- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.201
İnşallah bir an önce geçer canım, bende bunaldım bu halimden. Bi midem tuhaflaşıyor bi halim kalmıyor, ter desen birden boşalıyor. Sürekli kaygılıyım dısarı cıkmaya korkar oldum. İnşallah dr.içine sinerde uğraşmazsın. Haberini bekliyorumoğlumda bu halim doğuma kadar devam etmişti sanırım beni birde bu ihtimal korkutuyor.Tansiyon sıkıntım olacak belli ama halsizlik inşallah yakında son bulur .. tabi sıcakları asla es geçemem bugün olduğum yerde ter döktüm oda bunalttı sanırım.Bakalım doktorla da yarın tanışacağız inşallah gömlek değştirir gibi doktor değiştirmem güven verir bana bu seçeneğimiz..
Ozaman gönül rahatığıyla kullan canım çünkü enfeksiyon sonucta. Bende kullanmak zorunda kalmıştım ilkinde. O mide bulantın için ilac verdimi dr? Dramamine kullandım bende 10 gün önce. Üstüne de sadece ekmek ya da tuzlu patates yiyerek toplandım. Suyu mecbur kontrollü içtim ve hiç kalkmadım yoksa hoop geri cıkıyodu.Canisi doktoruma fotograflarini cekip yolladim ilaclarin kullan dedi ama yinede icim istemedi. Sadece agri kesiciyi kullaniyorum. Suan deli gibi susuzum ama oyle bir bulantim var ki kusucam da kasiklarimin agrisi tekrar baslayacak diye su icmiyorum. Bol bol sadece ekmek yiyip icimi bastirmaya calistim ama bir turlu olmadi birde patatesi deneyeyim insallah ise yarar. Su ara cok ihtiyacim var birseyler yemeye. Dogalgaz baglatilacak eve. Baya bi is cikcak onun temizligi icin falan toparlamam lazim kendimi
Ben bu kez ilk aylarda 1,5 kg almısım. Bakalım kaçla biticekilkindede böyle oldu ilk aylar 3-4 kilo almıştım sonra katlanarak devam etti 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim.bunda da aynı olcak sanırım
Hayırlı olsun canım gözünüzaydın. Sağlıcakla olsun insallah :)Kızlar öğrendik cinsiyetini bebeğimizin erkekmiş eşim kazandı ama doktor hiç düşünmeden söyledi kocaman boylu poslu bi erkek dedi çok mutluyum
25 inde randevum var gosterirse belli olacak insallah sagliklidir baska bisey dusunemiyorum cunkuNormaldir canım bende daha hissedemedim cok kıpırtıları gazım cok oluyor gazmı bebekmi anlamıyorum :/ aynıyız cinsiyetin bellimi canım
İşte beni normal hamileler gibi ayda bir çağırıyorlar kontroleher halükarda yakın takip gerekiyor canım ikiz olduğu için, hakkında hayırlısı olsun, iyi düşün iyi olsun :)
oo hayırlı uğurlu olsun canım senin diğer çocukların cinsiyetleri neydi?Canım benim de tüp 5. Gün embriyosu ama tek konuldu bebeğim de tek bugün erkek olduğunu öğrendik
ciddi misin?İşte beni normal hamileler gibi ayda bir çağırıyorlar kontrole
Sağol kuzum Allah razı olsun cümlemizinBen bu kez ilk aylarda 1,5 kg almısım. Bakalım kaçla biticek
Hayırlı olsun canım gözünüzaydın. Sağlıcakla olsun insallah :)
Canim sen naptin Dr isini kime gidiyorsunİşte beni normal hamileler gibi ayda bir çağırıyorlar kontrole
Biri kız biri erkek kaybettiğim bebeğim de kızdı farkı Yok ama içimde bi kız isteği vardı ama erkek olması beni çok mutlu etti sağlıklı ya gerisi boş şükür 78 gram ve 10 cm baş popo mesafesi dedi çok iyi dedi bende hamileliğin başından beri 4 kilo almışım ama bebeğin eşi suyu vs göğüsler de şu an çok ağırlaştı çok iyi dedi doktorum her şey yolunda gidiyor şükürler olsunoo hayırlı uğurlu olsun canım senin diğer çocukların cinsiyetleri neydi?
Sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallah :)
Gördüm canım :) pek anlamıyorum ben ama sanki iki yaramaz oğlan dan sonra sizin eve prenses geliyor gibikoyabildim kiz sonunda gordun mu
valla canim hayirlisi . saglikli olsun ueter ki en buyuk istegimiz bu inan insallah kizdir. esimde bende cok istiyoruz kiz olmasini. doktorda kiza benzetti . hayirlisi beklicez artik bor daha ki kontrole insallahGördüm canım :) pek anlamıyorum ben ama sanki iki yaramaz oğlan dan sonra sizin eve prenses geliyor gibi
jtaime020626
Ertan Çelik e gidiyorum canım Konak hastanesine gelmiş daha bir defa gittim bakalım bugün akşam üzeri 2.ye gidicez ama ilk görüşmede memnun kaldım insanı germiyor azarlamıyor şeker bi dr geldi banaCanim sen naptin Dr isini kime gidiyorsun
Doktor gargara da verdi canim onu kullaniyorum ama antibiyotik istemiyorum. Zaten sogan sarimsagi fazla tuketen biriyim kisa surede gecer diye dusunuyorum suanda gayet iyiyim sadece migden zaten hamilelikten dolayi hassas oldugu icin bulantim tekrar var baska bir sikayetin yokcnm boğazında enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmez bence doktorunda kullan dediyse kullan biran önce geçsin.adaçayıyla gargara çok iyi geliyor ama içmiceksin gargara yapıcaksın sadece
canim koydugum ulturason fotosunu gormek istiyorsan 920.ci sayfada .Ben göremedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?