2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hanımlar bende folik asit ve coraspin kullanıyordum. Doktorum folik asiti bıraktırdı. Decavit verdi. İçinde birçok vitamin minarel elementler varmış. Hepsini bu karşılayacak dedi. Bir de doğuma kadar kullanmam için Devit 3 isimli damla verdi. İçeceğimin içine 6 damla koyuyorum. Coraspine devam. İdrar testinde az enfeksiyon çıktı. Toz bi ilaç verdi henüz almadım. Sürekli wc çıkmalarını rahatlatcak dedi. 63 le hamile kaldım. Bulantılardan dolayı 1 kilo vermişim. Boyuma göre biraz kilolu hamile kaldım malesef. 1.65 boyum. Yapcak bişi yok. Toptan veririm artık. Sağlıklı sıhhatli olalım da.

İnşallah bir an önce geçer canım, bende bunaldım bu halimden. Bi midem tuhaflaşıyor bi halim kalmıyor, ter desen birden boşalıyor. Sürekli kaygılıyım dısarı cıkmaya korkar oldum. İnşallah dr.içine sinerde uğraşmazsın. Haberini bekliyorum
Ozaman gönül rahatığıyla kullan canım çünkü enfeksiyon sonucta. Bende kullanmak zorunda kalmıştım ilkinde. O mide bulantın için ilac verdimi dr? Dramamine kullandım bende 10 gün önce. Üstüne de sadece ekmek ya da tuzlu patates yiyerek toplandım. Suyu mecbur kontrollü içtim ve hiç kalkmadım yoksa hoop geri cıkıyodu.
)

ilkindede böyle oldu ilk aylar 3-4 kilo almıştım sonra katlanarak devam etti 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim.bunda da aynı olcak sanırım
Ben bu kez ilk aylarda 1,5 kg almısım. Bakalım kaçla biticek
Kızlar öğrendik cinsiyetini bebeğimizin erkekmiş eşim kazandı ama doktor hiç düşünmeden söyledi kocaman boylu poslu bi erkek dedi çok mutluyum
Hayırlı olsun canım gözünüzaydın. Sağlıcakla olsun insallah :)

İşte beni normal hamileler gibi ayda bir çağırıyorlar kontrole
ciddi misin?

ben 10-12 günde bir gidiyorum canım, en geç iki haftada bir görmek istiyor doktor.. Sen doktoruna detaylıca bi sorsan tamam riskli haftalarda henüz değiliz ama yakın takip gerekiyor sonuçta etrafımdaki büyün ikiz hamileler de benim gibi iki haftada bir geliyorlar kontrole.. demekki hastaneden hastaneye değişiyor.

oo hayırlı uğurlu olsun canım senin diğer çocukların cinsiyetleri neydi?
Sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallah :)
Biri kız biri erkek kaybettiğim bebeğim de kızdı farkı Yok ama içimde bi kız isteği vardı ama erkek olması beni çok mutlu etti sağlıklı ya gerisi boş şükür 78 gram ve 10 cm baş popo mesafesi dedi çok iyi dedi bende hamileliğin başından beri 4 kilo almışım ama bebeğin eşi suyu vs göğüsler de şu an çok ağırlaştı çok iyi dedi doktorum her şey yolunda gidiyor şükürler olsun

Gördüm canım :) pek anlamıyorum ben ama sanki iki yaramaz oğlan dan sonra sizin eve prenses geliyor gibi
jtaime020626
valla canim hayirlisi . saglikli olsun ueter ki en buyuk istegimiz bu inan insallah kizdir. esimde bende cok istiyoruz kiz olmasini. doktorda kiza benzetti . hayirlisi beklicez artik bor daha ki kontrole insallah

cnm boğazında enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmez bence doktorunda kullan dediyse kullan biran önce geçsin.adaçayıyla gargara çok iyi geliyor ama içmiceksin gargara yapıcaksın sadece
Doktor gargara da verdi canim onu kullaniyorum ama antibiyotik istemiyorum. Zaten sogan sarimsagi fazla tuketen biriyim kisa surede gecer diye dusunuyorum suanda gayet iyiyim sadece migden zaten hamilelikten dolayi hassas oldugu icin bulantim tekrar var baska bir sikayetin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…