumu yapar misiniz teyzeleri :)

Eklentiler

• 20170909_093433-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba kızlar :) Pendik bölge hastanesinde Doğum yapacak olan var mı acaba? Doktor önerisi alabilirim, hala kararsızım...
Ben orada yapacapım canım doktorum Cüneyt uzun Ama benim doktorumun kendi muayenehanesi var doğumları bölgede yapıyor bölgedeki Salim doğan cüceloğlu da iyi bi doktor benim ameliyatımı o yapmıştı

Olacak o kadar annesi ben buradayım anne diyorlar artık benim de biraz büyük ama olsun mutluyum böylede zor şeyler bende yaşadım bilirim ama nihayetinde sonu tatlıya bağlanmış hiçbir şey bizim değil evlat bile rabbimin her şey taşıdığımız can bile şükürler olsun Ki nasip etti bizlere

kizlar benim goguslerim almis basini gidiyor . sutyenlerim olmuyor bana. ssizde oylemisiniz acaba ?
Benim sütyenler hep bol geliyordu çok küçük oldukları için anca anca doldurmaya başladım içlerini hala bir çok insanın normal göğüslerinden küçükler yaa dua ediyorum kafam kadar olsunlar diye

Yaaa aynı şeyleri düşünüyoruz bende sabah eşime diyorum hep elim karnımda olsun istiyorum elimi üstlerinden çekmek istemiyorum ne garip şeymiş anne olmak dedim tabi eşim hala korktuğu için bukadar çok bağlanmasan normal hayatını yaşasan sadece onları düşünmesen olmaz mı dedi olmaz dedim ben 5yıldır bu anı bekliyorum olmaz hamileliğimden başka birşey düşünmek istemiyorum daha ne yapabilirim evimin işlerini çamaşırı bulaşığı yemeği yapıyorum gezme geziyorum uzandığım zamanda sadece onları düşünüp sevmek istiyorum dedim sabah sabah bütün duygusallığımı alıp sinir etti beni
Bende hep herkes hamile olduğumu anlasın istiyorum nasıl bir kafaysa artık bu

öyle tabi şükürler olsun Allah olmayan isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu inşallah :)
evet bizi eşlerimiz bile birbirimiz kadar iyi anlamıyor buna eminim.. yıllardır hep bu günleri bekledik şşimdi nasıl karnımızda yavruları iunutup normal hayata devam edebiliriz ki.. Sonuçta işe güce gidiyoruz üzerimize düşen her sorumluluğu yapıyoruz ama aklımızda hep bebeğimiz var.. oturup kalkarken bi yere uzanırken hızla bi yere doğru yürürken vs. her şeyde yavrularımı düşünüyorum. yediğim yemekte içtiğim suda bile.. Hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım vakti zamanında inşallah..

Ultrasondan cinsiyeti nasıl tahmin ediyorsunuz arkadaşlar. :))) baz aldığınız belli seyler varsa bu arkadaşınıza da öğretin :)

Kızlar 14+5oldu bebek. Ve ben iki gündür karnımda özellikle öğle yemeğinden bir iki saat sonra belli noktada gerilme hissediyorum. Hani tekme falan atıyor demiyorum. Okadarini hissedemem. Ama belli noktanın gerilmesi ve sonra rahatlaması ne bilim. Acaba diyorum balık gibim geziyor mu içeri de. Bunu ben hissedebilir miyim. Suan karnımın solunda. Allahım bir nokta da basınç var ama tatlı tatlı. Güldürüyor beni :))

Sen içinde Can taşısan heleki 2tane taşısan unutup normal yaşayabilirmisin acaba dedim mümkün değil böyle birşey heleki bukadar zor kavuşmuşken imkansız onlar yokmuş gibi davranmam. İnşallh canım inşallah zamanında hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah sağlıklı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…